Part 37

2.6K 140 0
                                    

Pasidžiaugiau su šuniukais ir susiraukiau dėl skausmo . Kas po velnių man vyksta? Suspaudžiau rankas prie pilvo apačios ir išleidau skausmo dejonę . Prie manęs pribėgo Jex ir Ik ..

-Asami , kas vyksta?

Susirūpinęs paklausė Ik . Jie nuvedė mane prie sofos ir atsisėdau .

-Tai tik pilvo skausmai nesiįjaudinkit . Airi , turi vaistų? -paklausiau .

-Oh , taip . Shereen , pažiūrėk šioje spintelėje -Airi mentelė parodę į virtuvinio kampinę spintelę .

Netrukus prie manęs atėjo Shereen su rožinę tabletę ir vandenių . Sugėriau ir padėjau vandens stiklinę ant kavos staliuko .

-Tik nesakykit apie tai mamai . Nereikia , kad ji jaudintųsi dėl niekų . -šyptelėjau .

-Tikrai nenori nuvažiuoti į gydimo įstaigą ? -paklausė Jex .

Pakračiau galvą ir suskambo durų skambutis .

-Atidarysiu .

Pasakiau ir atsistojau nuo sofos . Nuėjau prie durų ir jas atrakinusi pravėriau . Iš parduotuvės grįžo mama su pyragų ir braškėmis . Pakštelėjau jai į žandą ir įleidau . Uždariau duris ir dėl saugumo užrakinau .

-Kaip miegojai? -paklausė mama .

-Puikiai . Eime , tuoj bus paruošti pietus . -šyptelėjau ir paėmiau pyragą.

Visi susėdome prie stalo ir aš išpakavau pyragą . Su Airi sunešiojom maistą ir aš paėmiau braškes . Sukračiau visas į kriauklę ir po viena plaudama , kračiau į antikvarinį indą . Į lėkštutę įkračiau nemažai cukraus ir viską nunešiau ant stalo . Prisėdau prie stalo ir Ik atidarė šampano ir visi nusijuokėm . Papilstė šampano ir Airi atsistojo pasakyti kalbą .

-Iš ties tai labai graži šventė . Nuostabu , kad esame visa šeima , bet trūksta dar Zayno ir Niall , tiesa? -Airi pažiūrėjo į mus , o mes su Sher nusijuokėm -Bet tikrai bus dar tokia ne viena vakarienė , kur sėdėsim pilna šeima . Ačiū Asami , kad kažką padarei ir štai tu čia . Savo Gimtinėje . Kadangi jau pradėjau sakyti kalbą , tai noriu pranešti . . -ją pertraukė Jex .

-Leisk man tai pasakyti . -jis atsistojo ir per liemenį apkabino Airi -Lygiai po dešimt dienų , įvyks mūsų ilgai planuotos vestuvės . Pasitarėme su Airi ir nusprendėm , kad mūsų vyriausioji pamergė ir pabrolys bus Asami ir Zayn . Tai gi ,mama , mes norėtumėm tavo palaiminimo .

Mama atsistojo ir nusivalė ašarą . Ji priėjo prie Jex ir Airi . Paėmė juos už rankų ir kažką sumurmėjusi , pabučiavo jiems į kaktą .

-Linkiu , kad jūsų santuoka tęstųsi ilgai . Laukiu , bent vieno anūkėlio ar anūkės . Jex saugok ir mylėk mano dukrą . -ji apsikabino su Jex .

Aš patempiau lūpą , nes tai atrodė nesveikai gražiai . Kai mama pasveikino , mes su Shereen priėjome prie jų ir stipriai apkabinom .

-Shereen , mes kai ką irgi dėl tavęs nusprendėm . -sukikeno Jex .

-Klausau . -Shereen nusijuokė .

-Kaip mes susilauksim vaikelio , ar priimsi garbę būti krikšto mama? -šyptelėjo Airi .

-O , Žinoma ! -sušuko ji ir juos apkabino .

-Ik , o garbę būti krikšto tėvų? -Jex nusišypsojo .

-Žinoma , brolau . -Ik nusijuokė ir jie broliškai apsikabino .

-Nu tai ir išgerkim už tai ! -sušukau .

Visi nusijuokėm ir susidaužę šampano taurėmis , gurkštelėjome . Susėdome atgal prie stalo ir ėmėm pietauti .

-Kas tas Z-zein? -paklausė mama .

BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now