Part 14

3.5K 145 1
                                    

*******

Visos nusijuokėm ir nusilenkusios , nulipome nuo scenos .

-Man gerklė išdžiuvo . Eime išgerti ? -pasiūlė Sher .

Visos palinkčiojome ir nuėjome prie baro . Užsisakėme šiek tiek stipraus gėrimo , o tai yra brendis su kola . Viską susipylėme į savo gerkles ir Sher lėtai pakratė galvą .

-Kas vyksta? -paklausiau jos .

-Nenorėtum to pamatyti . -pasakė Shereen .

Pakėliau antakius . Merginos atsisuko į tą pusę , kur žiūrėjo Sher . Nusprendžiau atsisukti ir aš . . O ten Zayn bučiavosi su Perrie . Am gerai . . Atsisukau į merginas .

-Jus nenorėtumėt matyti to . -išgėriau kažkieno stikliuką .

Pasitvarkiau savo suknelę ir nuėjau prie Harry .

-Man reikia tavęs . -pasakiau .

Žinot ką ? Manęs negriaužė dabar kaltė ar kažkas kito . Harry prisitraukė mane arčiau ir įsisiurbė man į lupas . Mano širdis pradėjo plakti greičiau . Sukišau savo pirštus į Harry plaukus . Kai pritrūkom oro , jis pasakė :

-Aš jau senai tą žinojau .

-Kaip ? Jeigu aš pati to nežinojau .

-Nes aš buvau pirmasis su kuriuo tu pasimylėjai saloje ir tu nori manęs dar karta .

Nežinau kas su manimi vyksta ypač dabar . Aš šyptelėjau ir vėl įsisiurbiau Hazz į lupas.

-Asi ! -sušuko Sher .

-Susitiksim . -atsitraukus šyptelėjau .

-Lauksiu .

Apsisukusi nuėjau pas merginas .

-Man nereikia pamokslų . Aš padariau , ką jau turėjau padaryti seniau ir ką jus sakėte , dėl Harry ir manęs , pasitvirtino .

-Tad , išgerkim už tai . -pasakė Jess .

Visos atsisukome į ją . Ji pasiėmė gėrimą ir susipylė į gerklę . Visos nusijuokėme ir atlikome šį nešvarų dalyką. Kadangi DJ vėl užėmė savo vietą , visi žmonės pakilo iš savo vietų ir ėmė šokti . Mes taip pat nuėjome į salės vidurį ir pradėjome šokti , o galbūt ,,taškytis" . Jaučiausi dabar kažko užpildyti ir jaučiausi labai gerai . .

Kai pavargome , nusprendėme , kad jau laikas judėti į kambarius . Su Sher nuėjome į vieną liftą ir pasileidau savo plaukus . Per stipru kuoduką susirišau , tad pradėjo skaudėti galvą . Pavėliau plaukus ir lifto duris atsidarė . Su Shereen tylėdamos įėjome į savo kambarį . Nusispyriau aukštakulnius ir priėjusi prie vazono , kur buvo pamerktos dovanotos Zayn gėlės , išmėčiau jas pro balkoną . Įkvėpiau oro ir patryniau kaklą . Grįžusi į kambarį , užtraukiau užuolaidas ir nusirengusi , griūvau į lovą . .

~~~~~~

07:00

Suskambo mano žadintuvas ir greit jį išjungiau . Atsisukau į Shereen pusę , o ten jos nebuvo . Išskyrus mano telefonas ir jos telefonas . Pasiraičiau ir pamačiau ant savo naktinio stalelio vandens buteliuką ir vaistų . Šyptelėjau ir išgėriau . Išlipau iš lovos ir apsimoviau chalatą ir šlepetės . Priėjau prie lango ir atitraukiau užuolaidas . Įėjau į balkoną ir sukikenau , kai sodininkas rinko rožės . Pagal mane , oras šiandien bus nuostabus . Įsiklaususi , išgirdau kaip duše bėga vanduo . Išėjau iš balkono ir iš lagamino išsitraukiau juodą sijoną ir dryžuotą ilgom rankovėm maikutę . Tada jau girdėjau , kai Shereen džiovinosi galvą . Pabarškinau į duris ir ji atidarė .

BraveHeart ( I )Onde histórias criam vida. Descubra agora