Part 46

2.5K 130 1
                                    

<><><><><>
05:00

Suskambo mūsu su Shereen žadintuvai . Aš pašokau iš lovos ir išjungiau . Susidaužem su Shereen rankomis ir čiupom savo priemonės . Apsirengem baltus , šilkinius chalatus . Išbėgau iš kambario ir Shereen sunešė visa aparatūra . Pajungėm kalonėles prie garsiakalbio ir aš užrėkiau :
-Labas rytas mūsu mieloji Airi . Priminame , kad šiandiena tu tapsi kažkieno žmona . Mielieji švečiai . Prašome keltis ir padaryti šia diena , kažkam geriausia pasaulyje !
Netrukus į apačia nusileido visos merginos , net Airi . Mama iššovė šampana , o Jess įpylė Airi sulčiu ir visos linksmai nusijuokėm . Susidaužem taurėmis ir išgėrėm iki dugno . Paplojau ir išdydžiai pasakiau :
-Prie darbo , merginos ! El ir Sop - manikiūristės ir kirpėjos . Paskambinat ir iškviečiat - įdaviau numerius -Jess , Amira - planuotojams . Sužinot ar viskas paruošta . Aš , Shereen - Airi apranga . Mama - skambink vaikinams ar viskas gerai .
-Kas jai? -susiraukė Airi .
-Nakti vos nepasimylėjo su Zayn .-Shereen pakilnojo antakius .
-Ar jūs susitaikėt? -išsišiepe Amira .
-Ne jūsu reikalas ir prie darbo ! -surikau .
Visos pajudėjo iš vietos ir nuėjom trise į viršu . Airi iš spintos išsitraukė nuotakos suknele ir visos nusišypsojom . Ji pasiėme baltus apatinius ir nubėgo į vonia . Mano telefonas suvibravo ir išsitraukiau iš chalato kišenės . Skambino Zayn .
"Įdėmiai "
"Supranti turim problema . "
"Nu? "
"Am . Kas geriau kaklaraištis ar varlytė? "
"Jūs vėl viska paskutine minute? "
"Mhm ." -Zayn numykė .
Atitraukiau telefona nuo ausies ir atsisukau į Shereen .
-Musiškiams kas geriau : kaklaraištis ar varlytė? -pasikasiau plaukus .
-Umm . Varlyte seksualiai , bet kaklaraštis oficialumas . -ji patrūkčiojo pečias .
"Kaklaraištis . Raudonas . Ir raudona servetėle , kad galėčiau nusivalyti ašaras . "
Zayn nusijuokė .
"Gerai . Einu žadinti Ik ir Jex . "
"Sekmės . "
"Laukiu nesulaukiu tave pamatyti . "
"Rar . "
Nusijuokiau ir padėjau ragelį . Kaip tik iš vonios išėjo Airi . Shereen sušvilpė ir visos nusijuokėm . Atsistojom nuo lovos ir padėjom apsirengti jai suknelė .
-Šūdas ! Aš nekenčiu savęs ! - sušuko Airi .
-Kas ? -susiraukiau .
-Mano bateliai tai namuose .
Mes su Shereen išsižiojom , kai sutvarkėm Airi .
-Kaip atrodau? Viskas gerai ? Pilvas matosi?
-Atrodai puikiai . O dabar , kad nesiįjaudintum , mes važiuojam tavo bateliu . -šyptelėjau .
-Ka aš daryčiau be jūsu . -Airi atsiduso .
<><><><><>
7:25

Paspaudžiau migtuka ir suskambo duru skambutis per visus namus . Duris atidarė Nialleris ir iš kart metė laižiaka su Shereen . Prasibroviau pro juos ir įpuoliau į Zy .
-Ooo labas , meilė .
-Zeeeyn . -apsikabinau jį .
Jis pakėle mane nuotakos stilium ir aš nusijuokiau .
-Šiaip nunešk į Jex kambarį . -patempiau lupa .
-Puuf . Maniau gausiu ryte .
Aš rimtai pažiūrėjau į ji ir jis pakštelėjo į lupas . Nunešė mane į Jex kambarį ir jis pamatęs mane , išsigandęs pašoko . Zayn nuleido mane ant žemės .
-Airi viskas gerai? Ji nebenori už manęs tekėti?
-Jex , viskas gerai . Tiesiog atvažiavau jos batuku .
Patapšnojau jam per petį ir jis atsidusęs nusišypsojo . Iš po lovos ištraukiau dėžę . Patikrinau ar tai batai ir atsisukau į Jex .
-Pasiruošk padaryti rimčiausia žingsnį gyvenime .
Jis linktelėjo ir nusišypsojau .
-Džiaugiuosi , kad susitaikėt . Jus tinkat vienas kitam ir turit būti kartu amžinai . Jokiu Harry ar Perrie . -Jex patapšnojo Zayn per petį .
-Mes tai žinom . Mūsu niekas neišskirs . -Zayn apkabino mane per nugara .
Aš palinkčiojau galva ir išsilaisvinau iš Zayn .
-Turiu važiuoti arba Airi mane nužudys .
Visi nusijuokėm ir Zayn palydėjo mane iki duru . Netrukus grįžo ir Sher . Pakštelėjau Zayn į lupas ir išvažiavom su Shereen pas merginas .
<><><><><>
Valanda iki vestuviu

Pasitvarkiau suknele ir dar syki pažiūrėjau į veidrodį . Ilga raudona suknelė , juodi aukštakulniai , juodi , garbanuoti plaukai - susegti su raudonomis rožytėmis . Šventinis ir neryškus makiažas ir papastas raudonas manikiūras . Atrodau išties pritrenkinčiai ir neįprastai . Pasiėmiau delninę ir išėjau į koridoriu . Visos merginos išsižiojo ir ėmė barstyti komplimentus .
-Ar vaikinai jau bažnyčioje? -paklausiau .
-Gavau žinutę , kad visi susirinko . -Jess pasitvarkė plaukus .
-Limuzinas čia ! Visi laukia nuotakos ! - sušuko mama .
Įsikibau į Airi parankę ir padėjau įsėsti į limuzina . Visos susėdome ir pajudėjome iš vietos .
<><><><><>
Bažnyčia

Merginos (išskyrus mane , Mama , Airi ir Sher ) į bažnyčia . Pirmoji stovėjo maža giminaičiu dukryte ir ji mėtys žiedlapius , antroji buvau aš , už nugaros ėjo Airi ir ja lidėjo mama , už ju nugaros Shereen - ji laikė Airi ilga vėliuma . Atsisukau į Airi .
-Tik pasakyk kada pasiruošusi . -šyptelėjau .
Ji linktelėjo ir kelis kartus atsidususi , pasakė ,,Pasiruošusi" . Pradėjo skambėti varpai ir vestuviu maršas . Prasivėrė bažnyčios durys ir ėmiau su mergaite lėtai judėti . Niall ir Zayn stovėjo Jex pusėje ir pastebėjau , kai Zayn išsitiese ir išsišiepė . Imu manyti , kad tai mano vestuves . Mama palaimino Jex ir Airi . Ji vos laikėsi neapsiverkusi . Aš taip pat . Tai buvo labai graži ceremonija . Galiausiai jie pasakė ,,Taip" ir sutvirtino santuoka bučiniu . Visi pradėjo ploti ir išbėgom į kiema . Čiupom visi baltus balionus ir kai jie išėjo , paleidom į ora . 
<><><><>
Šventės sodyba
14:54

Su merginomis išlipom iš limuzino ir man ištiesė ranka Zy . Suspaudžiau jo ranka ir atsiduriau jo glėbyje . Visi poromis nuėjome į sale . Su Zayn atsisėdome nuo jaunikiu į kaire puse . Kai visi susirinko švečiai , šventes vedėjas padėkojo už jaunikius ir ėmėm valgyti pietus .
Vėliau prasidėjo žaidimai ir šokiai . Galiausiai vos mano širdis nesustojo , nes pamiršau visai apie Zayn pranešti apie Vyriausiojo pabrolio kalba , bet likau labai nustebinta , kai Zayn pasakė išties gražia kalba . Visi smarkiai jam paplojo ir apdovanojau ji saldžiu pakštelėjimu į žanda . Kai žaidimai ir šokiai sustojo , One Dy atsistojo nuo stalo ir nuėjo ant scenos . Supratau , kad jie dainuos ir supratau teisingai . Jie uždainavo ,,Little Things" . Per visa daina , Zayn žiūrėjo tik į mane . O gaš . Aš myliu ji .
Toliau vėl muzikantai pradėjo dainuoti ir aš šokau su Harry . Taip jau nutiko .
-Amm . Manau turėčiau tai .. -prisidėjo ir Zayn -pasakyti su Zayn .
-Aš irgi kai ka turiu pasakyti . -Harry .
-Gerai . Sakyk pirmas . -Zy .
-Aš traukiuosi nuo šio šūdo , nes jūs esat skirti vienas kitam .
-Ouu . Mes norėjom pasakyti , kad aš pasirinkau Zayn , ta prasme , kad tai buvo klaida ir aš tikrai myliu tik Zayn .
-Tai puiku . Zasami amžinai ir neišskiriami , tiesa? -Hazz nusišypsojo .
Mes su Zayn palinkčiojom galvas ir visi nusijuokėm . Ik pakvietė mane šokiui ir mielai sutikau . Mirktelėjau Zayn , kuris šoko su mano mama . Ši diena buvo nepakartojama .

22:01

Visi , o tai yra : Aš ir Zayn , Niall ir Sher , Liam ir Sop , Louis ir El , Hazz , Jess ir Amira - stovėjome kieme ir žiūrėjome į nama , kur visi linksmai švente . Šyptelėjau , kai pamačiau besijuokiančius Jex ir Airi . Jie labai laimingi ir labai džiaugiuosi . Jei greit turės kūdikį ir tikriausiai ne viena . Atsidusau ir pajutau šlapia bučinuka ant kaklo .
-Aš nespėjau tau pasakyti , kad atrodai nuostabiai . -Zayn sušnabždėjo .
Aš sukikenau ir atsisukau į ji . Jis stipriai apkabino mane ir aš ji .
-Pagaliau Zasami momentai . -atsiduso Liam .
-Kažkas nepatinka? -padėjau galva prie Zy krutinės .
-Ne , mes tiesiog pasiilgom keistosios porelės . -nusijuokė Sop .
-Oh wow . -nusijuokė Zy .
Zayn pabučiavo man į kakta ir aš šyptelėjau . Sakykit ka norit , darykit ka norit , bet šita vaikina , aš įsimylėjau iki ausu .

Atsiprašau iš kart už : rašybos klaidas (rašau per telefona , nes atostogauju ir kompiuterio neturiu , o telefone , nėra pilnos lietuviškos klavetūros ) , kad turėjot ilgai laukti ir turbūt , kad dalis buvo neįdomi . Myliu jus !
Viktorija xx

BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now