Part 10

4.1K 153 9
                                    

Tiesą sakant aš dar neapsisprendžiau , tad siūlot su kuom daryti istoriją . :D

*******

Praėjo visa sušikta savaitė kaip nieko niekas apie nieko nežino . Nei vieną kartą niekas su niekuo nebendravom , net ir Sher susipyko su Niall . Aišku aš su savo merginomis bendrauju . Kaip aš jaučiuosi ? Sušiktai . Jaučiuosi , lyg . . Nežinau kaip aš jaučiuosi , bet man kažko trūksta . Man sunku įkvėpti deguonies . Toks jausmas , kad kažkas kvėpuoja už mane ir naudojasi mano deguonių . Ko man trūksta? Zayn? Harry? Nežinau . Nežinau ar man verkti ar juoktis . Mano emocijos paskutinėmis dienomis .. jos nenusakomos . Kartais norisi eiti į klubą ir nusigerti , o kartais tiesiog noriu verkti , bet neina , nors širdis būna pilna vandens . Manau šiandiena viskas pasikeis . Su merginomis mes išskrendame į Las Vegasą . Ten turėsime begalybės darbo . Manau stengsiuosi išgydyti savo klaidas arba žaizdas kuriu neturiu . Koks skirtumas . Dabar tikriausiai iš šono atrodžiau kaip nesveika . Rankoje laikiau telefoną , o ten adresatuose buvau sustojusi link Zayn numerio . Širdis liepė man jam paskambinti , bet kodėl? Protas liepė numerį ištrinti . Tą ir padariau . Tą patį padariau su Harry . Įsimečiau telefoną į kuprinę ir pasiėmusi lagaminą , nusileidau į apačią .

-Pasiruošusi? -paklausė Jess.

-Aha . -šyptelėjau ir visos išėjome į lauką .

Įsėdome į mašiną , kuri mus nuveš į oro uostą . Las Vegas mes būsime apie mėnesį . Ten vyks fotosesijos , koncertai ,apdovanojimai ir interviu . Kadangi mes su Zayn jau pasirašę popierius , kad atšaukiam publikacinį triuką , turiu pasiruošti klausimams : kaip ir kodėl . Džo liepė pasakyti , kad tiesiog netikom vienas kitam . Taip . . Juokinga . Londonas buvo visas šlapias nuo lietaus . Iki šiol dar nenustojo lyti . Bent gerai , kad nėra griaustinio . Išlipome iš mašinos ir išsitraukusios lagaminus , patraukėme tiesiai į oro uostą . Ten mus pasitiko apsauginiai ir Džo . Daug paauglių verkė ir rėkė . Aš visiems mielai šypsojausi ir mojavau ranka .

-Asami , gali pasirašyti ?

-Asami , nusifotografuokim .

-Asami , susitaikyk su Zayn .

Susipažinkite su mano kasdienybe . Pasirašiau vienai merginai ir dar su kita nusifotografavau . Mus apsauginiai saugiai palydėjo iki ką tik nusileidusio lėktuvo . Džo ir keli vyrai , paėmė mūsų lagaminus ir nuėjo juos užregistruoti . Tuo tarpu mes jau gavome bilietus ir lipome į lėktuvą . Nuostabu . Mes sėdėsime pirmoje klasėje , o čia mažai žmonių . Atsisėdau viena . Iš kart iš kuprinės išsitraukiau knyga , ausinės , MP3 , šokoladuką , gumos ir vandens . Skrydžiui pasiruošta . Už mano nugaros atsisėdo Jess ir Amira , o iš dešinės pusės viena atsisėdo Shereen .

-Asami . -Sher tyliai pasakė .

Atsisukau į ją ir linktelėjau galvą , kad pasakytu kas yra . Ji linktelėjo galvą į priekį . Atsisėdau normaliau ir pakėliau galvą . Pamačiau vaikina su garbanomis . Atsisukau į Sher ir tyliai pasakiau .

-Čia Harry?

Ji patrūkčiojo pečiais . Eiti pažiūrėti? Ne . Net nemėginsiu . Atėjo prižiūrėtojos ir patikrino ar mums viskas gerai . Pranešė , kad tuoj kilsime , tad prisisegėm saugos diržus . Užsidėjau ausinės ir įsikišau kramtomosios gumos į burną . Laukia ilgas kelias .

*******

18:03

Vėl tas pats . Rėkiančios fanės , žurnalistai , fotografai . Ir ko man daugiau reikia? Greit įlipome į automobilį .

-Kur Jess? -paklausė Džo .

Visos apsižiūrėjom ir jos neradom .

-Likit čia .

BraveHeart ( I )Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz