Part 51

2.3K 133 0
                                    

*******

07:00

Suskambo Zayn žadintuvas ir aš išleidau nepatenkinimo garsą . Kai supratau , kad tai Zayn žadintuvas , pašokau iš vietos ir pamačiau su visai rūbais mieganti Zayn . Sukikenau ir iš kišenės ištraukiau jo telefoną . Išjungiau žadintuvą ir atsiguliau atgal .

-Zeeeyn . –numykiau .

Jis įtraukė per nosį orą ir pramerkė akis . Jis nusišypsojo ir vėl užsimerkė .

-Spėju vakarėlis buvo labai geras . –sukikenau .

-Mhm . Kas skambino?

-Tai tavo žadintuvas ir savaitgali . –išsiraižiau .

-Nes devinta išvažiuojam pas mano šeimos .

Faaak . Ne . Kodėl? Atsidusau ir išlipau iš lovos .

-Zayn , primenu , kad tu su rūbais ir dvoki .

-Ačiū , mažute .

Nusišypsojau ir iš spintos išsitraukiau juodą , blizgančią suknelę , juodas timpas ir švarų apatinį trikotažą . Nuėjau į vonią ir pasileidau dušo srovę . Užsirakinau ir nusirengusi įlipau į dušą .

Po viso rytinio proceso , išsidžiovinau plaukus , apsirengiau ir pasidažiau . Palikau plaukus natūralius ir išėjau iš vonios . Kambaryje Zayn jau nebebuvo . Pasiėmiau juodą rankinę ir . .

-Mažute , pažiūrėk pro langą ! –iš apačios surėkė Zayn .

Susiraukiau ir pradariusi užuolaidas , išsižiojau . Visur balta . Juk dabar tik spalio pabaiga ! Nusipurčiau , nes lauke atrodė šalta . Susidėjau rūbus ir reikalingiausius daiktus į rankinę . Iš pakrovėjo išsitraukiau telefoną ir su daiktais nusileidau į apačią . Prunkštelėjau , kai Zayn po apatiniu gėrė kavą išsidrėbęs ant sofos . Sunkus rytas , berniukui . Pasidėjau daiktus koridoriuje ir nuėjau į virtuvę .

-Kada grįžai? –paklausiau išimdama vaisius ir jogurtą iš šaldytuvo .

-Am , nežinau . –nusijuokė .

Nuploviau vaisius ir pradėjau pjaustyti .

-Daug pažinčių ?

-Nahh . Vien su vaikinais , o taip ten visos kekšės.

-Glosto širdį . –sukikenau .

Netrukus jis pasirodė virtuvėje ir pabučiavo man į žandą .

-Niekas neprilygsta tau .

Jis norėjo paimti mandariną , bet sudaviau jam per nagus .

-Į dušą .

Zy atsiduso ir padėjęs kavos puodelį į indaplovę , išėjo iš virtuvės . Šokau pagal muziką , kuri grojo per MTV . Subėriau vaisius į dvi lėkštes ir užpyliau jogurto . Pasidariau žalios arbatos ir pasiėmusi lėkštę , nuėjau į svetainę . Įsikišau pirma šaukštą į burną ir suskambo mano telefonas .

"Alooo . –numykiau .

"Susiruošei? –Shereen nusijuokė .

"Nejuokinga , aš jaudinuosi .

"Gi tu tobula .

"Ane? –sukikenau .

"Grįžo Zen?

"Grįžo .

"Prigėręs kaip šlepetė? –juokėsi .

"Nepastebėjau . –sukikenau .

"Oww , gaila . Davai .

Ji numetė ragą . Keistas vaikas . Pabaigiau pusryčiauti ir paspringau mandarinu , kai išgrojo ,,Steal my girl" . Padėjau lėkštę ant kavos staliuko ir išsišiepusi žiūrėjau video . Baigusi gerti arbatą , nunešiau indus į indaplovė ir kritau toliau į sofą . Pasiėmusi telefoną , panaršiau IG ir TT . Nieko gero . Zayn įėjo maudamasis raudoną megztinį ir iš kart užuodžiau jo kvepalus . Goš . Jis iš virtuvės pasiėmęs vaisių salotas , atėjo pas mane ir pakėlęs mano kojas , atsisėdo ant sofos . Perjungiau kanalą , kai užgrojo LM , o kad nebūtų gėdą , sulindau į telefoną . Zayn padėjo lėkšte ant stalo ir užgulęs manę , įsisiurbė į lupas . Apsikabinau jo kaklą ir prisitraukiau arčiau . Jis jau čiupo mano suknelės galą , bet patempiau jo lupą .

BraveHeart ( I )Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ