Part 20

3.2K 149 6
                                    

Už šią dalį labai neteiskit , kadangi norėjau , kad labiau sužinotumėte apie Asami ir jos jausmus . Lav lav xx

Londonas 16:26

Išėjom visos keturios iš oro uosto ir įlipome į Džo automobilį . Mačiau , kai Džo susikimba rankomis su Jess . O mano mielas Dieve , kaip žiauru . Mano telefonas suvibravo ir išsitraukiau jį . Radau žinutę nuo El . Atsidariau langą ir įkvėpiau oro . Išmėčiau telefoną ir suklykiau .

-Mano telefonas ! -sarkazmas .

-Galbūt nustok tai daryti . -Sher pažiūrėjo į mane .

-Man reikia naujo telefono ir naujų plaukų . -sumurmėjau .

Grįžau namo ir iš kart įbėgau į savo kambarį . Apsirengiau šortukus , laisva maikutę , kerziukus ir plaukus pasileidau . Užsidėjau saulės akinius ir pasiėmiau piniginę , bei raktus . Nusileidau į apačią ir išbėgau į kiemą .

-Pasiilgai manęs? -pasakiau savo mašinytei .

Įsėdau į ją ir išvažiavau į miestą . Nuvažiavau į savo seną kirpyklą ir apsidžiaugiau , kad ji dirba . Pasistačiau mašiną aikštelėje ir nuėjau į kirpyklą .

-Labas vakaras , gal turite laiko pažaisti su mano plaukais ? -sukikenau.

-Labas vakaras , žinoma prisėskit . -šyptelėjo kirpėja .

Atsisėdau ant minkštos kėdės ir man ant kaklo buvo užrištas apsiaustas .

-Ir ką darome su jūsų plaukais ? -ji apžiūrėjo mane .

-Nustebinkit mane . -pažiūrėjau į ją per veidrodį .

~~~~~~~~~

O dieve , pagaliau turiu ilgus , mėlynus ir violetinius plaukus . Sumokėjau ne mažą sumą pinigų ir užsidėjus saulės akinius , išėjau į kirpyklą . Nuėjau prie savo mašinos ir nusikeikiau . Prie lango priklijuota mano ir Zayn nuotrauka .

-Labai juokinga . -sumurmėjau .

Nuėmiau nuotrauką ir suplėšius ją , išmėčiau . Pėsčiomis nusprendžiau nueiti į netoli esantį prekybos centrą . Reikia nusipirkti telefoną ir porą naujų rūbų . Įėjau į prekybos centrą ir gavau daug žvilgsniu , bei apkalbų .  Pakėliau galvą ir nuėjau į pirmąją parduotuvę ir priėjau prie maikučių . Kažkas prunkštelėjo . Pakėliau galvą , o čia buvo El ir Sop . Atsidusau ir nusikabinusi dvi maikutes , nuėjau į persirengimo kabiną . Nusimoviau maikutę ir apsimoviau kitą .

-Kas tarp jūsų įvyko? -paklausė įsigrūdusi El .

-Pamiršk viską , gerai ? -apžiūrėjau save .

-Kaip man pamiršti , kai jie abu negali būti vienam kambaryje , nes tas jausmas , kad tuoj susipjaus .

Aš atsisukau į El .

-Harry sušiko viską . Jis kaip nesveikas pradėjo šnekėti , kad turiu būti jo ir blah blah blah . Aš bandžiau išsilaisvinti , bet jis mane pabučiavo ir tuo pačiu atėjo Zayn . Jis viską suprato ne taip , o aš pasakiau , kad tuomet mes negalim būti kartu . Dabar tu galvok , kad esu paleistuvė .

-Aš - aš . Ne . Huhhh .. -jis išėjo iš kabinos .

Sakyčiau faina . Perbraukiau rankomis per veidą ir persimoviau į kitą maikutę . Kodėl Harry visada viską turi sugadinti? Prašau panaikinkit jį iš mano gyvenimo . Aš tokia debilė , kad atsidaviau saloje jam . Geriau jis man nesirodytu arba turės kreipti į geriausius chirurgus . Susirinkau savo daiktus ir išlėkiau prie kasos . Susimokėjau už marškinėlius ir nuėjau į telefonų saloną . Ilgai trūkti nereikėjo , kadangi nusipirkau Iphone 6 . Sutvarkiau visus popierius ir nusipirkau dar naują kortelę .

BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now