Part 21

3.2K 147 3
                                    

Namai 12:08

Įvažiavau į kiemą ir susiraukiau , kai pamačiau dar vieną Range Roverį . Pastačiau savo mašiną garaže ir susirinkusi daiktus , nuėjau į vidų . Užsikimšau ausis , nes čia dėjosi balaganas .

-Prisiekiu , aš nužudysiu tave savo rankomis , bet padarysiu , taip , kad atrodytu savižudybė! -surėkė Amira .

Merginos ten pradėjo rėkauti , o aš greit nusispyriau batus ir įėjus į svetainę , pasigailėjau , kad įėjau . Ten stovėjo Zayn , Niall , El ir Louis . Jie visi užtilo ir atsisuko į mane .

-Jei nieko prieš , aiškinkitės lauke , nes norėčiau šiek tiek pailsėti .

Visi be reakcijos žiūrėjo į mane . Apsisukau ir užlipau laiptais aukštyn . Numečiau švarkelį ir rankinę ant lovos . Pasijungiau savo kompiuterį ir iš spintos išsitraukiau laisvą megztuką . Apsirengiau jį ir susirišau plaukus . Į kambarį įėjo Zayn . Jis atsisėdo ant mano lovos , o aš atsirėmiau į stalą . Mes kelias sekundės žiūrėjom vienas į kitą ir tylėjom . . Bet ilgai tai netrūko , nes jis prakalbo .

-Manau mums reikia pasikalbėti .

Aš palinkčiojau galvą . Jaučiau , kad mano širdies ritmas padidėjo .

-Ką jauti Harry?

-Šiuo metu neapykanta .

-O prieš tai , kas įvyko vakar ?

Pakėliau galvą į viršų ir įkvėpiau oro .

-Jeigu nori žinoti ar tai tiesa , kad aš pasimylėjau su Harry saloje , tai taip , tai yra tiesa .

-Kodėl?

-Nes aš užpavydėjau tavęs ir Pezz .

-Tik todėl?! -jis sušuko .

-Zayn ! -nusivaliau ašarą . -Galvoji nesijaučiu dabar kalta ? Manęs negriaužia sąžinę ? Kai buvau tiesiog prispausta į kampą ir su manim vakar darė ką nori?

Galiausiai paklausiau Mirandos ir leidau ašaroms riedėti per mano skruostus .

-Žinai sunku patikėti , kadangi ne pirmas kartas , kai jus prigaunu .

-Žinoma , tikėk Harry . -nusivaliau ašaras .

-Asami , man nėra lengva kuo nors šiuo metu patikėti !

-Aš tavęs neprašau manimi tikėti . Dievas žino kas teisus . Bet pasitikėjimo mums abiems trūksta , tad nemanau , kad mums gali toliau kažkas pavykti .

Jis pažiūrėjo į mane ir atsistojo .

-Tu taip manai ?

-Ar gi nesimato ? -nusivaliau dar viena ašara .

Jis garsiai atsiduso ir išėjo užtrenkdamas duris . Nuslydau stalu ant žemės ir apsikabinusi kojas , leidau sau išsiverkti . Neprisimenu kada paskutinį kartą aš taip stipriai verkiau . Jutau , kai mane apkabina daug rankų ir merginos taip pat verkė .

-Aš jį myliu . -kūkčiodama pasakiau .

-Žinau . -pasakė Sher ir sukūkčiojo .

Visos ilga pusvalandį praverkėme ant žemės . Shereen liepė merginom palikti mus dviese . Sher nuvalė mano ašaras ir stipriai apkabino .

-Asami , jis žino , kad tu jį myli . Aš mačiau , kai jo akys buvo pilnos ašarų. Eime šį vakarą į vasaros uždarymą . Atsipalaiduosi , gerai?

Palinkčiojau galvą ir nusivaliau ašaras . Ji pabučiavo mano kaktą ir išėjo . Atsistojau nuo žemės ir nusileidau į apačia . Nuėjau į virtuvę ir prisėdau prie stalo . Jess ir Amira gamino valgyti . Išsitraukiau telefoną ir nuėjau į TT . Čia buvo DAUG mano ir Zayn nuotraukų . Gavau žinutė ir vos nesuklykiau . Tas psicho man parašė . Bet rimtai . .Ko jis ten lankosi?

BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now