Part 6

4K 164 2
                                    

*******

Pabudau pažadindama žadintuvo . Išjungiau jį ir išlipau iš lovos . Kaip kiekvieną rytą , padariau rytini procesą . .

Stovėjau prie veidrodžio ir bandžiau kažką padaryti su savo plaukais . Jie atrodo baisiai . Į kambarį atėjo apsimiegojusi Sher .

-Šiandien mes nedirbsim . -pasakė ir išėjo . .

Puikumėlis . Bučiau dar ilgai miegojus . Pasivaipiau prie veidrodžio ir pasiėmiau rankinę . Įėjau į Sher kambarį . Ji jau gulėjo . Įėjau į Ami , ji dar miegojo ir galiausiai įėjusi į Jess , jos dar nebuvo . Tikriausiai pasimatymas buvo nesveikai geras . Nusišypsojau už ją . Uždariau duris ir nulipau į apačią . Rankinę pasidėjau koridoriuje ir nuėjau į virtuvę .

-Labas rytas . Kas pusryčiams ? -atsisėdau prie stalo .

-Jūsų kava ir omletas . -nusišypsojo moteris .

-Vadinkite mane Asami arba tu . Oficialumai manęs nežadina . -nusijuokiau .

-Gerai . Aš Margarit . -pateikė maistą ant stalo .

-Ačiū . -padėkojau ir ėmiau valgyti .

Pavalgiusi , nusprendžiau apžiūrėti iki galo namus . Radau apačioje tualetą , rubinę , skalbyklą ir dar kažkokį kambarį . Čia buvo daug knygų , pianinas , kompiuteris , piešimo lenta , sofa , muzikos centras . Per viena siena buvo didžiulis langas , per kurį matėsi Londono miestas . Na šis kambarys yra įrengtas antrame aukšte . Pasijungiau kompiuterį . Atsiverčiau žemėlapį ir susižinojau adresą kur yra gera kirpykla . Atidariau stalčių ir radau lapelius , bei tušinukus . Griebiau ir užsirašiau adresą . Pakilau nuo vietos ir nusileidau žemyn . Apsimoviau batus ir pasiėmusi rankinę , išėjau iš namų . Susistabdžiau taksi ir įlipau . Vairuotojui padaviau lapelį su adresu ir mašina pajudėjo .

******

-Pasirašykite čia . -šyptelėjo vyras ir pastūmė popierius .

Pasirašiau ir jis įdavė mašinos raktelius . Taip . Pagaliau nusipirkau savo mašiną . Palaukiau lauke ir man ją išvežė į lauką . Taigi . Nusipirkau juoda Range Rover . Dievinu ją . Dar kartą padėkojau ir įlipau į ją . Susitvarkiau sėdynės ir veidrodėlius . Pažiūrėjau į save . Paliečiau savo blondiniškus plaukus . Taip , net ir plaukus susitvarkyti spėjau . Suskambo mano telefonas . Išsitraukiau jį ir skambino Zayn .

-Klausau .

-Šiandiena nedainuojat?

-Ne , o kas?

-Norėjau pasikalbėti .

-Galim susitikti ?

-Gerai . Po pusvalandžio būk starbuckse .

-Sutarta .

Padėjau ragelį . Ką galima nuveikti per pusvalandį? Grįšiu namo ir persirengsiu .

******

Užrakinau mašiną ir įėjau į namus .

-Kas tu ir ką tu padarei Asami? -su peiliu stovėjo prieš mane Sher .

-Durnele , nusidažiau plaukus .

-Z nupirko mašiną? -pakilnojo antakius .

-Nebesvaik .

Nusimoviau batus ir pakabinau rankinę .

-Kur merginos ?

-Savo reikalais .

Palinkčiojau galvą ir nuėjau į savo kambarį . Atidariau spintą ir išsitraukiau juodą suknelę . Persirengiau ir pasidariau naują makiažą . Nulipau į apačią ir apsimoviau juodus kerziukus .

BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now