Part 25

3.3K 144 6
                                    

Jutau , kad kažkas į mane baksnoja . Prasimerkiau ir pamačiau atsikėlusia Sher ir už jos galo mieganti Niall . Ji pirštu parodė į mano nugarą . Pasukau galvą ir pamačiau mieganti Zayn . Išlipom lėtai iš lovos ir išbėgom iš kambario . Užrakinom juos ir pradėjom garsiai dainuot . Sher pasilenkė po durimis ir pastūmė kažkur raktus .

-Einam pasivaikščiot ? -pasiūliau .

-Davai . -ji atsistojo .

Nulipom į apačią ir nuėjom į svetainę , kur sėdėjo merginos .

-Sher kambary užrakinti tarakonai , tad neišleiskit . -pasakiau .

Jos pažiūrėjo į mus .

-O mes einam pasismaginti . -nusišypsojo Shereen .

Apsimovėm sportbačius ir pasiėmusios telefonus , išėjom iš namų . Jau buvo sutemę , tai reiškiasi , kad miegojom daugiau nei valanda . Pažiūrėjau į telefoną ir jis rodė 20:02 . Okey . Pajutau ant savo liemens ranką ir su Shereen sucypiau . Regis ne viena aš išsigandau . Atsisukau ir pamačiau Neil ir Zein .

-Kaip? -prisimerkiau .

-Jūs pamiršot tokį dalyką , kaip balkoną . -pavartė akis Neil .

-Aaai joo . -palinkčiojo galvą Sher .

-Negalvojom , kad jūs tokie protingi . -papūčiau lupas .

-Taip taip taip . -nusijuokė Zayn .

Zayn pasilenkė ir užšokau jam ant nugaros . Tą pati padarė ir Sher ant Niall nugaros . Įsukom į takelį , kuris veda prie jūros . Po kokių penkių minučių , mes atsiradome kopose . Mėnulis puikiai apšvietė jūrą . Buvo šilta vasaros pabaigos naktis .. Tai liūdina , kadangi vėl ateis šlapios ir šaltos rudens dienos .

-Apie ką mastai ?

Paklausė manęs Zayn , kai jau stovėjau atsukus nugarą į jį , o jo rankos ilsėjosi ant mano liemens . Jutau , kai jis kvėpuoja man į kaklą , o tai kėlė didesnius jausmus jam .

-Apie tai , kad už savaitės jau ruduo . -Atsidusau .

-Bet artėja tavo gimtadienis .

-Gimtadienis vyks tik diena , o ruduo ištisus trys mėnesius .

-Spėju ruduo tavo nemėgstamiausias metų laikas .

Palinkčiojau galvą ir nusijuokiau .

-Myliu tave , Asami .

Šie žodžiai privertė mano širdį plakti greičiau , o šypseną mano veide - vos neišplyšo . Atsisukau į Zayn ir suėmiau jo veidą . Galiausiai sujungiau mūsų lupas ilgam ir jausmų pilno bučiniui . Kai atsitraukėme vienas nuo kito , atsakiau jam tuo pačiu .

-Ir aš tave .

Jis suspaudė mane savo glėbyje ir abu šypsojomės , kaip kokie debilai .

-Ar nori prieiti prie jūros ?

Nuo jo balso suvibravo jo visa krūtinė . Aš palinkčiojau galvą ir atsitraukiau . Jis sunėrė mūsų rankas ir nulipome nuo kopų ir prisijungėme prie Niall ir Sher .

-Išsimaudom jūroj ? -paklausė Niall .

-Kodėl gi ne . -sukikeno Sher ir ėmė rengtis .

Tiesa . Kodėl gi ne ? Nusirengiau timpas ir megztinį . Su Sher ir Niall , įlipome į vandenį . Ne , jis nebuvo šaltas , bet ir nebuvo ganėtinai šiltas . Sustojau , kai vanduo jau siekė mano krutinę . Atsisukau į krantą , o Zayn išsišiepęs vis dar stovėjo nenusirengęs .

BraveHeart ( I )Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora