Part 28

2.7K 141 0
                                    

2 dienos iki gimtadienio

 Rytas . Nuobodus dar vienas rytas . Pajutus šlapias kelnaitės pradėjau klykti ir Airi pašoko iš lovos . Nubėgau į vonią ir girdėjau , kai Airi pradėjo juoktis . Supistos kraujo dienos . Po viso rytinio proseco , apsirengiau mėlyną suknytę ir pasidažiau . Palikau plaukus palaidus . Išėjau iš vonios ir kambaryje jau manęs laukė Airi ir Shereen . Jooo . Šiandiena jos mane vedasi į prekybos centrą , nes tipo reikia mane paruošti mano gimtadienio . Bet spėkit ar labai jo laukiu ?Shereen pašoko nuo lovos ir plikas kojas įsispyrė į batelius . Aš apsimoviau savo ištikimuosius kerziukus ir išėjom visos į lauką . Įsėdau į išnuomotos mašinos galą ir prisisegiau diržą , nes žinojau , kad Airi mėgsta didelį greiti . . ir taip aš buvau teisi , nes iš kiemo ji apsisuko per sekundę . Shereen suklykė ir Airi nusijuokė savo skardžiu juoku . Shereen pažiūrėjo į mane per priekinį veidrodėlį ir atsisuko į mane .

-Asami , po dviejų dienų  tavo dvidešimtas gimtadienis , o tu tokia surūgusi .

-Ačiū , kad priminei . –pavarčiau akis .

-Bet rimtai . Nejaugi būsi visa likusi gyvenimą , tokia susiraukusi? –prakalbo ir Airi .

-Nori pasakyti Zayn neatsiras visą gyvenimą ? –atsisukau į Airi .

-Ooo tai tu būsi tokia , kol neatsiras Zein? –Sher atsisuko į mane .

Aš energingai palinkčiojau galvą .

-Iš vis jis tave išdavė , o tu lieji ašaras . –prunkštelėjo Airi .

-Žinai , tokį dalyką kaip meilę? –pavarčiau akis .

-Jis nei kiek nevertas tavo ašarų . Jis yra šūdžius ir nevykėlis kuris nemoka tvarkyti santykiu ir geriau pabėgs nuo visko . –Sher paaiškino .

-Šimtu procentu pritariu Shereen . –Airi sudavė penkis Sher .

Aš sukritau į sėdinę ir užsimerkiau . Galbūt jos teisios ? Zayn mane įskaudino , o aš lieju ašaras? Išsitraukiau saulės akinius , kadangi saulė labai intensyviai dirbo . Pasiėmusi savo plaukus surišau į netvarkinga kuoduką .

-Prašau pagarsinti bieberio muziką . –pasakiau .

Shereen įdėjo bieberio diską ir kaip žinodama pajungė mano mėgstamiausia dainą ,,Confident" .

''Then she started dancing, sexual romancing

Nasty but she fancy, lipstick on my satin sheets

What's your nationality? I wonder if there's more of you

She's got my attention, she's confident ''

Padainavom visos geriausia vietą . Nusišypsojau ir visos nusijuokėm .

-Štai kur Asami . –Airi nusijuokė .

-Aš grįžau . –pavarčiau akis .

-Ar tai reiškia ... –pertraukiau Shereen.

-Gyvensiu toliau be jokių Malik . –užbrėžiau brūkšnį .

-Pažiūrėsim ar ilgai . –sumurmėjo Airi .

-Kažką sakei? –užrėkiau jai į ausį .

Ji pašoko , o mes su Sher pradėjom isteriškai juoktis . Airi pastatė mašiną kažkokio prekybos centro mašinų aikštelėje. Išlipome iš mašinos ir nužingsniavome į prekybos centrą . Kai įėjome gavome daug žmonių žvilgsniu . Kaip ir kiekvieną kartą  . Dauguma paaugliu pradėjo klykti , verkti ar šaudyti paniekos žvilgsnius . Duhh . .drama . Visos įėjom į pirmą pasitaikusia parduotuvę ir sušvilpėm . Čia buvo labai daug gražių rūbų . . ir aišku kaip mes neišeisim iš čia kiekviena su dvejais maišais . Galiausiai taip per kokias šešias parduotuvės ir nusprendėm , kad mums užteks . Galiausiai jos mane nusitempė į manikiūro saloną . Visos atsisėdome ir paprašėme , kad užsidarytu , kol mums darys manikiūrus , kad neateitu klykiančios sirenos . Prisėdom prieš veidrodžius ir žinoma prie stalų , kur mums darė manikiūrus . Klausimas kam tie veidrodžiai ? Kadangi mums dar daro ir šukuosenas .

BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now