Part 38

2.5K 142 6
                                    

Rytas 07:00

Mane iš saldaus miego pažadino , lengvas kažkieno purtymas .

-Zayn , atšok .

-Wata fak , Asami ?

Aš garsiai atsidusau , kai supratau , kad aš tik sapnavau , kad grįžau namo . Pasiraižiau ir atsimerkiau .

-Šiandien eisim žiūrėti Airi suknelę . -Shereen pasakė .

Aš palinkčiojau galvą . Atsisėdau ir pastebėjau , kad aš su marškiniais . Atsisukau į Shereen ir paklausiau :

-Ar tu mane perrengei?

Shereen palinkčiojo galvą ir spėju ji išėjo į vonią . Apžiūrėjus visą lovą , radau savo telefoną . Nusijuokiau , kai radau daug žinučių nuo Zayn . Atidariau ir perskaičiau beveik visas .

'' Ką tu? xx

Rimtai miegi? xx

Asamiii.. :[ xx

Gerai , labanakt . xx

O kaip dėl šuniuko? :) xx

Jo . .tu miegi . xx

. . .

Mano akys prasiplėtė , kai perskaičiau žinutę dėl šuniuko . Nesvarbu , kad pas Zayn dabar kažkur apie vienuolikta nakties , aš pradėjau jam rašinėti .

"Zayn xx

Šuniukooo noriu xx

Prašauuu xx

Nemiegok ir važiuok pirkti xx

Išsiridenau iš lovos ir nuėjau prie lagamino . Išsitraukiau iš lagamino raudona suknelė , baltas kojinės ir aukštakulnius .

Žinau , kad mano stilius keistas ir kad aš pati esu keista .. Bet aš esu tokia kokia esu . Man patinka keisti savo plaukų spalvą kasdien , nors gerai žinau , kad viena dieną galiu atsibusti be plaukų . Man patinka ryškus makiažas ir nerūpi man ką mano kitos merginos apie mano stilių . Svarbiausiai pati sau faina ir viskas . Turiu vaikiną , kurio tikrai niekada neturėjau , nes visi labai šaipydavosi iš manęs . Na , bet pažiūrėkit dabar į mane . Aš turiu Zayn , tiesa? Jis populiarus , bet man tai nerūpi . Man rūpi , kaip jis saugo , myli , gerbia manę . Shereen vakar sakė , kad mes esamkeista pora . Taip ir aš visiškai sutinku . Šiuolaikinės poros kartoja sau į dieną šimta kartų , kad myli vienas kitą , o mes su Zayn per savo draugystės laikotarpį esam pasakė žodį ,,Myliu" tik du ar tris kartus . Tai manęs neglumina . Aš jaučiu per kiekviena jo prisilietimą ar žodį , kad jis manę myli . Kiekvienas mūsų prasivardžiavimas manęs įžeisti negali , nes žinau , kad Zayn to tikrai nemano , o jei ir mano - aš pati tai suprasčiau . Man patinka Zayn . Ne , pala . Aš beprotiškai esu įsimylėjusi šį idiotą .

Mane iš mano mąstymų pažadino Shereen . Ji ranka pamojavo man prieš akis . Aš pakėliau galvą į ją ir supratau , kad sėdėjau ant žemės ir žiūrėjau į pasirinktus rūbus .

-Žinai iš šonų , tai atrodė keistai . -Sher nusipurtė .

Aš sukikenau ir prikandusi lupą , nuėjau į vonią . Įkvėpiau oro , kadangi čia kvepėjo kokosų kūno purškalo . Shereen . Taip . Shereen mėgo visada kvepėti švarą . Nors , kad ir vidurį miesto ji užuos , kad iš jos eina blogas kvapas - jiįsibraus į kavinės tualetą ir atsipraus . Mes su merginomis esam pripratusios Shereen rankinėje rasti dezodoranto , rankšluosčio ir net švarios maikutės . Nusišypsojau sau ir padėjau savo rūbus ant tualeto ir pasiėmusi naują rankšluostį , pakabinau jį ant dušo kabinos durų rankenos . Paleidau vandenį ir nusirengusi Zayn marškinius , susirišau plaukus . Įlipau į dušo kabiną . Išsiprausiau visą kūną ir vėl apsiskutau . Pastebėjau , kai pasimylėjau suZayn ėmiau daugiau skustis . O kas čia blogo? Išlipau iš vonios ir rankšluosčiu apsisausinau kūną . Išsitepiau jį iš ,,Body Shop" nusipirkto kvepiančio braškėmis kūno kremu ir apsirengiau . Pasileidau plaukus ir išsitiesinus , padariau šiokia tokia šukuoseną . Sutvarkiau panaudota vonią ir išėjau iš vonios . Atsidusau , kai vėl pilvo skausmas suspaudė pilvą . Manyčiau , kad turiu pradėti sirgti , bet aš jau sirgau prieš savaitę . Įėjau į kambarį ir prisėdau prie stalo , ant kurio buvo veidrodis ir stalinis šviestuvas . Pasiėmiau savo makiažą ir ėmiau ,,teplioti" savo veidą .

BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now