Prolog

24.1K 545 23
                                    

Lucy Jones. 22 de ani. O fată de o frumusețe răpitoare care locuieşte în California împreună cu fratele ei mai mare, Dave, de 23 de ani. Aceştia sunt orfani de tată. Tatăl lor a murit acum 4 ani într-un accident cumplit de maşină. Mama lor, Madeline a trecut foarte greu peste moartea soţului ei, dar într-un final, după aproape doi ani de suferinţă, şi-a regăsit alinarea în braţele lui Leo - un om de afaceri foarte cunoscut în Italia, dar şi sufletist, care ar ajuta pe oricine ar avea nevoie.

Angello Ragazzo. 24 de ani. Un suflet bun și curat, care în trecut a fost rănit. Orfan de tată la rândul său şi cu o mamă care l-a părăsit, acesta a fost luat cu mulţi ani în urmă sub aripa protectoare a lui Leo. Viaţa lui este dată peste cap odată cu venirea frumoasei Lucy care îi fură inimă. De cum şi-au aruncat o singură privire, s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Să fie vorba de "Dragoste la prima vedere"? Cei doi vor avea curajul să-si mărturisească sentimentele? Dar când în calea fericirii lor apar anumite obstacole? Vor reuși să treacă cu bine peste ele? Vom descoperi asta pe parcurs...

***

Sper să va placă această carte!

P.S : Scuzați unele greşeli de ortografie.

---------› În curând o să urmeze următorul capitol al carții...

Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now