Capitolul 47

2.5K 103 37
                                    

O lună şi jumătate mai târziu...

*ORA 2:35 A.M*

Lucy P.O.V

Deschid ochii nemaiputând să dorm şi mă uit la ceasul de pe noptieră, văzând că este trecut de ora două dimineaţa. Îmi arunc privirea spre partea dreptă a patului şi îl văd pe Angello dormind buştean. Mă dau jos din pat cu grijă pentru a nu-l trezi şi cobor jos. Îmi fac drum spre bucătărie cu gândul de a bea un pahar cu lapte care sper eu să mă facă să adorm mai uşor. Stomacul meu începe să scoată sunete ciudate şi cotrobăi prin dulapuri după ceva de mâncare, având grijă să nu fac prea mult zgomot, dar evident că nu-mi reuşeşte. Sper doar să nu-i fi trezit pe Angello sau pe Sofi.

Angello P.O.V

Sunt trezit din cauza unor zgomote ciudate care par a veni de jos şi încep să mă gândesc la ce este mai rău. Îmi dau seama că Lucy lipseşte din cameră şi cealaltă parte a patului este goală. Oare unde a dispărut? Doamne, sper să nu fi păţit ceva. Cobor jos şi observ că lumina de la bucătărie este aprinsă. Deschid uşa şi rămân surprins de ceea ce văd în faţa mea.

Lucy este aşezată la masă şi mănâncă cu poftă dintr-o felie de pâine care are pe deasupra cremă de ciocolată, alături de un pahar cu lapte aproape gol

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lucy este aşezată la masă şi mănâncă cu poftă dintr-o felie de pâine care are pe deasupra cremă de ciocolată, alături de un pahar cu lapte aproape gol. Este chiar amuzant s-o văd aşa, mai ales că are crema întinsă în jurul gurii precum Sofi când era bebeluş şi se murdărea la fel pe faţă.

-Iubito, ce faci aici? o întreb pe un ton amuzat şi mă apropii de ea, aceasta speriinde-se puţin când mi-a auzit vocea.

-Nu am mai putut să dorm şi am coborât pentru un pahar cu lapte, dar mi s-a făcut şi foame.

-Atunci mănâncă liniştită, micuţa mea pofticioasă. îi spun în timp ce-i şterg ciocolata întinsă în jurul buzelor cu un serveţel.

-Dar tu de ce eşti treaz, iubitule? Sau te-am trezit eu?

-M-au cam trezit zgomotele pe care
le-am auzit de jos şi am crezut că a intrat vreun hoţ în casă, iar când nu te-am văzut lângă mine în pat am crezut că ai păţit ceva rău. Însă se pare că sursa zgomotelor erai chiar tu.

-Îmi pare rău, iubitule. Chiar nu am vrut să...

-Nu-i nimic, scumpo. îi spun şi-i depun un sărut pe năsucul său drăgălaş.

Lucy P.O.V

-Iubito, haide trezeşte-te! îi aud vocea în timp ce începe să tragă pilota de pe mine.

Fir-ar! Când naiba s-a mai făcut şi dimineaţă? Parcă doar acum cinci minute am adormit.

-Mai lasă-mă încă puțin să dorm... mormăi având capul între perne şi trag înapoi de pilotă, acoperindu-mă cu totul.

Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now