Epilog

4K 127 34
                                    

Lucy P.O.V

Câteva luni bune au trecut şi nici măcar nu am simţit când s-a întâmplat asta. Sarcina mea a evoluat pe zi ce trece şi sunt în ultimul trimestru de sarcină, mai precis în treizeci şi şase de săptămâni.

Nici nu mi-am dat seama cât de repede a trecut timpul şi încă nu-mi vine să cred că peste o lună va veni pe lume minunea noastră. Însă, micuţul nostru are grijă de fiecare dată să-mi amintească (,) că totul este adevărat şi el creşte în pântecul meu. Pentru că da, minunea noastră este un băieţel şi îl va chema Lucas. Ne-am pus de acord toţi trei să-i alegem acest nume frumos şi ne place la nebunie. 

Iar în ceea ce o priveşte pe Sofi a  noastră, a primit vestea mai bine decât ne aşteptam. Mai ales când a aflat că va avea un frăţior. Parcă şi azi îmi amintesc cât de bucuroasă a fost la fel ca şi restul familiei, iar acum de abia aşteaptă să-l vadă când se va naşte şi parcă nu mai are răbdare.

Acum câteva zile ne-am apucat de amenajat şi camera micuţului nostru care acum este gata în sfârşit. Chiar şi Sofi a confecţionat ceva pentru camera lui.

Este vorba despre un tablou făcut din câteva creioane colorate

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Este vorba despre un tablou făcut din câteva creioane colorate. Nu ştiu cum i-a venit această idee, dar chiar arată foarte bine şi când va creşte cu siguranţă îi va plăcea micuţului nostru. Mai ales că se potriveşte perfect cu camera şi va arăta nemaipomenit agăţat pe perete. 

I-am mai cumpărat o mulţime de hăinuţe şi jucării de tot felul

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

I-am mai cumpărat o mulţime de hăinuţe şi jucării de tot felul. Chiar nu m-am putut abţine când le-am văzut în magazine şi dacă Angello mă lăsa singură de capul meu cred că luam tot magazinul.

Apropo de scumpul meu, mi-a demonstrat pentru a nu ştiu câta oară că este cel mai bun soţ din lume şi sunt extrem de recunoscătoare pentru asta. În toate aceste luni mi-a fost alături ca de obicei, mi-a suportat toate toanele de graviduţă, poftele şi a stat mereu lângă mine în unele momente când nici nu puteam ieşi din casă.

Am avut şi unele zile în care îmi era interzis din punct de vedere medical să mă dau jos din pat sau să mă mişc prea mult pentru că altfel riscam să-mi pun sarcina în pericol şi nu voiam să se întâmple acest lucru nici în ruptul capului. Decât să risc, am preferat mai bine să fiu precaută şi să respect cu stricteţe indicaţiile Tessei. Aceste restricţii continuă şi în această perioadă în care îmi este complet interzis efortul, la fel şi mişcările bruşte, deoarece există riscul de a naşte prematur în orice moment. 

Dragoste la prima vedereUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum