Capitolul 25

4.2K 166 1
                                    

Lucy P.O.V

După cele două săptămâni de chin în care am avut piciorul în gips, în sfârşit mi l-au dat jos şi acum pot să merg singură. Dar bineînţeles că până acum Angello m-a "terorizat" pur şi simplu cu grija sa exagerată. De abia m-a lăsat să merg la baie singură, dar nu mai zic de mâncat. De parcă încă aveam mâna pusă în gips şi nu piciorul. Mi-a dat să mănânc precum unui bebeluş, uneori chiar şi cu forţa când nu voiam. Apreciez din tot sufletul şi îi sunt foarte recunoscătoare pentru că are atâta grijă de mine. Acest lucru îmi demonstrează că îi pasă de mine şi că mă iubeşte cu adevărat, însă câteodată cam exagerează.

Acum mă simt "ca nouă" şi sunt foarte pregătită să reiau lecţiile de box cărora le-am dus ceva vreme dorul. Chiar acum îmi pregătesc geanta pentru sală, aceasta constând în echipamentul meu de box format dintr-o bustieră neagră, colanţi tot negri şi o pereche de adidaşi la fel. Îmi mai pun un prosop şi nelipsitele mănuşi, iar acum este gata. După ce mă îmbrac cu nişte haine oarecare, îmi aşez geanta pe umăr şi cobor în living, găsindu-l pe Angello mâncând cu poftă dintr-un măr. Îşi întoarce privirea spre mine când mă aude venind şi îmi zâmbeşte drăgăstos.

-Eşti gata, iubito? mă întreabă cu gura plină.

-Da. îi spun şi izbucnesc în râs când îl văd molfăind mărul, iar el mă priveşte confuz.

-Ce este atât de amuzant?

-Tu. îi răspund scurt şi continui să râd.

Chiar arată haios cu gura plină şi faţa nedumerită pe care o are chiar acum.

-Eu? De ce?

-Uită-te şi tu puţin la tine, iubitule. Mănânci ca un purcel.

-Vai, dar cât de amuzant! Însă recunoaşte că iubeşti purcelul acesta. îmi spune mândru şi arată cu mâinile spre el.

-Da, aşa este. Nu am cum să neg asta. îi spun sincer şi-l sărut apăsat.

Ajungem la sală în scurt timp şi mergem direct la vestiare. Mă schimb în timp record deoarece sunt foarte nerăbdătoare să boxez din nou şi îmi încalţ adidaşii. *POZĂ* Părul mi-l prind într-o coadă de cal şi îmi iau mănuşiile pe care le ţin într-o mână. Ies şi îl văd pe Angello deja schimbat într-o pereche de pantaloni sport, un maiou larg şi o pereche de adidaşi asemănători cu ai mei.

Angello P.O.V

După ce m-am îmbrăcat adecvat pentru sală, îmi încep exerciţiile obişnuite de forţă în timp ce se schimbă şi sportiva mea. La un moment dat, văd uşa de la vestiare deschizându-se şi când o văd pe Lucy ieşind, cred că am rămas cu gura căscată. Este îmbrăcată extrem de sexy, într-o o bustieră care îi ţine locului sânii voluptoşi şi colanţi negri care îi scot fundul apetisant în evidenţă. Argh, o să mi-o plătească pentru asta! Nu că nu mi-ar plăcea, ba din contră... Dar se pare că le place la nebunie şi celorlalţi masculi din sală. Se pare că s-au oprit din tot ceea ce făceau la aparate şi acum o sorbesc din priviri pe prinţesa mea. Nenorociţii! Ştiu că am o iubită extrem de sexy şi foarte frumoasă, dar ei nu au dreptul să se uite în acest hal la ea. Doar eu am!

Când mă vede, se îndreaptă spre mine zâmbind şi cu paşi de felină, parcă făcându-mi în ciudă. S-a făcut în sală o linişte de nedescris, acum toţi urmărindu-i fiecare pas. Niciunul dintre ei nu mai scotea vreun sunet. Le arăt eu lor. Frumoasa mea ajunge lângă mine şi o apuc de talie, lipind-o de mine. Icneşte surprinsă şi îi capturez buzele moi într-un sărut apăsat. Îmi răspunde la sărut numaidecât şi îl transformăm într-unul şi mai pasional, începând s-o lipesc şi mai tare de mine dacă ar fi posibil. Întrerupem sărutul din cauza lipsei de oxigen şi îmi sprijin fruntea de a sa. Tot ce aud în acest moment sunt bătăile ritmice ale inimilor noastre şi respiraţia ei sacadată.

Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now