Capitolul 7

9.7K 303 21
                                    

Lucy P.O.V

Restul săptămânii a trecut pe nesimţite şi a venit mult aşteptatul weekend. Este vineri după-amiază şi cu toţii stăm în living plictisiţi, pierzând vremea. N-avem absolut nimic de făcut.

— Auziţi, ce ar fi să mergem la casa noastră de pe plajă? ne propune Mariano, iar eu şi Bella îl privim curioase.

— Ce idee bună! îl aud şi pe Luciano spunând.

— Da, ar fi super. spune şi Angello, iar acum chiar suntem în ceaţă.

— Ăăm, ce casă? îi întrebăm eu şi Bella la unison.

— Avem o casă exact pe plajă. ne lămureşte Mariano.

— Ce tare!

— Deci vreţi să mergem? Avem un weekend întreg la dispoziţie.

— Da! strigăm toţi la unison, entuziasmaţi.

— Atunci ce mai aștepăm? Haideţi să facem bagajele!

Cu toţii mergem sus, fiecare în camera lui pentru a ne face bagajele. Întru în camera mea şi mă îndrept direct spre dressing pentru a-mi căuta nişte haine. Îmi arunc într-un bagaj mai micuţ câteva haine lejere şi două costume de baie. Rămân îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurţi cu talie înaltă, un crop top şi teneşi albi. Îmi iau telefonul, caştile şi ies din cameră cu bagajul în mână. Cobor jos şi îi văd pe ceilalţi aşteptându-mă. De ce trebuie eu să fiu mereu ultima?

Eu, Angello, Dave, Bella şi Mariano mergem cu o maşină, iar restul cu o altă maşină. Mariano s-a oferit el să conducă, iar eu bineînţeles că am nimerit între Angello şi Dave pe bancheta din spate, iar Bella lângă Mariano pe locul din dreapta. Drumul a durat în jur de două ore, în care eu am dormit bine mersi pe umărul lui Angello. Însă, tot somnul meu de frumuseţe îmi este distrus când cineva începe să mă tot gâdile cu habar n-am ce pe faţă şi sunt nevoită să mă trezesc.

— Lucy, haide trezeşte-te! îi aud vocea cristalină a lui Angello.

Deschid ochii şi observ că deja este întuneric afară.

— Am ajuns? îl întreb buimacă şi mă uit in jurul meu, dându-mi seama că nu mai este nimeni în maşină.

— Da. Ceilalţi sunt deja înăuntru.

Ies din maşină şi vreau să-mi iau bagajul din portbagaj, însă Angello mi-o ia înainte. Intrăm înăuntru şi pot observa cu uşurinţă că nu este la fel de mare ca şi vila în care stăm, dar e destul de spaţioasă.

La parter se află bucătăria, baia şi un living măricel, iar sus sunt dormitoarele şi câte o baie micuţă la fiecare dintre ele

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

La parter se află bucătăria, baia şi un living măricel, iar sus sunt dormitoarele şi câte o baie micuţă la fiecare dintre ele. Totul este decorat foarte frumos şi cu mult bun gust.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now