Capitolul 21

6.9K 202 9
                                    

Angello P.O.V

Mă trezesc din cauza razelor de soare care luminează întreaga cameră şi îmi arunc privirea spre partea dreaptă a patului, văzând-o pe Lucy dormind ca un îngeraş. Este întinsă pe burtă şi are părul răsfirat pe toată perna, în timp ce eu am rămas tot în aceeaşi poziţie ca şi ea, iar braţul meu se odihneşte pe spatele său. Este atât de drăgălaşă cum doarme ea, având buzele uşor întredeschise. Îi depun un sărut delicat pe spatele său gol şi mă dau jos din pat cu grijă ca să n-o trezesc. Îmi iau boxerii pe mine şi o pereche de pantaloni, ieşind din cameră tiptil pentru că n-aş vrea să-i stric somnul dulce. Cobor în micuţa bucătărie pe care o avem la dispoziţie şi încep să-i pregătesc un mic dejun special frumoasei mele.

Lucy P.O.V

Deschid ochii somnoroasă şi mă uit în jur, acum putând să văd mai bine camera în care am adormit. Este foarte frumoasă, la fel ca şi toată cabana. Acum focul din şemineu este stins şi pe podea sunt împrăştiate petalele de trandafiri, lumânările sunt şi ele stinse, iar eu am doar un cearşaf care îmi acoperă goliciunea. Instant îmi revin în minte momentele fierbinţi petrecute aseară şi simt cum mă înroşesc toată. Mă uit prin cameră după Angello, dar nu-l văd pe niciunde. Oare unde s-a dus?

— Bună dimineaţa, raza mea de soare! îl aud spunând când intră în cameră, atrăgându-mi privirea spre el și observ că ţine în mână o tavă cu mâncare...din nou.

— Neaţa, iubitule! Mmm, ce ai adus acolo bun? îl întreb curioasă.

— Omletă cu şuncă şi brânză. Sper să-ţi placă.

— Cu siguranţă. Mulţumesc mult, iubirea mea. Nu trebuia să te deranjezi. îi spun şi revine lângă mine pe pat, aşezând tava între noi.

— Nu este niciun deranj. Crăciun fericit, îngeraşul meu! îmi spune şi mă sărută apăsat.

— Crăciun fericit, iubitule! îi spun şi eu la rândul meu, îmbrăţişându-l strâns.

După ce terminăm amândoi de mâncat, Angello iese din cameră doar pentru puţin timp şi se întoarce având o pungă de cadouri roşie în mâini şi un buchet mare de trandafiri roşii şi albi.

Doamne, sunt superbi! Observ pe punga roşie inscripţionat numele unui brand renumit şi în acest moment chiar mă simt prost

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Doamne, sunt superbi! Observ pe punga roşie inscripţionat numele unui brand renumit şi în acest moment chiar mă simt prost. Din nou mi-a cumpărat ceva scump. Îmi face semn să mă uit ce se află în pungă şi scot de acolo o cutiuţă din piele roşie şi o deschid emoţionată. Rămân cu gura căscată când văd brăţara pe care mi-o doream de foarte mult timp. Este din aur şi are încrustate pe ea câteva diamante.

 Este din aur şi are încrustate pe ea câteva diamante

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
Dragoste la prima vedereTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon