Capitolul 16

7.1K 247 18
                                    

Lucy P.O.V

Mă trezesc dimineaţa într-o căldură de nedescris. Deschid ochii şi îl văd pe Angello care doarme buştean peste mine. Se pare că am adormit amândoi în camera sa aseară. Are capul pe abdomenul meu şi mă îmbrăţişează strâns. Nici nu-i de mirare de ce îmi era aşa de cald. Cu greu ies din braţele sale şi merg să-mi fac un duş. Îmi fac rutina de dimineaţă şi mă îmbrac într-o pereche de blugi scurţi, după care dau iama în dulapul lui şi îi confisc un tricou. Arăt cam caraghios ce-i drept cu tricoul său care îmi ajunge până sub fund şi aproape îmi acoperă cu totul pantalonii, dar mie îmi place. Mă apropii de el şi îi depun un sărut pe frunte, după care cobor jos.

Cred că toată lumea doarme în acest moment. Este de abia ora 7:35. Intru în bucătărie şi mă pun pe treabă. Aşez toate bunătăţile pe o tavă şi urc înapoi în cameră, găsindu-l pe Angello dormind de data aceasta pe burtă şi cu capul afundat în perne. Încep să chicotesc văzându-l aşa şi aşez tava pe noptieră. Spre bucuria mea, este la bustul gol. Mă urc pe spatele său și încep să-i depun mici sărutări pe ceafă, în timp ce-i mângâiam spatele cu buricele degetelor. Îl aud mormăind ceva de neînţeles în pernă, dar tot nu se trezeşte.

— Angello... îi şoptesc suav la ureche.

— Mmm...

— Angello, trezeşte-te... Haide!

Începe să se foiască prin pat în timp ce eu mă aflu încă pe spatele său şi mă trezesc dintr-o dată cu el, fiind acum deasupra mea. 

— Deci te-ai trezit până la urmă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

— Deci te-ai trezit până la urmă.

— Da. Am avut parte de cea mai frumoasă trezire posibilă. îmi spune, punând stăpânire pe buzele mele.

—Acum...haide...să mâncăm. reuşesc să-i spun printre săruturi.

— Dar mai vreau să stau aici cu tine. îmi spune, făcând o făţuca lui de căţeluş plouat.

— Haide, bosumflici! Vom sta împreună. Am pregătit micul dejun pentru amândoi. îi spun şi-i depun un sărut mic pe nas.

— Da?

— Uite. spun şi iau tava de pe noptieră, punând-o pe pat lângă noi.

 spun şi iau tava de pe noptieră, punând-o pe pat lângă noi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now