Capitolul 38

4.1K 123 44
                                    

Partea II - Surprizele continuă

Lucy P.O.V

Nu ştiu dacă am aţipit măcar vreo oră, dar mă trezesc când o aud pe Sofi plângând. Deschid ochii şi nu-l mai văd pe Angello lângă mine în pat. Sigur a plecat la muncă.

Mă ridic repede din pat, grăbindu-mă să văd ce are Sofi. Dar nu mare mi-e mirarea când de abia mai pot face câţiva paşi, simţindu-mi toţi muşchii din corp durându-mă. Fir-ai tu să fii, Angello! Îmi caut halatul prin toată camera şi îl găsesc aruncat pe fotoliul din colţ. Îl îmbrac rapid şi ies din cameră, ducându-mă glonţ spre camera micuţei mele, mai mult scheunând de durere până acolo. O găsesc în pătuţul ei, stând în funduleţ şi plângând de mama focului.

-Frumuseţe mică, te-ai trezit? îi spun şi o ridic în braţe, ea oprindu-se instant din plâns când şi-a dat seama ca sunt eu.

Devine o mică şmecheră pe zi ce trece. O apuc mai bine şi încep s-o fac "avionul", învârtindu-mă şi eu cu ea în braţe. Începe să râdă în hohote, aducându-mi şi mie zâmbetul pe buze când o văd râzând, uitând de toată durerea.

Suntem întrerupte din mica noastră joacă de către Angello care intră în cameră cu o tavă unde presupun că se află micul dejun.

-Ce-i cu veselia asta pe voi două? ne întreabă zâmbind şi el, iar Sofi începe să gângurească când îl vede.

Lasă tava pe o măsuţă şi o ia pe Sofi în braţe, sărutând-o apăsat pe ambii obrăjori. După care mă sărută şi pe mine, trăgându-mă la pieptul său, încă ţinând-o pe Sofi în braţe.

-Eşti bine? mă întreabă grijuliu şi îmi mângâie spatele de sus în jos.

-Da. îi spun mai mult icnind de durere când m-a presat de el.

-Iubito, nu ştii să minţi deloc. îmi spune, dându-mi un pupic mic pe nas şi mă priveşte rânjind.

-Tu nu trebuia să ajungi la birou? îl întreb şi schimb subiectul, privindu-l cu o sprânceană ridicată.

-Acum nu. Trebuia azi-dimineaţă, dar cineva...a avut grijă să nu mai pot ajunge. îmi spune referindu-se la farsa din această dimineaţă şi la mica noastră escapadă.

-De parcă nu ţi-a convenit şi ţie. îi spun împungându-l cu degetul arătător în piept.

-Aici ai mare dreptate. Mi-a convenit extrem de tare. îmi spune coborând cu o mâna pe fundul meu şi strângând cu putere, apropiindu-mă mai mult de el dacă ar fi posibil.

Vreau să-i mai spun vreo două, dar mi se opresc cuvintele în gât când mă sărută apăsat.

-Haide să faci o baie caldă şi o să-ţi revii, iubito! Ce zici? mă întreabă şi cedez până la urmă, aprobând din cap.

-Stai aici cu Sofi cât timp eu mă duc să-ţi pregătesc baia, scumpo! După care o să luăm micul dejun toţi trei, bine? îmi spune repede şi o aşează pe Sofi înapoi în braţele mele.

-Bine. Să fie cu multă spumă! îi spun chicotind.

După ce a ieşit din cameră, o pun pe Sofi pe măsuţa de înfăşat şi îi schimb scutecul, după care o îmbrac cu o rochiţă gri cu tutu de un roz pal şi şoseţele în aceeaşi culoare. O termin de îmbrăcat, venind şi Angello în cameră.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now