Capitolul 22 - Clipe de coşmar

4.2K 185 13
                                    

ATENŢIE!!! CAPITOLUL CONŢINE SCENE DE VIOLENŢĂ FIZICĂ ŞI LIMBAJ VULGAR!

Partea II

Lucy P.O.V

Încerc să mă mişc, dar nu pot din cauza mâiniilor care îmi sunt...legate?! Capul îmi zvâcneşte groaznic şi deschid ochii, uitându-mă confuză în jur. În cameră este doar un scaun vechi, ponosit şi o fereastră murdară, plină cu pânze de păianjen. Stau întinsă pe o podea rece din lemn uzat cu mâinile legate strâns la spate, iar picioarele la fel. Cum naiba am ajuns aici? Ultima dată ştiu că am venit la picnic cu Angello, Mariano şi Bella, amândouă am mers să ne plimbam prin pădure iar mai apoi ne-am rătăcit. Mai ţin minte, că au venit la noi doi oameni mascaţi care ne-au imobilizat şi ne-au lovit, iar Bella a leşinat şi pe mine m-au adormit cu o batistă care avea un miros toxic.

Oh, Doamne...am fost răpită! Dar de cine? Şi oare Bella este bine? Cum o să scap eu acum de aici?! Funiile cu care sunt legată de mâini şi de picioare îmi provoacă nişte răni foarte urâte, iar podeaua este foarte rece. O să înghet de frig aici. Sunt scoasă din gândurile mele când aud sunetul unor tocuri în apropierea uşii de la camera asta mizeră. Sentimentul de frică pune stăpânire pe mine şi mă ghemuiesc pe podea prefăcându-mă că dorm.

*

Savina P.O.V

-Băieţi, aţi rezolvat treaba?

-Da, doamnă! Am adus-o în camera cerută de dumneavoastră.

-Bun! Încă nu s-a trezit?

-Nu, doamnă!

-Atunci o să-i fac eu trezirea. Ah, şi să-l chemaţi pe James să vină!

-Înţeles, doamnă!

Merg încrezătoare spre camera în care doarme "musafira" mea şi deschid uşa care scârţâie zgomotos. Intru şi o văd pe schiloadă cum doarme ca un prunc. Păcat... Pentru că nu va mai dormi pentru ceva timp de acum încolo. O prind de păr şi o ridic la acelaşi nivel cu mine. Deschide instant ochii şi mă priveşte speriată. Hmm...asta şi voiam.

-Trezirea, căţea! îi spun şi o trântesc înapoi pe jos.

Geme la contactul cu podeaua şi am putut auzi cu uşurinţă cum i-a trosnit un os. Asta nu e nimic pe lângă ce urmează să-i fac. Mă apropii din nou de ea şi îi dau un picior în burtă ca să mă ţină minte. Imediat o aud cum tuşeşte puternic şi geme de durere.

Lucy P.O.V

Aud uşa cum se deschide cu un scârţâit înfiorător şi îmi dau seama că a intrat o persoană înăuntru. O simt cum se apropie de mine şi mă apucă cu putere de păr, ridicându-mă în sus.

-Trezirea căţea! aud o voce de femeie ţipându-mi în ureche.

Deschid ochii şi mă uit cu frică la persoana care stă acum în faţa mea şi mă priveşte superior. Este o femeie care îmi pot da seama că are în jur de douăzeci şi cinci de ani, care este îmbrăcată elegant. Are părul şaten până la umeri şi nişte buze pline. Este foarte frumoasă, dar în aceeaşi măsură este şi foarte rea. Îmi dau seama de acest lucru din ochii săi care mă privesc cu ură. Dar ce treabă ar avea ea cu mine? Nici măcar nu o cunosc. N-am mai văzut-o în viaţa mea.

Nu apuc s-o întreb cine este pentru că mă trânteşe înapoi pe podea, eu gemând de durere la contactul dureros şi simt că mi s-a rupt ceva. Cred că mi-am scrântit piciorul şi durerea pe care o simt se amplifică când mă loveşte cu piciorul în abdomen. Ahh! Femeia asta este nebună de legat! Ce naiba vrea de la mine?! Se apropie iarăşi de mine şi îmi fac curaj să-i spun ceva.

Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now