Capitolul 42

2.9K 91 16
                                    

Lucy P.O.V 

Peste trei luni

Doamne, nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul! Prinţesa noastră împlineşte astăzi un anişor. Un an a trecut de când Sofi este prezentă în viaţa noastră şi ne face fericiţi în fiecare zi. Însă fericirea noastră a devenit şi mai mare atunci când a rostit primul ei cuvinţel, chiar după câteva zile de la venirea noastră din vacanţă. Acesta a fost un moment pe care nu-l voi uita niciodată, mai ales că a fost o surpriză dublă în aceeaşi zi.

-Flashback-

-Iubito, eşti gata? îl aud pe Angello strigându-mă de jos şi încerc să mă grăbesc mai mult cu îmbrăcatul.

Nu ştiu ce-i cu mine de sunt atât de întârziată astăzi. Trebuie să ajungem în jumătate de oră la mama pentru o cină în familie şi eu încă nu sunt gata. De abia am terminat de făcut un duş pentru că cineva şi anume Sofi, a avut grijă să mă ţină ocupată. În această perioadă au început să-i crească primii dinţişori şi plânge în continuu, eu fiind nevoită s-o calmez cumva pentru că Angello a avut ceva treabă. Dar important este că am reuşit cu brio şi acum este pregătită de plecare, însă nu şi eu.

-Imediat! ţip şi eu înapoi pentru a mă putea auzi, şi merg grăbită spre dulap.

Îmi aleg nişte haine repede şi mă îmbrac la foc automat.

Părul mi-l las liber pe spate pentru că nu mai am timp să-l aranjez deloc, iar la machiaj apuc doar să-mi aplic pe buze un ruj nude şi rimel pe gene, atât cât să nu arăt ca un zombie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Părul mi-l las liber pe spate pentru că nu mai am timp să-l aranjez deloc, iar la machiaj apuc doar să-mi aplic pe buze un ruj nude şi rimel pe gene, atât cât să nu arăt ca un zombie. Iau gentuţa cu lucururi pentru Sofi pe care o car de fiecare dată după noi şi cobor jos. Îl văd pe Angello ţinând-o în braţe pe Sofi, arătând extrem de bine ca de obicei şi observ că este îmbrăcat într-o tinută lejeră.

 Îl văd pe Angello ţinând-o în braţe pe Sofi, arătând extrem de bine ca de obicei şi observ că este îmbrăcat într-o tinută lejeră

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Urcăm în maşină şi pornim la drum. Din câte mi-a spus mama când ne-a chemat, Bella şi Mariano au o veste pentru noi toţi.

-Iubitule? îi spun şi îşi întoarce privirea spre mine de la volan.

-Hm?

-Oare ce au să ne spună? Chiar m-au făcut curioasă.

-Cred că este vorba despre ceva important.

Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now