Capitolul 32 - Partea I

4.7K 170 22
                                    

Duminică dimineaţa

Angello P.O.V

Mă trezesc atunci când simt ceva umed pe pieptul meu şi deschid ochii confuz. O văd pe scumpa mea zvârcolindu-se prin pat şi este transpirată toată. Oh, Doamne!

-Iubito! Iubito! o strig disperat şi încep s-o zgâlţâi de umeri.

-Nu! ţipă dintr-o dată şi se ridică în capul oaselor, respirând sacadat.

-Iubito, shh... A fost doar un coşmar. îi spun şi o cuprind în braţe, încercând s-o liniştesc.

Se ghemuieşte la pieptul meu, continuând să suspine şi observ că tremură toată.

-Iubito, eşti în regulă? o întreb îngrijorat, în timp ce îi mângâi uşor părul.

-Acum da. îmi spune şoptit şi mă îmbrăţişează strâns, de parcă ar fi ultimul lucru pe care îl va face.

Lucy P.O.V

După coşmarul de mai devreme nici nu mai pot gândi limpede. Visasem că îl pierdeam pe Angello pentru totdeauna. Numai la asta îmi stă gândul şi simt că în orice moment o să izbucnesc din nou în plâns.

-Scumpa mea, te rog linişteşte-te! Vrei să-ţi aduc puţină apă pentru a te mai linişti puţin? mă întreabă şi-l abrob scurt din cap, după care iese din dormitor.

După ce reuşesc să-mi mai calmez respiraţia cât de cât, mă ridic din pat şi îmi fac drum spre baie pentru un duş care sper să mă mai  calmeze. Poate aşa o să-mi revin puţin. După ce termin duşul, îmi continui rutina de dimineaţă. Însă,  în timp ce mă spăl pe dinţi, din nou revine acea greaţă îngrozitoare şi cad în genunchi în faţa toaletei, dând totul afară.

-Iubito, eşti în baie? îl aud strigându-mă de cealaltă parte a uşii.

-D-Da... reuşesc să-i spun înainte de a vărsa din nou.

-Scumpo, ce se întâmplă acolo? Eşti bine?! mă întreabă de data aceasta mai alarmat şi bate la uşă.

-Da, acum ies! strig şi intru în cameră după ce îmi mai revin puţin.

Mă priveşte îngrijorat şi îmi întinde  paharul cu apă, eu dându-l pe gât  pe nerăsuflate. Îi zâmbesc în semn de mulţumire şi intru în dressing pentru a mă schimba. Îmi aleg nişte haine lejere şi nelipsiţii botoşei de casă care au forma unui cap de căţeluş.

Aud apa la baie curgând şi îmi dau seama că Angello este la duş. Parul care observ că îmi stă în toate părţile mi-l prind într-un coc dezordonat şi cobor în bucătărie pentru a face micul dejun. Pregătesc rapid nişte bruschete cu roşii şi unele cu cremă de brânză, după care fac câte un ceai de mentă și lămâie. Când să mă întorc pentru a pune bruschetele pe masă, îl simt pe Angello aşezându-şi braţele pe abdomenul meu şi îmi depune un sărut pe gât.

-Iubitule...

-Mmm, ce bine miroase! îmi spune şi mă sărută dulce când mă întorc cu faţa spre el.

După ce mâncăm în linişte, Angello sparge liniştea care a apărut între noi atunci când ne aşezăm pe canapea.

-Iubito, m-a sunat Mariano ieri şi ne-au invitat la prânz astăzi.

De curând s-au mutat şi ei împreună, dar încă nu am avut ocazia să vedem casa. Şi 'cireaşa de pe tort' este că, Bella e însărcinată în aproape trei luni. Cu toţii am fost uimiţi când ne-au dat minunata veste, luându-ne cu totul prin surprindere. Niciunul dintre noi nu am bănuit cumva că ar fi  însărcinată, fiincă nu i se observa absolut nimic. Dar cu toate acestea, am fost extrem de bucuroşi şi i-am felicitat numaidecât.

Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now