Bölüm 2

3.3K 146 49
                                    

"LuLu~~LuLu~~LuLu~~LuLu~~LuLu~~LuLu~~LuLu~~LuLu~~Lu-"

"NE VAR LANET OLASI ? NE VAR ?!" 

Yemekhaneden çıkmış eve doğru gidiyorduk -her ne kadar onu kovsamda benim peşimden geldi-. Kulaklığımı takıp müzik dinlemeye çalışıyordum, çalışıyordum çünkü sarışın susmuyordu. Ona döndüm ve suratına baktım. Suratıma yaklaştı, neredeyse 1 santim kalmıştı ki konuşmaya başladı. Konuşurken dudakları dudaklarıma sürtünüyordu. İçimde garip bir his falan yok, yediğim yemek midemi bozdu. O yüzden böyleyim, evet. "Bu kadar fazla lanet etmemelisin. Senin gibi tatlı birine yakışmıyor." "A-anladım. Uzaklaş." Uzaklaşmasını beklemeden önüme döndüm ve yürümeye başladım. Tanrım, neyi var bu çocuğun ? Eşcinsel olduğumu bilse bu kadar yakın davranmaz eminim. Evet eşcinselim, nedenini bende bilmiyorum. Sadece kızlar çok yapmacık geliyor, sürdükleri bir ton makyaj ve giydikleri (!) kıyafetleri sevmiyorum. Elimdeki anahtara baktım, 102 numara. Vay canına... Gerçekten küçük, güzel bir ev. Etrafta bunun gibi birsürü ev var ve köşede küçük bir market... Bizim ihtiyar gerçekten çok zengin. Kapıyı açıp içeri girdim ve çantamı yere attım. Kulaklığımı kulağımdan çıkarıp eve göz attım. Salon olduğunu düşündüğüm yerde geniş bir koltuk, ortada küçük bir masa LCD bir televizyon ve VCD olduğunu gördüm. Mutfak ise amerikan mutfağıydı -salonla birleşik-. Etrafa iyice baktığımda 3 beyaz kapı olduğunu gördüm. Sanırım benim ve sarışının odası ve banyo olmalı. Sarışına döndüm, dudağını ısırmış beni izliyordu. 

"Odam neresi sarışın ?" "Sarşın mı ? Adım Kris. Aslında birlikte yatabiliriz LuLu." "Kes sesini sarışın. Eğer sana isminle hitap edersem arkadaşmışız gibi olur ve ben arkadaş olmak istemiyorum." Yerden çantamı aldım ve odalardan birine doğru yürümeye başladım. Odanın kapısını açacakken birden kendimi sırtım kapıya dayalı bir halde buldum. Sarışın kollarını iki yanıma koydu ve suratını yaklaştırdı, daha fazla ve daha fazla. Öpecek sanmışken kulağıma yöneldi ve fısıldadı. "Arkadaş olmak istediğimi kim söyledi ? Arkadaştan daha fazlası olmak istiyorum." Biraz daha bu pozisyonda kalırsak üstüne atlayabilirim. Hayır, sarışını sevdiğimden falan değil. Sadece, ah hadi ama ! Karşınızda acayip sıkı bir vücudu olan uzun boylu ve seksi bir sarışın olsa sizde hormonlarınızı kontrol edemezsiniz. Kolunun altından hızla çıktım ve onu kapı ile başbaşa bıraktım. "Siktir ordan." Arkamdan kıkırdadığını duymuştum. Yan taraftaki odaya girdim ve bu odanın benim olduğunu anladım. Valizlerim odamdaydı çünkü. Eşyalarımı yerleştirdim ve kulaklığımı takıp uyumaya başladım.

"LuLu... Yemek yiyeceğiz hadi uyan." Kulağımdan kulaklıkların çıkarıldığını hissettim. Saçlarımı okşayan bir el tarafından rahatsız olarak gözlerimi açtım. Sarışın gülümseyerek bana bakıyordu. Tanrım, bu çocuk gülümseyerek beni öldürmek istiyor olabilir mi ? "Anladım." Yatakta oturur pozisyona geldim ve ona baktım. "Çıkmayı düşünmüyor musun ?" "Hayır." Tanrım... Kalktım ve dolaptan kıyafet alıp odadan çıkıp yan taraftaki banyoya girdim. Üzerimdeki çıkarıp kirli sepetine attım ve kendimi soğuk suya bıraktım. 1 gün içerisinde neler oldu böyle... Soğuk ve rahatlatıcı bir duşun ardından kendime geldim. Giyindim ve banyodan çıktım. Salondaki koltuklardan birine oturdum. Başımdaki havlu ile saçlarımı kurulamaya çalışıyordum. "Islak ve kurulanmaya çalışan bir geyik gibisin. Ama kurulanmayı beceremeyen bir geyik." Ne zamandan beri orada olduğunu bilmediğim sarışın koltuktan kalkıp yanıma geldi ve kafamdaki havluyu aldı. Arkama oturdu ve saçlarımı yavaş ve yumuşak bir şekilde kurulamaya başladı. Tam rahatlayıp kendimi salıvermişken birden bir 'Hııııım' lama duydum. Ne yaptı o ? Beni mi kokladı ? "Kokun... Gerçekten yemekliksin LuLu." Kafamı kurulamayı bıraktı ve kafasını omzuma gömdü. Titredim mi ben ? Oh hayır. Onu ittirdim ve mutfağa ilerledim. Sanırım sarışın beceriksizin teki değil. Yemek yapmayı biliyor en azından. Masaya oturdum ve seslendim. "Yah. Tüm gece seni bekleyemem gelir misin artık ? Yeterince yoruldum zaten." Bana doğru yaklaşıp gülümsedi, ama normal bir gülümseme değildi bu. Sinsi bir gülümsemeydi. "Geliyim mi ? Tüm gece mi ? Yoruldun mu ? Gerçekten benim LuLu'm çok cesur." Tanrıııım... Bütün söylediğim herşeyi sevişme terimlerine çevirdi ! Şuan kızarmadım, hayır. "Sen...Tanrım !" Söylecek birşey bulamadım ve tabağımdaki güveçli pilavı yemeye başladım. Yemek boyunca bana bakarak yemeğini yedi. Rahatsız olmuştum ama dile getirsem bile beni dinleyeceğinden şüpheliydim, sustum.

Fucking FaboluosWhere stories live. Discover now