Bölüm 18 (M)

3.2K 79 6
                                    

Bölüm 18 (M)

Uzandığımız masadan ellerini sırtıma koyarak kaldırdı beni ve koltuğa uzatıp üstümdeki yerini konumlandırdı.

Bacaklarım hala beline sarılı haldeydi ve bu da üyelerimizin çarpışmasına neden oluyordu. WuFan hızlıca bedenini yukarıya kaldırınca üyelerimiz sertçe birbirine sürtündü. İkimizin de seslice inlemesine neden oldu.

"AH!"

WuFan suratını suratıma yaklaştırıp dudaklarını dudaklarıma sütrüp boynuma eğildi ve boynumu emmeye başladı. Öptüken sonra aşk ısırıklarını bırakması, bıraktığı yerin alev alev yanmasına yol açıyordu.

Dudakları boynumdan aşağıya inerken dili ile çizdiği hayali çizgiyi izliyordu. Yavaşça göbeğimin üzerinden geçti ve kasıklarıma doğru ilerledi. Kasıklarıma ateşli öpücükler kondururken boşalmak için kıvranan penisime dokunmadı.

Ani bir hızla doğruldu ve koltuğun kenarında duran kravatı aldı ve başından beri yumuşak saçlarında olan bileklerimi kavrayıp bağladı. Ardından kravatı da koltuğun koluna bağladı.

"Hareket etme."

Sarı saçlarından gözlerinin önüne düşen perçemleri arasından keskin ejderha kırmızı gözlerini görür gibi oldum.

Tekrar dudakları kasıklarıma ilerlediğinde istemsizce sağ dizim oynadığı sırada kasıklarımda hissettiğim öpücük sert bir ısırığa dönüştü. Hareket-ısırık demekti anlaşılan. Penisimin yakınlarında hissettiğim öpücüklerle alev alev yanan deliğim ve boşalmak için kıvranan penisimle her saniye daha fazla hareket ediyordum.

Uzun kolları uzandı ve ilgisiz kalan göğüs uçlarıma uzanıp iki tepeciği sıkmaya ve çekiştirmeye başladı.

Onun uzun parmaklarını düşünmek bile sertleşmiş olan penisimi daha fazla sertleştirdi.

Herşeyi yavaştan alıyordu. Beni yalvartmak istiyordu anlaşılan. Ama bu sefer itaatkar olacaktım.

Dili ile penisime attığı fiskeler sırtımı yay gibi germeme neden oldu. Onu delice istiyordum. Onun içimi doldurmasıni ve sonsuza dek orada kalmasını isitiyordum.

"WuFan-agh..."

Dili ile penisime her dokunuşunda konuşmam daha da zorlaşıyordu.

"İ-isti-yorum-agghhm!"

Kafasını kaldırdı ve saçlarımın kapattığı gözlerime baktı.

"Neyi istiyorsun Luhan ?"

Fısıltı gibi olan sesini zar zor duyabilmiştim. Eli ile penisimi tutup yavaşça okşamaya başladı. Gözlerini gözlerimden 1 saniye olsun ayırmıyordu.

"Seni-ıghhmmm... Da-ha h-hızlı ç-çek Wu-Fan-ahh..."

Elini hızlandırdı ve tam penisim titremeye başladığında durdu. Üzerimden kalktı ve suratına yerleştirdiği şeytani sırıtışı ile yerdeki pantalonunu kavrayıp cebinden bir şey çıkardı.

Kısık gözlerimle onu ve onun mükemmel kıçını izlerken geri döndü ve üzerimdeki yerini alıp dudaklarıma yöneldi.

İki dudağı üst dudağımı emdi. Bende onun alt dudağını sertçe emmeye başladım.

Dili arsızca dudaklarımı açmaya çalışırken ona izin verip dilini zevkle kabul ettim. Ellerini penisimde hissettiğimde irkildim. Penisimin başında hissettiğim şey dudaklarımı WuFan'dan ayırma nedenim oldu.

"Hemen boşalman işimize gelmez, değil mi?"

"Tanrı Aşkına! Penis halkası mı ?! Bu kadar azgın bir nişanlım mı var ?"

"Nişanlın değil Luhan. Kocan. Azgın bir Kocan var."

Sırıtışı büyüdü ve dudakları tekrar kasıklarımla buluştu. Ama bu sefer ek olarak acıyla boşalmak için zevkle titreyen bir penis vardı.

"Bacaklarını ayır Luhan."

Yeni emir gelince uydum ve bacaklarımı ayırdım. Dili ile deliğime yaklaştı ve dili ile fiskeler atmaya başladı. Her fiskesinde daha sesli inliyordum. Onu içimde hissetmeye ihtiyacım vardı.

"AHH!"

Aniden içime giren sertlikle inledim. Sadece 2 parmağını sokmuştu ve bu zevk inanılmazdı.

Parmakları ile makas hareketini yaptıktan sonra 3.cü parmağınıda zevkle kabul ettim. Yeterince genişlediğimden emin olduktan sonra parmaklarını çekti ve gözlerini gözlerime dikip parmaklarını yaladı.

"Tadın gerçekten mükemmel. Herşeyinle mükemmelsin Luhan."

Fısıltı gibi gelen sesi ile dudaklarıma eğildi ve sertçe öptü. Üzerimden kalktı ve sertleşme aşamasını evrimleştiren penisini ağzıma dayadı.

"Hepsini ağzına al."

Yutkunduktan sonra koca penisi ağzıma alıp emmeye başladım. Gerçekten çok büyüktü ve şuan yarısı bile ağzımda değildi.

"Hepsini."

Keskin gözleri ile bana bakarken korkudan hepsini ağzıma aldım. Artık koca penisi tamamen ağzımdaydı ve boğazıma deyiyordu. Ben nasıl bu denli zevk alıyordum ? Mazoşist falan olmalıyım.

Penisi titreyerek ağzıma boşaldığında hepsini yuttum. Penisini ağzımdan çıkardıktan sonra dudaklarıma eğildi. Dudaklarımın kenarından akan birkaç meni damlasını dili ile yaladıktan sonra bacaklarımın arasına yerleşti ve koca penisinin başını çoktan duyarlı olan deliğime değdirdi.

"Ahgmmm!"

Seslice inlerken tek düşündüğüm içime biran önce girmesini istediğimdi.

"Sok şu lanet penisini!"

"Hemen bebeğim."

Sertçe içime girerken hissettirdiği tek şey zevkti. Acı değil, zevk. Gerçekten o mükemmeldi. Sanki deliğim onu içime almak için yaratılmıştı.

"AHH mükemmel Luhan... İçini doldurmak için yaratılmışım... Aghhmm!"

Düşüncelerimiz ve bedenlerimiz o kadar uyumluydu ki!

Sertçe içime girdiği halde yeterli gelmiyordu. Onu kışkırtmak için inlerken konuşmaya başladım.

"Ah-Tüm ahg-gücün ah-bu ahh-mu ?"

Her içime girişinde sertçe inliyordum.

Aniden bir şeyin parçalandığını hissettim. Ruhumda. Artık içime o kadar sert giriyordu ki gülerken inliyordum. Ağzımın kenarlarından akan salyalarımı umursamadan. Gerçekten... İnanılmazdı. Ve o, herseyi ile benimdi!

Kasıklarımın iki kenarından tutup içime girişlerini arttırdı.

"Luhan-ahhh!"

İçimde hissettiğim sıcak sıvı ile boşaldığını anladım. İçimden çıkmadan beni döndürdü ve tekrar iki yanımdan tutarak sertçe icime vurmaya devam etti.

Sertçe içime vururken çoktan unutulmuş ama boşalmak için bekleyen penisimden penis halkasını çıkarıp kenara attı.

Penisimi kavrayıp çektikten sonra o içime bense koltuğa boşaldıktan sonra içimden çıktı ve bağlı olan bileklerimi açtı. Dudaklarımı yumuşak bir şekilde öptükten sonra kulağıma sessizce fısıldadı.

"Seni seviyorum Wu Luhan."

"Seni seviyorum Wu Yi Fan."

Y/N; Gençler yorum yapın ya zaten 3 bölüm sonra final T.T

Fucking FaboluosWhere stories live. Discover now