Bölüm 13

1.8K 95 11
                                    

Bölüm 13

Y/N; Gençler neden kimse yorum yapmıyor T.T Bu bölümü BİM'in Ice Tea'sini içerken yazmıştım o yüzden yazarken sarhoştum ben evet...

‪#‎Luhan‬

"WuFan... Ben azdım."

Kapıdan çıkarken söylediğim tek cümle buydu. Şuan içtiğim ilaç hem başımı döndürüyor hemde beni azdırıyordu. Sikeyim seni Oh Sehun.

"Evimize gidelim Lu. Cezalısın."

"Eh ? Ne cazası FanFan ?"

Ne zaman ona yavşamaya başlasan veya sırnaşsam ona 'FanFan' derdim. Sesimi inceltip dolu gözlerimle ona bakardım. Ama bu keskin gözleri ne kadar soğuk ve durgun olursa cezası o kadar ağır oluyor. Tanrı Aşkına ! Şuan sertlemiş bir penisim ve yanan bir deliğim var ! Cezayı takacak durumda değilim !

Sert ve kızgın sesiyle konuştu.

"Cezalısın Lu.Şimdi, kes sesini."

Dolu olan gözlerimle ona baktım ve mırıltılar eşliğinde boynuna gömdüm suratımı. Ona biraz sırnaşsam belki eve gidince yaramazlık yapabiliriz.

Eve ulaştığımızda kolunu kıpırdattı. Anahtarı alacağını ve kapıyı açacağını anladığım için boynuna küçük ama seksi öpücükler bırakmaya başladım. Kapıyı açtı ve içeriye girdik. Boynunda öpücüklerim yerini ısırıklara bırakmıştı. Kulağına yaklaştım ve üfleyip sessizce mırıldandım.

"FanFan-ah..."

Duraksamasını fırsat bilip kulak memesini dudaklarımın arasına alıp emdim ve ısırdım. Tekrar sessizce nefesimi üfledim ve mırıldandım.

"Becer beni..."

Odamın kapısını açmaya çalışıyordu, titreyerek. Boynunu emdim ve köprücük kemiklerini dilim ile ıslattım. Çenesine çıkıp dilim ile fiskeler atmaya başladım.

"Köpek-kedi-geyik karışımı bir şeysin Lu. Ve beni gram azdırmıyorsun. Uyu."

Eh ? Beni kucağından indirdi ve odamın kapısnı çarparak odadan çıktı. Ah Tanrı Aşkına ! Şuan azmış bir durumdayım ve beni böylece bırakıp gitti mi yani ? Cezam bu mu yani ?! Siktir.

Şuan. Kesinlikle. Boşalmam. Gerek.

Hızla odamın etrafını aradım ama aradağım şeyi bulamayınca odamdan çıkıp salona baktım. Banyodan sesler gelince WuFan'ın duş aldığını anladım. Hızla banyonun kapısını açmaya çalıştım ama kilitlemişti, lanet ! Sanırım WuFan'dan ümidimi kesip onun odasına daldım. Kapıyı kilitleyip yatağına yavaş bir şekilde oturdum ve yastığına sarılıp kokladım. Siktir, kokusu bile sertleşmeme yetiyordu. Kalktım ve dönen sandalyeye oturdum ve pantolonumla boxerımı hızla çıkardım. Kapı kilitle olduğu için rahattım. Elimde yavaşça çoktan sertleşmiş olan penisime dokundum.

"Ah..."

O kadar sertleşmiştim ki... Sikeyim seni WuFan ! Sikeyim seni Oh Sehun ! Hepsi sizin yüzünüzden. Tanrım...

Yavaş yavaş sertleşmiş olan penisimi çekmeye başladım. Siktir... Oda tamamen WuFan kokuluydu ve bu azdırıcıydı -sanki daha fazla azabilirmişim gibi-.

WuFan'ı düşündüm. WuFan'ın sevişirken alnından damlayan terler, WuFan'ın yumuşak ve dolgun dudakları, WuFan'ın çenesi... Elimi hızlandırdım ve düşlemeye devam ettim.

WuFan'ın adem elmasını ısırdığımı ve köprücük kemiklerini emdiğimi hayal ettim... WuFan'ın inlemelerini hayal ettim. Odanın içerisinde onun ve benim olan inlemeleri düşündüm... Meme uçlarını emdiğimi ve baklavalarını dilimle emdiğimi düşündüm.

Elimle onun penisini tuttuğumu düşündüm, aynı zamanda kendi damarları belirginleşmiş olan penisimin başına parmağımda dokunuyordum hafifçe.

"Ahmm, aghmmm... WuFan..."

Penisimin titrediğini hissedince boşalacağımı anladım ve elimi hızlandırıp WuFan'ı düşünmeye başladım. Elimi WuFan'ın eli olarak düşündüğümde çoktan boşalmıştım ama hala penisim ayaktaydı. Tanrı aşkına...

Meni bulaşmış olan parmaklarımı dudaklarıma götürdüm ve emmeye başladım. WuFan'ın tadını hayal ettim... Üç parmağımı da emdiğimde yeni bir rekor için hazırlanmaya başladım. Islak ve salyalı parmaklarımı deliğime götürdüm ve etrafında daireler çizmeye başladım. Gözlerimi kapattım, başımı arkaya attım ve bacaklarımı sandalyenin iki kenarından sarkıttım. İlk parmağımı yavaş ve acı verici bir şekilde deliğime soktum. WuFan'ın kalınlığının yanında hiçbirşeydi bu ama yinede zevk alıyordum. Arından hızlıca ikinci parmağımı da soktum ve gerildim... Boşta olan diğer elimle de penisimi yavaşça çekiyordum. Parmaklarımı ileri geri hareket ettirdim içimde ve makas hareketini yapmadan üçüncü parmağımıda hızlıca içeri aldım.

Tanrım, gerçekten acıyor ve zevk veriyordu. Mazoşist olmalıyım sanırım. Üç parmağımı da içimde hızlıca hareket ettirdim ve penisimi çekmeye devam ettim... İçimde WuFan varmış gibi düşündüm ve parmaklarımı daha derine ittim...

"Ah, ımm... AGHMM..."

Seslice imleyerek boşaldım ve parmaklarımı içimden çekip yaladım. Tamam bu biraz iğrenç olabilir ama şuan gerçekten rahatladım...

Bacaklarımda ve vücudumun diğer yerlerinde hiç güç yoktu ama zorlukla kalkıp yerden eşyalarımı aldım ve odadan çıkıp kendi odama girdim. Banyodan hala sesler geldiğine göre WuFan hala duşta olmalı.

Gör bakalım WuYiFan-sshi... Lu'suz kendini ne kadar zaman tatmin edebilirsin acaba ? Nah sana dar delik, nah sana Lu.

Fucking FaboluosHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin