Bölüm 8 (M)

6.1K 111 20
                                    

Bölüm 8 (M)

Y/N: Medyadaki müziği şimdi de açabilirsiniz. Die Antwoord favori gruplardan biridir :3 İyi okumalar.

"Evet Bambi. Seni hazırlamayacağım ve tatlı noktanı aramayacağım."

Ne?!

Söyledikleri bir an için korkutucu gelse de akışına bırakmayı tercih ettim ve dudaklarımı aralamasına izin verdim. Beni sertçe öpüyor ve dudaklarımı ısırıyordu. Üzerimdeki bedenin ağırlığını hissettiğimde titremiştim, korkuyor muydum? Acıtacağını söylemişti. Ama aynı zamanda bu acı sayesinde başımdaki o acıyı unutabilecektim.

Gömleğimin düğmelerini kopararak açtı ve bir kenara fırlattı, boynumu emmeye başladığında sesli bir inleme bırakmıştım. Aynı yeri uzun bir süre emip ısırdı, benimse tek yapabildiğim sırtındaki ellerimle gömleğini buruşturmaktı. Sonra bir anda hareketlerim kısıtlandı, Kris kravatımı alıp iki elimi yukarıda birleştirmiş ve yatağın başına bağlamıştı. 

Midemdeki kelebeklerin hareketlendiğini hissediyordum.
Biraz aşağıya inip köprücük kemiklerimin üstüne öpücükler kondurdu, hoşuma gitmeye başladığını söyleyebilirdim. Acı dediği şey böyle olacaksa çoktan hazır hissediyordum.

Göğüslerime geldiğinde ufak dil darbeleri atarken bana baktı, dişleriyle çekiştirmeye başlayınca başımı geriye attım. Emerken diğerini de eliyle taciz ediyordu. Derin nefesler aldım, dokunuşları ve sıcaklığı beni baştan çıkarıyordu.

Karnıma öpücükler kondururken pantolonumu ve boxerımı tek seferde çıkardı.

"Hazır mısın, bambi?"

Yutkundum, ne diyebilirdim ki? Becer beni, hazırım?

Kendi de bir çırpıda kıtafetlerinden kurtulurken onu izledim, vücudu harikaydı. Geniş omuzları ve sıkı vücudu tüm ihtişamlılığıyla gözler önündeydi. Pantolonunu çıkarırken nefesimi tuttum. O gerçekten de büyüktü, devasa. 

"Beni tamamen sertleştirmen gerek," dedi üyesini göstererek. Daha ne kadar sertleşebilirdi ki?

Cevap bile veremeden büyük penis ağzıma girdi. Boğuluyor gibi hissetmiştim, ellerimi hareket ettirmek istedim ama kravatla bağlanmış olduğu gerçeğini unutmuştum. 

Kocaman üyesini boğazıma kadar itince öğürmek istedim, bu şimdiden acı vericiydi. Yani bu durumda tecavüz muamelesi görmüyor muydum?
Sonunda penisini ağzımdan çekti ve rahat bir nefes aldım, ona sinirle bakarken alaylı gülümsemesini görmüştüm. Çıplak bacaklarımı tuttu ve karnıma itip vücudumu gözleriyle süzdü.

"Hatırla, Luhan..."

Bir anda içime giren kalınlıkla çığlık attım, çok acı vericiydi. Vücudumun ortadan ikiye ayrıldığını hissediyordum, sonuna kadar tek seferde itmişti. Deliğim sızlıyordu, içime giren şey odun kadar kalın ve sertti. Tamamen geriye çekip hızlıca tekrar ittiğinde gözyaşlarımdan biri yanağımdan yastığa süzüldü. 

"Hatırla, Luhan."

Kalın ses tekrarladığında gözlerimi kısarak ona baktım, dudaklarıma kadar eğilmişti. Gözlerimi kapattım ve düşünmeye çalıştım.

Saçma sapan görüntüler... Gözlerimi kapattığımda gördüğüm tek şey bu. Kafamda uğuldayan sesler lanet sikik görüntülerden başka birşey yok.

Acıyordu ama acıyan deliğim değildi, başımdı. Beynimin ağrımaya başladığını hissediyordum ki içime hızlıca girişi acı dolu odak noktamı değiştirdi. İçime hızlıca vurarken çığlıklar attım, zevk yoktu. Sadece acıydı. 

Fucking FaboluosHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin