FİNAL PART 2 (M)

2.8K 84 18
                                    

Bölüm 20 Final Part 2 -Son Part-

*Şarkıyı açın.*

-Otelde-

"...Yi-ahh...YiFan-ah... Y-yap-ımmm..."

Luhan elleri kafasının üzerinde sıkıca tutuluyorken YiFan sadece onun penisi ile oynuyordu. Luhan gerçekten doruktaydı ama boşalırsa YiFan onu 2 gün boyunca aralıksız becereceğine emindi, o yüzden dudaklarını ısırmaya devam etti. YiFan onun bu halinden memnun olmuş olmalı ki ağzındaki penise dişlerini hafifçe sürtmeye başladı. Altındaki bedenin acizliği hoşuna gidiyordu. Hayır, normalde bu kadar sadist biri değildi, konu Lu'su olmadığı sürece tabii. Yan tarafta duran kasenin içinden bir adet küp buz parçasını alıp, ağzındaki penisi bıraktı. Luhan rahat bir nefes verirken aniden vücuduna değen ıslaklıkla titredi. YiFan buz parçasını önce göğüs uçlarına sürttü, yavaşça. Hemen ardından ıslak tepeciği ağzına alarak emdi ve dişiyle sertçe ısırıp, çekiştirdi. Diğerine de aynısını uyguladıktan sonra buz parçasını altındaki bedenin göbeğinin üstüne bıraktı ve yavaşça süzülmesini izledi. Ardından tekrar kasenin içinden aldığı buz parçasını Luhan'ın deliğine hafifçe sürttü. Luhan titreyerek gerildi ve seslice inledi. YiFan durumdan oldukça zevk alıyordu.

"...Piç herif-ımmm... Artık d-dalga geç-me-ahh..."

"Ne ile dalga geçmeyeyim Lu?"

YiFan elindeki buzun deliğin girişine itti, hafifçe. Zevkten kıvranan Luhan için yeterince fazlaydı bu. Luhan cevap verecek durumda değildi, inlemekle meşguldü. YiFan elindeki buzu kendini kasan Luhan'a ders verircesine içine soktu. Luhan'ın deliği yarı erimiş bu parçasını zevkle kabul ederken, Luhan çoktan boşalmıştı.

"Erken geldin Lu. Ama bu da senin yeni rekorun."

Islak deliği dili ile emdikten sonra çoktan sertleşmiş olan penisini Luhan'ın deliğine konumlandırdı YiFan. Bir iki defa deliğe sürtündükten sonra hızla Luhan'ın içine girdi. Aniden içine giren uzunlukla ve zaten içinde olan buzla birlikte titredi Luhan. Bedeni için çok fazlaydı bu kadar zevk. YiFan penisine değen soğukluğu hissettiğinde gülümsedi. Gerçekten harika hissettiriyormuş, diye düşündü. Luhan aniden kıpırdandı ve üzerinde gel-git yapan YiFan'ı yatağa uzatıp içinden çıkarmadığı penisin üstüne hızla oturdu.

"Aghm... Tanrım bu kadar acıyacağını bilseydim yapmazdım!"

"Zıpla, bebeğim."

Luhan komutu duyunca, ona uyup zıplamaya başladı. Her kalktığında penisin ucuna kadar çıkarıp tekrar oturduğunda içine girmesini sağlıyordu. YiFan tekrar Luhan'ın içine boşaldığında gerçekten yorulmuştu. Geldiklerinden beri kaç kez yapmışlardı ? 5 ? 6 ? YiFan umursamıyordu. Aklında olan tek şey 'Bebek'ti.

Luhan'ı yanına çekip ona sarıldı. Ter ve seks kokan odada hala Luhan kendisi gibi kokuyordu. YiFan bu kokuyu gerçekten seviyordu. Son yaptıkları pozisyonu düşündü...

'Chanyeol bu konuda pek bir bilgili...'

Luhan da onun gibi düşünüyordu.

'Baekhyun'un neden üstte ol diye tutturduğunu anladım. Gerçekten harikaydı.'

YiFan her ne kadar harika hissetse de BaekYeol ikilisinden uzak durmayı aklının bir köşesine not etti. O ikisi, gerçekten korkutucuydu. Korkunçluk dereceleri YiFan'ı bile aşıyordu.

**

-5 Gün Sonra-

"YiFan-ah! Buraya gel, çocuk bölümüne gidemezsin!"

"A-ama Lu! Yeşil, sarı, kırmızı, mavi, pembe, beyaz renklerinde bir sürü kıyafet almak istiyorum bebeğimize!"

"Ortada bebek falan yok YiFan! Ah hadi ama film başlayacak!"

Fucking FaboluosWhere stories live. Discover now