Bölüm 19 (M)

2.7K 73 5
                                    

Bölüm 19 (M)

"Ben banyoya gidiyorum WuFan-ah."

Beni sıkıca saran kollardan yavaşça kurtulup ayağa kalktım ve kaypiyi açıp koridora yöneldim. Neyse ki amele gibi kapıları tek tek açıp aramak zorunda kalmadım çünkü kapının yanında duvarda, odaların isimi yazıyordu.

Banyoya girdim ve kapıyı kapattım. Özel uçaklarda banyonun büyük olması gerekmez mi ? Burası aksine küçüktü. Gömme duşa kabin hariç normal uçak banyolarından farksızdı. Siyah gömleği omuzlarımdan sarkıtıp beyaz zemin ile sessizce buluşmasını izledim. Aynada dikkatlice kendime bakınca boynumda ki morarıkları ve kızarıkları görebiliyordum. Azgın bir nişanlınız olunca hayat hiç de kolay değil. Bu ne be ? 8 yaşındaki Cedric gibi triplere girdim.

İyi insan lafın üstüne gelirmiş. Kapı hızla açıldı ve çıplak seksi bir WuFan aynadan göründü. Tanrım, o kalçalar tam ısırılmalık. Herneyse. Üzerime yürüdü, yada arkama. Yüzüm aynaya dönük olduğu için belimden sarıldı ve suratını boynuma gömdü.

"Banyoda yapalım Luhan."

Azgın herif. Ama onu seviyorum. Belimden tutup hızla döndürdü ve sertçe dudaklarıma yapıştı. Sadece 2 dakika ayrı kalmamıza rağmen yılların acısını çıkarıyormuş gibi öpüyordu. Diline geçiş izni verdiğimde sıcak dili sıcak mağarada dolaşmaya başladı. Her santimimi dili ile keşfederken dillerimiz birleşti. Dillerimiz dans ederken elleri ile belimden tutup hızla havaya kaldırıp bacaklarımı beline sarmama neden oldu. Arkasındaki kapıyı ayağı ile kapatıp beni döndürdü ve sırtımı soğuk duvar ile buluşturdu. Ellerim onun saçlarında gezinirken, onun elleri ise suratımı iki yandan tutup suratını daha çok bastırıyordu.

"Ighhm"

Dili ile damağıma vurduğunda ağzımdan kaçan inleme onu gülümsetmiş ve çıplak vücudunu bana daha fazla bastırmasına neden olmuştu. Aşağıdan deliğime değen yarı ereksiyon olmuş penis beni sabırsızlandırırken daha fazla dayanmaya gücüm yoktu. O kalınlığın tekrar içimi doldurmasını istiyordum. Bunu dile getirmekten hiç kaçırmadım.

"Wu-Faan-ahh"

"Luhann-ıghhm"

Eli ile penisini deliğime değdirirken inlemelerimiz atıyordu. Başını sokup geri çekmesi ikimizide azdırıyordu. Eli ile penisi sabitledi ve lube olmadan sert ve tek bir hamlede içime soktu.

"Sik-tirr, WuFaann-ıghmm"

"Bebeğim-ahhh"

"Ah, ah, ah, WuFa-ahh"

Her içime girişinde inliyordum ve bu ikimizi de daha çok sertleştiriyordu. İçime giriş-çıkışları artarken inlemelerimiz ve iki vücudun birbirine vuruş sesi de atıyordu.

"AH, Bebeğim-ah, çok-ahh, darsın-ıgmmm"

"Siktir, WuFan-d-daha hızlı. Lanet olsun-ahhh"

Kafasını boynuma indirip kalçasına olan gücünü arttırdı ve vücudumun kapıya her girişinde çarpmasını sağladı. İkimizde birbirimize seslenerek inliyorduk. Aşk ve şehvetle.

İçimde hissettiğim sıcak sıvı ile boşaldığını anladım. Ben ise çoktan beyaz menilerimi onun baklavalarına doğru göndermiştim. Üzgünüm baklavalar.

WuFan içimden çıktığında bacaklarım hala ona sarılıydı. Boynuma öpücükler kondururken bir yandan da fısıldıyordu. Herkesin romantik bir nişanlısı olmaz tabii.

"Bu sefer duşta, ıslak bir şekilde yapalım Lu."

Romantik mi dedim? Boşversenize.

Y/N; Son 3 bölüm gençler T.T Üzdü... Sizi seviyorum~~

Fucking FaboluosHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin