Bölüm 5 (M)

4.1K 132 18
                                    

Bölüm 5 (M)

"Seni o tatlı kıçının üzerine oturamayana kadar sikeceğim Luhan." N-ne ?

Ne olduğunu anlamadan kendimi odamda, yatağa uzanırken buldum. Kapıyı kapattı ve üzerime doğru geldi. "G-gelme. Daha önceden dövüş sa-sanatları dersi a-almıştım." Siktir, sesim niye titriyor ? Ben yatakta geriye kaçarken, ayak bileğimden tutup beni altına aldı. Suratını yaklaştırdı ve nefesini kulağıma üfledi. "Çok güzel kokuyorsun Luhan." Beni tekrar tekrar kokladıktan sonra gözlerini gözlerime dikti. Gözleri bir ejdarhanınki gibi keskindi. Kafamı yana çevirdim. "Üzerimden kalkmayı düşünüyor mu-" Sözümü tamamlamama izin vermeden yumuşak dudaklarını sertçe benimkilerle birleştirdi. Şu-şuan öptü mü ? B-beni ilk defa öpüyor. Dudaklarımı aralamaya çalışıyordu ama izin vermiyordum, aksine çırpınıp üzerimden kalkması için yumruklarımı salak saçma savuruyordum. Şaşkındım ve mutluydum. Tamam, dövüş sanatları dersi almadım. Sarışın alt dudağımı sertçe ısırdı ve dudaklarımı aralamam neden oldu. Sıcak dili ağzımın içinde geziniyordu. Göğsüne vurduğum ellerimi başımın üstünde birleştirdi ve dilimi emmeye başladı. Sonunda karşı koymayı bıraktım. Ne demişler ? Karşı koyamıyorsan zevk almaya bak. Öpücüğüne karşılık vermeye başladım ve ellerimi saçlarına daldırıp kendime daha çok çektim. Zorla yapabilirim ama üstünlük herzaman bende olmalı.

Hızlı bir hareketle pozisyonları değiştirdim ve üstüne çıktım. Şimdi o yatakta uzanıyordu ve bende çoktan sertleşmiş olan penisinin üzerine kalçamı yerleştirdim. Yaptığım harekete şaşırmış olacaktı ki hareketsiz kaldı. Kendine gelmesi için kalçamı oynattım ve inlemesini sağladım. "Aghmmmgmmm.... " Kalçamı daha fazla oynattım, inlemeleri odada yankılanıyordu. Bende sertleşmiştim. Sarışın hızla beni altına aldı ve önce kendi t-shirtünü çıkardı. O kendi t-shirtünü çıkarırken bende kendi gömleğimi hızla üstümden çıkardım ve pantalonumun fermuarı ile uğraşmaya başladım. "Siktir." Heyecanlı olduğum için elleri falan titremiyor, hayır... Belki, biraz... Sarışın ellerimi çekti ve hızla fermurarımı açıp pantalonum ve boxerımı aynı anda indirdi. Tekrar dudaklarıma yapıştı ve sertçe öpmeye başladı. Dillerimiz zevkle dans ediyordu, dilimi emerken aynı zamanda elleri ile göğüs uçlarımı sıkıyordu. "Aggghmm..." "Çok seksi inliyorsun Luhan..." Kızardım ve gözlerimi kapattım. Yavaşça dudaklarımdan boynuma indi ve sertçe emdi. "Sehun piçinin yaptığı izler o kadar iğrenç ki. Sanırım daha fazla porno izlemeli." Sarışın boynumu emip ısırıyordu. "Ighhm a-acıyor." Çok fazla ısırdığını anlamamış olmalı ki aniden durdu. Daha sonra kulak mememi emdi ve ısırdı.

Köprücük kemiklerimi dili ile yaladı ve emdi. Daha önce hiç bu kadar zevk almamıştım, şuana kadar kimse ile seks yapmamıştım, ön sevişme hariç. Çünkü kendimi hep sevdiğim adama vermek istiyordum. Şuan bu umurumda mı ? Tabii ki de hayır. Ellerimi saçlarına daldırdım ve kendime daha da çok bastırdım. Köprücük kemiklerimden aşağıya doğrdu indi ve adonislerime doğru yol aldı. Daha fazlasını istiyordum. Onun ağzını becermek istiyordum evet. "D-daha fazla ıgghmmm..." Elleri ile çoktan sertlemiş olan ereksiyonumu pompalamaya başladı. Önce yavaş başlayıp daha sonra hızlandı... Gerçekten ilk defa bu denli zevk yaşıyordum.

Bir süre daha hızlı pompaladıktan sonra penisimin titrediğini hissettim."Ahgg.... G-geliyorum." Penisimi hızla ağzına aldı ve emmeye başladı, yavaş olarak başladıktan sonra hızlandı. "D-daha fazla... T-tutamıyorum..." Ellerimi saçlarına daldırdım ve kafasını kendime daha fazla bastırdım. "Si-siktir aghhm..." Sarışının ağzına boşaldım. Tek bir damlasını bile bırakmadan tüm menilerimi yuttu ve penisimi ağzından çıkardı. Pozisyonları değiştirdim ve onu yatağa yatırıp üstüne çıktım ve boynundan başlayıp köprücük kemiğine kadar emdim ve ısırdım. Göğüs uçlarına indim, emdip ve ısırıp onun iyice sertleşmesini sağladım. Dilimle, belirgin olan adonislerine doğru indim ve pantolonu ile boxerını aynı anda indirdim ve hızla büyük, kalın şeyi -her geçen gün büyüyor mu bu lanet şey?- elimde pompalamaya başladım.

"Aghmm... Daha hızlı Lu~~ Aghhhnmm siktir, çok iyisin..." Sadece elimle boşalabilecek durumdaydı. "D-daha fazla d-dayanamıyorum ah !" Hızla beni altına aldı ve hazırlama gereği bile duymadan içime girdi. İçimde git-gel yapıyordu ama bu acıdan başka birşey hissettirmiyordu bana. "Siktir, Kris acıyor !" Aniden durdu. "Ne dedin ?" Gözleri parlıyordu. Siktir, demin ona ismi ile hitap etmiştim. "Bana ilk defa ismimle seslendin." "Seni. Sikik. Herif ! Hareket ederek de konuşabilirsin ! Ah siktir, acıyor. Acele et sarışın !" "Hayır." N-ne ?! "Seni piç herif ! Neden ?! Lanet olsun, acıyor." Bir odunun hiç hareket etmeden içinizde olduğunu hissedin ? Tanrım ! "Bana hep Kris diye sesleneceksin. Yoksa sabaha kadar bu şekilde dururum." Lanet ! "Tamam, pekala ! Sa-sadece hareket et !" Gülümsedi ve hareket etmeye başladı. Lanet olsun, hala çok acı-"Aghhhhmm..." "Buldum !" Sevinçle içimde git-gel yapmaya devam etti. Acı yerini zevke bırakıyordu ama lanet penisi içimde daha da büyüyordu. "Ah,ah, aghmmm...." "O, kadar, seksisin, ki...." İçime her girişinde her kelimesini bastırıyordu. Kulağıma eğildi ve fısıldadı. "Seni. Bir. Daha. Sehun'un. Yanında. Görmiyim." Her kelimesinde daha fazla içime giriyordu ve artık oatlayacak noktaya gelmiştim. "Bunu. Sevgilisi. Olan. Birisinden. Duymak. İstemiyorum." Sırıttı ve suratıma yaklaştı. Dudaklarını yumuşak bir şekilde dudaklarıma bastırdı. "Adımı söyle Luhan-ah..." Odanın içerisinde sadece bizim nefeslerimiz ve mırıltılarımız vardı... Oda şey gibi kokouyordu... Şey gibi... Biz. Söyledim. Onun ismi ile inledim ve onu düşünerek boşaldım. "Kris-ah... Ahgggmhh... Kr-Krisss !" İçimden çıktı ve yataktaki hafif kanı gördü. Yanıma uzandı ve tüm bedenimi uzun kolları ile sarmaladı. "Senin ilkinim huh ?" Sırıttığını hissedebiliyordum. "Kes sesini... B-bu ilk..." "Evet senin ilkin olduğunu biliyorum." "H-hayır... Beni ilk öpüşün." "Bu son olmayacak." Saçlarımın içine sıcak bir öpücük kondurduğunu hatırlıyorum, kendimi uykuya bırakmadan önce.

Sabah kafam yumuşak ve rahat yastığım yerine sert ama bir o kadar yumuşak birşeyin üzerindeydi. Kafamı hafifçe kaldırıp baktığımda uyuyan bir ejdarha gördüm. Ama sanki... Çok masum bir ejderha. Dün olanlar... Ah Tanrım ! Gözlerini açtı ve bana baktı. "A-ah... Uyandın mı ? Ben duş alayım sende sonra alırsın." En azından duşta sikmez herif. Kalktı ve odadan çıktı. Bir süre daha yatakta mal mal uzandıktan sonra banyo kapısının açıldığını duydum. Sanırım işi bitmişti. Odadan çıktım banyoya girdim. Sıcak ve rahatlatıcı bir duşun ardından giyindim ve banyodan çıktım. Saçlarımı bu sefer iyice kurutmuştum. Odama geri döndüm ama sarış- Kris yoktu. Sanırım artık Kris'e alışmalıyım. Mutfağa gittiğimde güzel bir şekilde hazırlanmış bir kahvaltı gördüm. Aynı zamanda panda suratlı herifide. İşte Kris bu. Birisiyle yattıktan sonra unutup ardından yine sevgilisine gider. Sİkik herif. "Ah... Luhan ! Uyanmışsın !" Sevinçle kalkıp yanıma gelen Tao muydu ? Dün sevgili ile yatmıştım ve öğrendiğinde ne yapacak mera- "Sonunda Kris ile yatmışsınız ! Çok sevindim !" Ne oluyor amk ? Ne bu ? Ne oluyor lan ?!

Y/N; Ne biçim fic olum bu... Neyse vote için teşekkürler ve yorum yapın pls :3

Fucking FaboluosHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin