FİNAL Part 1 (M)

2.5K 76 4
                                    

Bölüm 20 Final Part 1 (M)

*Medyayı dinleyerek okuyun. Bitince tekrar açın.*

-TanrısalBakış Açısı-

"...I look and stare so deep in your eyes

Gözlerinin içine bakıp dalıyorum

I touch on you more and more every time

Her seferinde, sana daha fazla ve daha fazla dokunuyorum

When you leave I'm beggin you not to go

Ayrılacağın zaman 'gitme' diye yalvarıyorum

Call your name two, three times in a row

Adını iki üç kere ard arda haykırıyorum

Such a funny thing for me to try to explain

Benim için açıklaması çok gülünç bir şey...

How I'm feeling and my pride is the one to blame

Nasıl hissettiğimi. Ve suçlanması gereken tek şey gururum.

Yeah, cause I know I don't understand

Evet çünkü anlamadığımı biliyorum

Just how your love can do what no on else can

Nasıl oluyor da kimsenin yapamadığını sadece senin aşkın yapıyor..."

"Ellerimi çöz KRIS!"

YiFan yada Luahan'ın tercümesi ile 'Lanet olası WuFan' küçüğü duşa-kabine soktuktan sonra suyu açarak ikisininde çıplak ve mükemmel vücütlarının ıslanmasını sağlamıştı. Ama YiFan yine rahat durmamış ve Luhan'ın bileklerini duşun uzun kablosu ile başlamıştı. Şimdi Luhan elleri kafasının üzerinde çapraz bir şekilde duruyordu ve vücudundan damlayan sular ve de saçlarının sağ gözünü kapatması YiFan için yeterince erotikti. Önce sadece Luhan'a bakarak kendini tatmin etmeyi düşündü ama Lulu'sunun sıkı duvarlarına gerçekten ihtiyacı vardı. Çünkü YiFan sadece ona bakarak bile boşalabilecek durumdaydı. Luhan'ın homurdanmasına kulak asmadan uzun ince parmaklarını nişanlısının vücudunda gezdirdi. Sahi daha evlenmemişlerdi ? Neden nişan yapma gereği duymuşları ki ? YiFan gerçekten aptalın önde gideni olduğunu anlamıştı. Yavaşça Luhan'ın çenesinden tutup yüzlerini aynı hizaya getirdi.

"Seni ne kadar çok sevdiğini biliyor musun Luhan ? Senin yanındayken bile seni özlüyorum. Daima senin yanında olmak ve seni hissetmek istiyorum. Sadece bana bakmanı, sana bakanları, hatta seninle aynı havayı soluyan diğer piçleri öldürmek istiyorum. Söylesene Luhan... Bunun gerçek olması mümkün mü ? Sadece benim olman mümkün mü ? Gerçekten benimsin ?"

Got me lookin so crazy right now

Beni şimdi çok çılgın gösteriyor

Your love's got me lookin so crazy right now

Aşkın beni çılgına çeviriyor

(Your love)

(Aşkın)

Got me lookin so crazy right now

Beni çok çılgın gösteriyor

Your touch's got me lookin so crazy right now

Dokunuşun beni çılgına çeviriyor

(Your touch)

(Dokunuşun)

Got me hoping you page me right now

Beni hemen aramanı umuyorum

Your kiss's got me hoping you save me right now

Öpücüğünün beni kurtarmasını umuyorum

Lookin so crazy your love's got me lookin

Çok çılgın görünüyorum, aşkın beni gösteriyor...

Got me lookin so crazy your love

Aşkın beni çılgına çeviriyor

YiFan karşısındaki beyaz tenli çocuğun kulağına fısıldamıştı son sözlerini. Ardından çocuğun sağ bacağını-Yifan'a göre sol bacak- kaldırıp beline sardı ve çoktan kızarmış olan uzun ve kalın penisin başını Luhan'ın deliğine sürttü. Luhan'dan derin bir inleme kazanınca zafer edası ile gülümsedi ve aynı hareketi bir-iki defa daha tekrar etti. Luhan her defasında kasılıp kalçasını ileri itiyordu kalın penise ulaşmak için. Ama YiFan ısararla reddediyordu. Luhan kendisini bastırmak için aşağıya çekerken bilekleri kabloya baskı uyguluyordu ve bu da kabloyu daha sıkı yapıyordu. YiFan çocuğun acı çektiğini görebiliyordu ama Luhan kendini zevke o kadar teşvik etmişti ki bileğindeki acı daha çok sertleşmesini sağlıyordu. YiFan çocuğun acı çekmesine dayanamadı ve sertçe penisini ıslak deliğe yönlerdirdi ? Ne kadar merhametli olsada bir o kadar da acımasızdı da. Ama Luhan bunu sorun etmedi. Aksine içine giren sert penisi zevkle ve zevkle kabul edip seslice inledi. YiFan hareket etmeden duruyordu, Luhan'ın belinden tutarak onun da hareket işlevini engelliyordu. Luhan için bu delirticiydi. İçerisinde muazzam bir penis vardı ve hareket edemiyordu ?! YiFan onunla ıyun oynuyor olmalıydı!

"Lanet olasıca!"

"Duyamadım bitanem ?"

"Diyorum ki; HAREKET ET SENİ PİÇ-ahhhhgm..."

YiFan Lulu'sunun cümlesini bitirmesine izin vermeden sertçe hareket edip kendisini daha sert bastırdı. Luhan her içine girişinde zevkle zıplıyordu. Acıyı unutmuş sadece zevke odaklanmıştı. YiFan tatlı noktasını bile bulmasına gerek yoktu ama YiFan buldu.

"İşte böyle bebeğim... İşte o-orası FanFan-ahgg... Daha sert! Hadi bebeğim! Tüm gücünle!"

YiFan sertçe Luhan'a vururken duvarların biraz olsun genişlememesi onun için nirvana gibiydi. Hala daracıktı deliği. Ve bu gerçekten mükemmeldi. Nirvanadan bile mükemmel. Ve nirvananın bile nirvanasına ulaştı...

~~

Uçak indiğinde YiFan kucağında Lulu'su ile birlikte yere indi. Evet Luhan kucağındaydı çünkü çocuk bacaklarını bırakın vücudunu hissetmiyordu. Tam uçaktan inip limuzine binecekleri sırada uçak şirketinin sahibi, Suho'nun babası geldi ve ikisini tebrik etti. YiFan Luhan'ı arabaya bırakıp Bay Kim ile konuşmak için biraz uzaklaştı.

"Kusura bakmayın Bay Kim. Birkaç hasar var uçakta ama ben yeterli miktarda parayı göndereceğim."

"Hadi ama Kris. Çok büyük bir hasar yoktur."

"Ih-ım... Koltuklardan biri içe çöktü ve ortadaki cam masa kırıldı.Koltuğun kenarının da kırıldığını söylemek zorundayım. Ve ım... Banyodaki duşa kabinin de tamir edilmesi ve duşun kablosunun değişmesi gerek."

"Tanrım Kris!"

"İyi akşamlar Bay Kim."

Yifan hızla arabaya bindi ve kapıyı kapatıp hızla otele doğru sürmeye başladı. Şuan Luhan çok seksi bir şekilde oturuyordu ve YiFan otele kadar nasıl sabredeceğini düşündü.

Ama anormal olan şey şuydu; Luhan gayet normal bir insan gibi oturuyordu. YiFan fazlasıyla azmış olmalıydı.

Y/N; Gençler diğer bölüm son. Final konuşmamı bekleyin T.T

Fucking FaboluosHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin