Bölüm 17

1.7K 75 6
                                    

Bölüm 17

"Pantalonunu ve boxerını kendin çıkar Lu. Ceza 1; Kendini sahibinin önünde tatmin et."

"Sen benim sahibim değilsin."

Korkuyordum ama hala cesurca cevaplar veriyordum. Gerçekten utanmaz olmalıyım. Karşımda aşırı kızgın ve azmış WuFan vardı ve ben onu sinir etmeye devam ediyordum.

"Ben. Senin. Sahibinim. Luhan. Yoksa o sikik Sehun'u mu isterdin ? Şimdi. Dediğimi yap."

Sırtını dikleştirdi ve hafifçe öne eğilerek ellerini birleştirip bana keskin gözleri ile bakmaya devam etti. Yapmaktan başka seçeneğimin olmadığını bildiğim için sinirle ve kıpkırmızı bir surat ile elimi saçlarımın arasından geçirdim. Hızla gömleğimin düğmelerini açmaya başladım, gömleği açtıktan sonra kemerimi çıkardım ve yere attım. Kasıklarıma tam oturan siyah boxerımı da tek hamle ile çıkarıp fırlattım. Tamamen çıplaktım, gömlek dışında.

Arkamda duran masanın yanına gittim ve üstüne oturdum. Tek elimi arkamda sabitledim ve kafamı arkaya atarak diğer elimle göğüs uçlarımdan başlayarak vücuduma dokunmaya başladım. Geçen sefer de yapmıştım ama bu sefer neden bu kadar utanıyordum ?

Göğüs uçlarımdan aşağıya inip kasıklarıma doğru parmaklarımla yol aldım ve yarı erekte olmuş penisime dokundum. Hafifçe sağ gözümü araladım ve beni dikkatle izleyen WuFan'a baktım. Kendi işime geri döndüm ve fazla kuru olduğumdan etrafa baktım. Masanın üzerinde duran su şişesinin kapağını açtım ve kafamı tekrar arkaya atıp dudaklarımdan itibaren yavaşça dökmeye başladım, erkekliğime gelene kadar. Boynumdan aşağıya doğru akan sular gerçekten azıdırıcı olmalıydı. Karşı taraftan yutkunma sesini duyunca mutlu bir sırıtışla işime devam ettim.

"Ighmm..."

Parmaklarım tekrar penisime uzandığında inledim. Yavaş yavaş çekmeye başladım ve sertelmesini hissettim. O kadar azacaksın ki WuFan... Ah hadi ama... Karşısında bembeyaz tenli, üzerinde omuzlarını sıyırmış siyah gömlekle kendini tatmin eden seksi bir LuLu var. Kim olsa kendine sahip çıkamaz.

Yeterince sertleştiğimde parmaklarımı hızlandırdım ve doruk zamanını bekledim. WuFan'ın etkilenmesi için onun adı ile inliyordum.

"AgAhm.... Wu-Fan-aghhh!"

Geleceğimi hissettiğim zaman masaya vücudumu yandan görecek şekilde uzandım ve boşta olan parmaklarımı ağzıma aldım ve ağzımda WuFan'ın penisi varmış gibi hayal ettim. Penisimi çekerken toplarıma da vuruyordum ve inlerken WuFan'ın adını söylemeyi ihmal etmiyordum.

"Ah, Wu-Fan g-geliyoru-aghmmm.. AGGRHHmm !"

Seslice boşalırken ağzımdan parmaklarımı çektim ve yanağımdan süzülen salyalarımı sildim. Karşımda ayağa kalkıp kemerini çözen ve dikleşmiş erkekliği ile sırıtan WuFan'a baktım. Pantalonu ve boxerını tek hemlede çıkarıp fırlattı, gömleğini de çıkarıp diğer kıyafetlerin yanına attı. Meni bulaşmış olan elimi sertçe çekti ve ağzına elıp emdi. Yutmadan parmaklarımı ağzından çekildi ve dudaklarıma eğilerek sertçe öpmeye başladı. Dudaklarımı araladığımda dillerimiz buluşması ve ağzıma sıcak bir tadın gelmesi bir oldu.

Birbirimizi şehvetle öperken bacaklarımı üzerimde olan WuFan'ın beline doladım ve kendimi ona bastırdım. Dudakları boynumda ilerlerken kulak meme yöneldi ve ısırıp çekiştirmeye başladı. Kulağıma fısıldadığı şey ise donup kalmam yetti.

"Bugün 10 round olacak Luhan. Ve kimse bizi durdaramayacak."

Tabii WuFan'ın azgınlığına uçak düşmez ise iyidir.

Y/N; Bölümler kısa olabilir kusura bakmayın gençler önceden yazılmış ve yayınlanmıştı. İyi okumalar~~

Fucking FaboluosHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin