Bölüm 6

2.7K 131 23
                                    

Bölüm 6

"Sonunda Kris ile yatmışsınız ! Çok sevindim !" Ne oluyor amk ? Ne bu ? Ne oluyor lan ?! Tao yanıma geldi ve sıkıca sarıldı. Niye sarılıyor bu ? Birşey mi oldu ? Ben şaşkınla yerimde dururken Tao benden ayıldı ve suratımı incelemeye başladı. "Aov... Galiba daha anlatmamışsın Kris... Herneyse ben şimdi gidiyorum, sende ona açıkla." Panda suratlı kapıdan çıkarken el salladı. Ben hala olayı anlamaya çalışıyordum, ama çok sikik bir konu olduğu için anlamam zordu. Kris'e döndüm.

"Ne oluyor ? Sevgilin herkesle yatmana izin mi veriyor ? Sizin ilişkiniz bu mu ? Yoksa grup mu yapıyorsunuz ? Çok sikik bir olayınız var."

"Sakin ol Xiolu..."

'Xiolu' B-bu kelime neden bu kadar tanıdık geliyor ? Hem 'Küçük Geyik' ne anlama geliyor ki ?

"Ne demek istiyorsun ?"

"Sana hiçbirşey hatırlatmadı mı Lu ?" Gözlerini üzerime dikti, sanki birşey hatırlamamı istiyor gibiydi. Ama istemiyorum. Hatırlamak istemiyorum !

"Sikeyim seni de, kelime oyunlarını da Kris. Hatırlamıyorum tamam mı ? Sikik eski hayatımı hatırlamıyorum."

Odama gidip okul kıyafetlerimi giydim ve çantamı omzuma takıp hızla evden çıktım. 4 yıl önce... Ailem 4 yıl önce ölmüştü ve o zamandan önceki olayları hatırlamıyorum. Sadece ailemin yüzünü hatırlıyorum.. Psikologa gittiğimde bunun bir travma olduğunu söylemişti. Ailem öldükten sonra İhtiyar benimle ilgilendi, maddi ve manevi olarak. Hatırlamak istediğimi de sanmıyorum. Sonuçta daha çok acı çekeceğimi biliyorum. Ben derin düşüncelere dalmışken çoktan okul koridorundaydım ve kafamı sert birşeye çarptım.

"Hey~ Önüne dikkat etmelisin." Kafamı kaldırıp çarptığım kişiye baktım.

"Ah... Sehunnie..." Buruk gülümsemeyle söylemiştim bunu. Sınıfa birlikte girdik ve yan yana oturduk. Daha doğrusu ve ayakta oyalanıyordum çünkü aşağıdan geeln ağrı inanılmazdı. "Bir sorun mu var ?" Dikkatlice ona baktım... Sanırım onunla konuşmam gerek. Ailem konusu değil tabii ki. Sikik hayatımı ifşa etmem.

"Sehunnie... Tao ve Kris'in olayı ne ?"

"Iıım... Bir olaylarının olduğunu sanmıyorum. Sanırım birbirlerini seviyorlar. Kris'in nişanlısı olduğunu bile duymuştum. Sanırım Tao."

Ni-nişanlı mı ? O sikik herif hem bana sahip oluyor, hem sevgilisi var hemde nişanlı ? Sanırım piçin teki olduğu konusunda hemfikiriz. Kapı açıldı ve Kris içeri girdi. Ardından öğretmen girdi ve direk dersi anlatmaya başladı. Kris bana delici gözlerle bakarken arkama oturdu. Dersi dinlemek amacıyla -sonuçta sınavlar yaklaşıyor- sıraya oturmaya çalıştım ama aşağıdan gelen bir ağrı ile sızlandım. Tanrım... O sikik herif çok acıtıyor. Gerçekten de kıçımın üzerine oturamayana kadar sikti. Kris'ten bir kıkırdama geldi. Piç kurusu. Yavaşça sırama oturdum. Sehun bana baktı ve fısıldadı.

"Sorun ne ?" Siktiğim hoca, bizi dinleme olmaz zaten. Direk arkasını dönüp bize baktı. "Sehun, Luhan. Eğer hala konuşmak istiyorsanız sınıftan çıkabilirsiniz."

Evet, çıkmak daha mantıklıydı. Sıradan çantamı aldım ve kapıya doğru yürüdüm. Herkes bendeki cesarete şaşırmış olacaktı ki bana bakıyordu. Sehuun kalkarken ona oturmasını anlatan siki bir bakış attım. Evet... Kapıdan çıktığım anda ensemde bir el hissettim, gömleğimi ensemden tutmuş beni havaya kaldırmıştı. Ayaklarım yerden kesildi ve beni tutan kişi sınıf kapısını açıp içeri girdi.

"Yah ! Bırak beni. Seni siki-" Kafamı çevirip beni kaldıran kişi baktım.

"İ-ihtiyar..." Beni daha fazla havaya kaldırıp suratıma baktı.

"O küçük boyunla küfür etmeye kalkma Luhan. Yine dersten çıkıyordun. Otur yerine. Duyuru yapacağım." Ayaklarımı salladım, beni bırakması için. "Anladım, anladım. Hadi bırak beni. YAH !" Bıraktı ve kıçımın üzerine düştüm. Hay sikeyim ! Bağırmamak için dişlerimi sıktım. Yavaşça kalktım ve belimi tutarak sırama doğru ilerledim. Kris'in güldüğünü görünce yumruğumu sıkıp suratına geçirmemek için kendimi zor tuttum. Yerime oturdum ve ihtiyarın duyurusunu dinlemeye başladım.

"Evet çocuklar. Önemli bir duyuru olduğu için bütün sınıfları ben gezip haber veriyorum, yoksa canımın sıkılmasından dolayı değil."

Sınıf kıkırdamaya başladı. Komik değil amk (töbe de luhn .s.s.s). "Herneyse... Biliyorsunuz okulun tembeli ve kendini playboy sanan gerizekalı oğlum Kris'in nişanlısı var. Veee... Bu haftasonu, pazar günü okulun spor salonunda resmi nişan partisi yapacağız. İsteyenler cumartesi günü gezmek veya alışveriş yapmak için dışarı çıkabilir."

Sınıftaki kızlar alkışlamaya ve yavşaklığa başladılar. Ama şuan umurumda olan bu değil. Sikik Kris'in nişanı mı ?! Hemde bu haftasonu ? O piç kurusu beni sikip ardından evleniyor mu ? Şuan suratını parçalayana kadar onu dövesim var. İhitiyar sınıftan çıkmadan önce bana bağırdı.

"Derslerden tekrar kaçarsan Luhan... Yemekhanede görevli olacaksın. Etekli bir şekilde. İyi dersler..." NE ?! Şu ihtiyar... Tekrar geri döndü ve bana baktı. "Luhan, dersten sonra beni görmeye gel." Kafamı salladım ve elimde gitmesini işaret ettim.

Dersten sonra Sehun'a sınıfa gitmesini söyledim ve ihtiyarın yanına gittim. Kapıyı açtığımda Kris'inde orda olduğunu gördüm. Bu sik kafalı çocuk ruh gibi heryerden çıkmak zorunda mı ?

"Ah geldin... Gel otur Luhan..." Gittim ve Kris'ten en uzak koltuğa oturdum. Hala alttan gelen ağrı ile savaşıyordum ama belli etmeden oturdum. "Ne var ihtiyar ?" "Sana anlatmam gereken birşeyler var. Biliyorsun bu haftasonu nişanınız var." "Evet biliyo- HUH ? NişanınIZ ?!?!" Gözlerimi açıp ihtiyara baktım. Kris'in gülme sesini duydum ama onu takmadan ihtiyara baktım.

"Ah... Hafızan yoktu tabii... Olayı anlatayım. Baban ve ben liseden beri arkadaştık ve çifte düşün yaparak evlenmiştik. Siz ikiniz doğduktan sonra baban ve ben sizi evlendirmeyi düşündük. Sen ve Kris küçüklükten beri çok oynardınız ve birlikte büyüdünüz. Birlikte yiyip, birlikte sıçıyordunuz. Ama, o üzücü olay olduktan sonra sadece aileni ve beni hatırlıyordun. Şu zamana kadar Kris sana anlatmıştır diye düşünüyordum ama anlatmamış..."

Ben, Kris... Evlilik... Küçüklük... Yiyip, sıçmak... Siktir. Bu yüzden o sikik soruyu sormuştu. 'Sana hiçbirşey hatırlatmadı mı Lu ?'

"Herneyse... Luhan benim işlerimi var ve siz Kris'le olan biteni daha detaylı konuşursunuz. Anlaşılan çoktan sevişmişsiniz o yüzden olan biten bundan ibaret. Ha bu arada... Tao'yu kıskandığını duydum... O bir emniyetti. Kimse benim yakışıklı oğlumu kapmasın diye Kris ve Tao sahte sevgili oldular. Tao benim arkadaşımın oğlu ve zaten sevgilisi var."

Olayları anlamaya çalışmıyordum ki zaten anlayamam. Şuan beynim sikilmiş durumda. Düşüp bayılsam kız gibi bir ortam yaratırım o yüzden, sinirle kalkıp odadan çıktım ve eve doğru hızla yürümeye başladım... Ben, Kris... Biz... Ev-ev-ev....Ev-le..... Tanrım !

Y/N; Olaylar nasıl buraya geldi ben bile bilmiyorum amk dsfsdf Yorum yapın pls :3

Fucking FaboluosHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin