Bölüm 10

1.9K 101 5
                                    

Bölüm 10

"Bana bak Lu. Ne oldu ?"

Bir de soruyor ! O lanet mesaj... O siktiğimin mesajı....

"O mesajı attığın kişiyle git evlen. Sokayım evliliğe. Arabayı sür. Kris."

"Hangi mesaj ? Kim ? Ne diyorsun Lu ?"

"SANADA, ALGILAMANA DA SOKAYIM KRIS ! MESAJDA "Dün gece için teşekkürler. Seni ararım." YAZMIŞSIN ÖKÜZ ! NE OLDU DÜN GECE ? BENİMLE İŞİN BİTTİKTEN SONRA KİMİN YANINA GİTTİN ?"

"Lu... Yada herneyse."

Hiçbirşey demeden arabayı çalıştırdı ve sürmeye başladı. Tek kelime etmeden müzik açtım. Radyoda Eminem - 8 Mile çalarken arkama yaslandım ve kollarımı göğsümde birleştirdim. Nefret ediyorum senden WuFan. Şuan. Gerçekten. Senden. Nefret. Ediyorum.

--------

Arabadan indim ve kapıyı hızla çarpıp büyük demir kapının açılmasını bekledim. Yol boyunca hiçbirşey söylememiş birbirimize bakmamıştık. Açıklama bile yapmamıştı. Tamam ben engellemiştim ama en azından 'yalan' diyebilirdi. 'Öyle birşey yok' diyebilirdi. Hava çoktan kararmıştı. Kolumdaki saate baktıımda saatin çoktan 11'i geçtiğini görmüştüm. Arkamdan yavaş yavaş geliyordu. Dönüp ağzını yüzünü dağıtasım vardı, ama yapmadım. Hızla ilerledim ve evin önüne geldim. anahtarla kapıyı açtım ve içeri girdim. Arkamdan girdi ve önüme geçti. Omzuna çarpıp odama girdim ve kapıyı sertçe çarptım. Kapıya yaslandım.

"Lu... Beni dinle. Bak. Herşeyi yanlış anlıyorsun."

Kapıyı kilitledim ve ses çıkarmadan yere oturdum ve dizlerimi karnıma çektim. Söyle. Yanlış anlaşıldığını söyle. Başka birşey olduğunu söyle.

"Ne olduğunu... Sana söyleyemem üzgünüm. Kapıyı aç hadi."

"Sokayım sana Kris ! Defol."

"Luhan ! Ya o kapıyı açarsın. Ya da-"

"Açmazsam ne olur ? Yine gider başka bir sürtüğü mü altına alırsın ? Durma git ! Benimde senden az kalır yanım yok KRIS !"

"Bana. Kris. Deme. Aç. Şu. Siktiğim. Kapıyı."

Her cümlesini bastırarak söylemişti. Umursamadım ve kapının kilidini bir kere daha kilitledim. En fazla ne yapabilirdi ki ? Kapı kıracak hali yok ya.

Kalktım ve üzerimdeki gömleği ve altımdaki pantalonu bir çırpıda çıkardım. Dolabımı açtım ve askılı "Rich Kids" yazan beyaz t-shirtümü aldım ve giydim ( http://bit.ly/Xx69as ). Altıma ise uzun-siyah penye pijamamı giydim. Yere attığım pantalonun içinden telefonumu çıkardım ve çalıma masamın üstündeki Beats kulaklığı alıp yatağa uzandım. WuFan ben üstümü giyinirken sesini kesmişti. Onun için değerim bu kadarmış demek. Telefonumdan Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie şarkısını açıp gözlerimi kapattım.

Hani olur ya kulaklığı takar, son sez müzik dinlerken sanki biri size sesleniyormuş gibi hissedersiniz. Şuan o durumun içerisindeydim. Kulaklığın sağ tarafını hafifçe yana kaydırdım ve seslenen kişiyi dinlemeye başladım. Ama seslenen kimse yoktu. Umursamadım ve müziğe geri döndüm. Gözlerimi tekrar kapattım ve birkaç saniye sonra üzerimde bir silüet hissettim. Gözlerimi açmadan sol elimi silüet hissettiğim yerde salladım ve hiçliği hissetmeye hazırlandım. Ama elim sert birşeye çaprtı. Gözlerimi açmaya üşendiğim için elime gelen şeyin ne olduğunu bilmeden incelemeye başladım. Sıktım çekiştirdim ama sanki bir kumaş parçası gibi bir his veriyor- Bu zaten kumaş parçası... Gözlerimi hızla açtım ve elimle sıktığım şeye baktım. Ayakta duran WuFan uzanan ben olduğum için elim onun pantalonuna ve tam yerine gelmişti. Kulaklığımı çıkardım, ama son ses olduğu için çıkardığım halde ses höperlörden yankılanıyordu.

Fucking FaboluosWhere stories live. Discover now