Kapitel 24

4.5K 161 16
                                    

~ Max perspektiv ~
"Emelie snälla öppna dörren!" Sa jag panikslaget och banka på den låste dörren där hon befann sig. Snyftningar och att hon snöt sig hördes på andra Sidan dörren. "jag vill inte ha något med dom i göra!" Skrek hon tillbaka medan hon grät.
"snälla Emelie öppna dörren"
små steg kom närmare och närmare dörren innan den låstes upp. Men hon öppna inte dörren hon gick tillbaka till sängen och istället fick jag öppna. Hon låg i hopknuten i sängen och hade båda händerna mot huvudet. "Jag hatar hatar hatar hatar dom" grät hon fram och slog sina händer mot huvudet. "shhh gör inte så" Sa jag lugnt och tog tag i hennes händer samtidigt som jag drog in henne i min famn. "Jag har sagt de förr och jag säger de igen, du har en ny familj! Och du ska stanna här. Även om dom är ute ur fängelset så betyder de inte att du inte ska flytta, de tillåter inte jag" Sa jag lugnt och pussa hennes panna. Hon krama om mig hårade och slutade gråta, men några små snyftningar hördes då och då.
"Ska vi dra ner till Felix och Oscar?" Sa jag lugnt och försiktigt. "Eller vill du hämta dig lite mer och ta de lugnt?"
Hon kolla upp mot mig "Fem minuter?" Jag nicka mot henne och sedan placera hon sitt huvud mot mitt bröst igen.

Allt detta hände av en anledning, vi satt där nere i vardagsrummet och åt pizza, och vi fick reda på att Emelies gamla föräldrar är ute ur fängelset, vilket betyder att dom kommer komma hit igen. Såklart blev Emelie upprörd och ville helst vara själv med de tillät jag inte. Såklart att hon blir ledsen! Jag menar! Med allt hon har gått igenom så förstår jag att man mår dåligt. Men hon mår bättre och bättre för varje dag som går faktist. Ju längre hon kommer ifrån hennes gamla föräldrar desto bättre mår hon. Dom fem minuterna blev 20 minuter, som blev 30 sen 40, 50 och nu en timma. Det var mysigt att ha en syster, en lilla syster som mår dåligt, inte för att de är roligt att hon mår dåligt, men hon är närgången, folk brukar vara närgångna ibland vilket Emelie är, och då menar jag att hon kan komma bara och krama mig utan att de hänt något. De är mysigt

Jag reste mig upp från sängen och desamma gjorde Emelie, Jag nappa åt mig två kuddar och en filt och gick ner, Emelie. Felix stod inne i köket och fixade iordning något. Oscar satt i soffan och höll på med mobilen, Men när Jag gick in i köket vinka jag åt Oscar att ta hand om Emelie.

~ Oscar's perspektiv ~
"Emelie? Kom och sätt dig här?" Sa jag och för en gångs skull sluta jag rodna i hennes närvaro. "Kom jag ska visa dig en sak!" Sa jag och log, hon trippa fram till mig med fläktarna och satte sig. "Klarar du mitt rekord på detta spel så köper jag choklad och allt vad nu nu gillar till dig" snabbt tog hon telefonen och försökte. "Mehh!!" Sucka hon och gjorde en sad face efter att hon förlorat "Ett försök till?" Sa hon och gjorde hennes ögon super stora! "En chans till!" Sa jag och skratta, hon misslyckades igen, "Tredje gången glit!" Sa hon och tryckte på play knappen inan jag han svara och spelade igen. Men denna gång sucka hon inte utan flög upp ur soffan och ställde sig på soffan och gjorde en "Seger dans".
"JAG VANN DU FÖRLORA HAHAHAH" Skratta hon fram, "Omöjligt!" Sa jag snabbt och tog tag i mobilen, och jo! Mitt rekord var 50 567 och hon klara 50 568, en poäng mer! "De räknas inte!" Gnällde jag och hon rufsa till mig i håret, "Johooo!"
"Då går vi väll då!" Sa jag och flina mot henne.

hon sprang lyckligt ut till hallen och när jag kom var redan skorna och jakan på. "Vart ska ni?" Fråga Max som kommit in till hallen. "Jag vann Oscar på ett spel och han lova mig att köpa allt som jag tycker om som är ätbart då" skratta Emelie fram, "Bro! Du kommer bli pank" sa Max och la sin ena hand på min axel "Jasså?" Sa jag men precis när Max skulle öppna munnen knacka de på dörren, Emelie gick såklart för att öppna, men fyndet där ute var inte de vi önskade. "Emelie?!" Hastigt stängde hon dörren och låste. "Max" sa hon och man hörde att hon var rädd, "Oscar?! göm henne någonstans! Felix följ med mig och försök bli av med dom!" Sa Max lugnt men ändå panikslaget.

Hastigt tog jag tag i Emelie och drog med henne upp till övervåningen. Jag vet att Max föräldrar har en ganska stor garderob så snabbt drog jag in henne där, hon smet in först och sedan jag. Jag stängde garderobs dörren och satte mig ganska nära henne, hon skakade och snabbt la jag min arm runt henne, "Allt kommer ordna sig" sa jag lugnt.

Hon kolla upp mot mig och vi var så nära varandra att slutet på våra näsor nuddade varandra, jag slutade och andas vilket hon också gjorde. Mitt hjärta dunka som en jag vet inte vad. Våra läppar var endast några centimeter ifrån framdra. Jag la min fria hand på hennes kind vilket hon också gjorde, fast hon la såklart sin hand mot min kind. Som en reflex kom våra ansikten mot varandra, jag blunda vilket hon också gjorde. Våta läppar möttes och pirret i min mage växte. Drömmer jag eller Kysser vi varandra?

______

Tycker alla ska läsa @omarmaboy s böcker för dom är verkligen bra! Det var även hon som gav mig denna idéen! Tack sis❤️❤️❤️❤️❤️❤️ rösta och kommentera

Adopterad - O.EKde žijí příběhy. Začni objevovat