När du är redo

4.5K 161 10
                                    

FÖRST VILL JAG SÄGA TACK TILL 2K LÄSARE!!!!!!! ÄLSKAR VERKLIGEN ER!

~ Emelies perspektiv ~ Jag stod i rummet och kolla mig själv i spegeln. Jag vände och vred mig men ingen skillnad. Jag är för smal, alldeles för smal.

Jag märkte de för ett par dagar sen. För annars har jag sätt mig själv som en tjockis. Snabbt drog jag upp mina händer för ansiktet. Dörren knackade och Max kom in. "Du Emelie maten är kl- Vad har hänt?!" Sa han snabbt och gick fram till mig. "Jag är för smal. Jag insåg de för några dagar sen!" Sa jag tyst och kolla ner. "Lyssna, du är i trygg förvar, och detta kommer ordna sig. Jag lovar" svara han tyst och krama om mig. "jag har alltid önskat mig en lilla syster" la han till.

Han vaggade mig sakta medan han drog med mig ner. Mamma och pappa satt redan vid matbordet, "Gillar du makaroner med korv? För annars fixar jag något anat" Aa mamma. "Nej de är lugnt! Jag tycker om de" svara jag och log. En pinsam tystnad fördes in när vi åt. "kan jag gå upp?" Fråga jag blygt. "Ja självklart" Svara Mamma och jag tog min tallrik och la den i diskmaskinen och sedan gick jag upp.

Jag tog med mig schampo och balsam, borste och en handduk. Sedan gick jag in i badrummet. Sakta drog jag av mig tröjan, sedan mina byxor. Mina fingrar vandra ner till mina trosor och sakta drog jag av Dom också.

Jag dubbel kolla om dörren var låst, sedan knäppte jag upp min bh och satte på duschen och lär de varma vattnet rinna ner från min kropp. Min ena arm börja verka. De är bara för att jag skar mig där, bara en av mina armar.

Den andra hade jag inte börjat med. Jag öppna schampo flaskan och tryckte ut lite i handen inan jag dränkte mitt hår i de.

Jag rörde om allt inan jag återigen ställde mig under vattnet och lät schampot rinna ner.

~ Max perspektiv ~ Klockan hade blivit ungefär 21:45 och Emelie gick ut från badrummet. "ehm? Max kan du komma en snabbis?" Hörde jag Emelie säga. "Kommer" Ropa jag tillbaka. Jag gick snabbt upp till Emelies rum.

Hon satt i sängkanten med något i handen. "Jag vill bli av med detta" sa hon tyst och höll fram ungefär 12-13 rakblad. Jag kolla chockat på henne.

De var väldig många. "Kom" sa jag och drog med henne till toaletten. "Gör de när du känner dig redo"

__________
Rösta och kommentera❤️ tack till alla som kommentera fina saker till mig

Adopterad - O.EWhere stories live. Discover now