Kärlek eller inte?

4.7K 173 4
                                    

~Emelie perspektiv~
Jag och Max la på luren. Men inan vi gjorde de så sa han att han kommer vilken minut som helst. Och eftersom jag annars var själv hemma så gick jag upp till mitt rum och bytte om.

De fick bli enkelt. Ett par vita mjukisbyxor och en vit tjocktröja, jag satte upp mitt hår i en boll, mitt gamla smink tvätta jag bort och sminka mig på nytt.

Jag hörde hur ytter dörren öppnades och sedan Max röst. "Emelie? Vi är hemma!" Sedan hörde jag hur han tog ut något från några påsar och la dom lådorna i vardagsrummet. Sedan trappsteg.

Max öppnade min dörr och gick mot mig och gav mig en mysig kram. "Har inte Mamma och pappa kommit hem än?" Fråga han och drog ner mig till vardagsrummet. "Nope" svara jag och satte mig bredvid Felix på soffan.

Max gick snabbt upp för att fixa en sak. "vi har inte hälsar förut" Sa Felix och sträckte långsamt ut sin hand. "Haha nej de har vi inte! Men nu har vi de! jag heter Emelie" sa jag och log "Felix" sa Felix och log.

~ Felix perspektiv ~ "så vad tycker du om Stockholm hittills?" Fråga jag och log mot henne. Hon delar faktist ganska snäll. "Ja du! Jag har inte vart ute något än, men de är jätte fint" Svara hon och besvara leendet "Jag kan ta dig till stan imorgon.

Om du vill Asså" sa jag ganska blygt "Ja de skulle vara jätte kul" svara Emelie och hennes ansikte sprack upp i ett leende

__________
TACK SÅ SJUKT MYCKET FÖR 1K LÄSARE!!! NI ÄR BÄST❤️❤️❤️

Adopterad - O.EWhere stories live. Discover now