Stan

4.4K 164 23
                                    

~ Felix perspektiv ~ En hårt smäll fick jag i ansiktet och snabbt spärra jag upp ögonen och flög upp ur sängen. En kudde fick jag i ansiktet av ingen mindre än Emelie.

"Mehh varför gjorde du så för" Sa jag och gjorde en sad face. "För du skulle ta mig till stan! Och du vakna inte över ditt eget alarm så jag väckte dig istället" Sa hon och skratta. Hon var redan påklädd, plattat hår och sminkat sig lite så där naturligt, inte för mycket, De gillar jag.

"Men Oscar skulle väll komma?" sa jag och skratta lätt. "Huh?" Skratta hon. Juste hon känner bara Oscar som Enis. "Oscar = Enis Penis" Skratta jag fram och snabbt som attan så tappa hon andan för att hon skratta så mycket.

"Men han får komma efter stan!" Gnällde hon fram och drog i min arm för att jag skulle byta om. Eftersom att jag inte hade så mycket ombyte fick jag lina kläder av Max.

*På bussen*

Emelie kollade ut från fönstret och log flera gånger, de såg man. "Så va tycker du hittills?" Fråga jag och log mot henne.

Hon vände huvudet mot mitt hål och log tillbaka. "Finare än i Sundsvall" Svara hon och luta sitt huvud mot min axel. "Vi är framme snart!" Sa Jag tyst och skaka om henne, "Vad är de vi ska köpa ens?" Fråga hon och skratta, "Vi? Du ska inte betala en ända krona! De ska jag"

Svara jag som en boss och log lätt mot Henne. "Nej Asså jag får dåligt inflytande då! De är lugnt baby boy! Jag fick 500 kronor av Mamma2" (Max Mamma och Emelie's typ nya Mamma)
"Sure men du får fortfarande inte betala!" Sa jag och reste mig upp och tog hennes hand och samtidigt tryckte på stop knappen och ställde mig vid dörrarna med Emelie bakom mig.

Bussen stanna och dörrarna öppnades och snabbt klev vi ut. "H&M?" Fråga hon och jag nicka åt hennes fråga, Inte precis min stil dock men aa. Vi begav oss mot H&M och snabbt gick hon fram till en vit tröja som var ljus blå med små spets mönster lite här och var. "Den här var super fin" sa hon och kolla upp på den. "Men svin dyr" la hon till och hängde snabbt tillbaka den. Hon gick snabbt och kolla på någon annan tröja.

Diskret följde jag efter henne men gick snabbt tillbaka till tröjan och tog upp den. Jag gick snabbt och köpte den och tryckte in mitt kort.

Tjejen i kassan gav mig påsen och jag tog tacksamt mot den och gick mot Emelie. "Vad har du köpt? Ett par klackar?" Skratta hon fram, "Aa ett par faktist! Men jag måste köpa nya lösögonfransar också" sa jag med en typisk tjej röst. "Seriöst Felix" skratta hon fram och fråga igen om vad jag hade köpt. "Du får se sen" sa jag och tog hennes hand. "Är du hungrig?" Fråga Jag och hon nicka. "Ska vi köpa glass?" Sa jag och hon nicka ivrigt.

Vi gick hand i hand mot glass kiosken, "Vad för smak vill du ha?" Fråga Jag.
"Vad ska du ha?" Svara hon men slet inte blicken från glassen. "choklad och vanilj" sa jag. "Då tar jag också de" sa hon och tog upp sitt kort för att säga hennes val. "ehm! Två glassar med två kulor. Båda ska vara choklad och vanilj" sa jag snabbt och putta löst bort henne och tryckte in koret. "Meh Felix!!" Gnällde hon och försökte putta bort mig men jag är starkare.

Jag betala snabbt och la tillbaka koret i mitt mobilskal och kolla mot henne, hon hade armarna i kors och gjorde en sur min, "men vadå? Tjejen ska inte betala" sa jag till försvars. "men de var bara 25kr så de spelar ingen roll" svara hon och gick fram mot mig.

"Precis! Därför betala jag!" Sa jag snabbt och la min ena hand runt hennes hals och drog in henne i min famn "Du kan inte vara sur på määj" la jag till och rufsa till henne i håret.

_____
Ni anar inte hur glad jag blir när folk kikar mig❤️❤️👌👌👌 älskar verkligen er och tack för 5k läsare❤️ ni är bäst❤️

Adopterad - O.EOnde histórias criam vida. Descubra agora