Stan (del 2)

4.2K 154 11
                                    

~ Felix Perspektiv ~ Vi fick våra glassar och började gå vidare mot något slags fika bord. Jag tog min mobil och tåg snabbt kort på Min glass och Emelies glass och lite av hennes händer syns men de spelar ingen roll, jag posta
Bilden på instagram och skrev " Ice cream whit my bestieeee" jag la ner mobilen i fickan och tog en liten tugga av glassen, då kom jag på mina "kalkar" som jag köpte till henne. Jag lyfte upp påsen och gav den till henne.

Hon kolla chockat på mig och tog emot påsen. "varför ska jag ha dina klackar?" Sa hon och skratta. Hon öppna påsen och kolla upp på mig på en gång.

Men man såg hennes lycka i ögonen. "Felix du hade inte behövt" sa hon och gav mig en menande blick. "jag behövde kanske inte, men jag ville. Och för att jag såg att du gillade den" Svara jag och log, snabbt reste hon sig upp och slängde sina armar runt min nacke och krama hårt om mig. "Du är verkligen den bästa som finns" sa hon tyst och höll fortfarande sina armar runt min nacke.

"Du är den bästa" svara jag och log stort. Hon satte sig ner på stolen framför igen och börja äta på som glass.

Min mobil burra till och jag tog upp mobilen. Det var ett sms från Max. "Kom inte hem med Emelie nu! Hennes föräldrar står utanför dörren och vill ha henne nu! Så stanna i stan fattar du?!" Läste jag tyst. "Uppfattat" svara jag och la snabbt mobilen i fickan igen. Hur fan ska detta funka nu då?

~ Max perspektiv ~ "Vi har bestämt att vi ska ha tillbaka Emelie nu!" Sa Mamma1. (För att ni ska förstå så är Mamma1 Emelies gamla mamma! Och Mamma2 är hennes nya mamma. Samma med papporna. Pappa1 hennes gamla. Pappa2 hennes nya)

De var stor bråk utanför dörren och snabbt skicka jag ett sms till Felix. "Kom inte hem med Emelie nu! Hennes föräldrar står utanför dörren! Så stanna i stan fattar du?!" Skrev jag snabbt.

"uppfattat" Fick jag som svar och jag la snabbt undan mobilen. Pappa1 hade redan ring polisen och man hörde sirener och två polis män springandes mot dörren...

________

Ni anar inte hur glad jag blir när ni skriver så fina saker till mig! 6k läsare redan? Asså ni är underbara❤️❤️❤️❤️

Adopterad - O.EWhere stories live. Discover now