20. Uit

21.2K 656 33
                                    

-          Milan

Er is een zeurend gevoel in mijn hoofd dat het gevoel geeft alsof er een tikkende tijdbom inzit. Mijn lichaam voelt zwaar. Met het gevoel alsof het een ongelofelijk zware taak is kom ik traag overeind. De barstende hoofdpijn lijkt erger te worden en een vlaag van misselijkheid komt erbij. Kutgevoel. Als ik mijn ogen open zie ik de verlichte kamer en het halfnaakte meisje naast me liggen. Ik weet nog steeds haar naam niet. 

Ik zucht diep. Wanneer ik op mijn mobiel kijk geeft de klok 10:30 in de ochtend aan. Welke dag is het vandaag? Donderdag. Oftewel een schooldag. Ik haal mijn schouders op. 'Oeps.'

Na een snelle douche ben ik hersteld van de kater en met behulp van wat gel en mijn glimlach zie ik er weer goed uit voor vandaag. Het meisje is ondertussen wakker geworden. Ze kreunt op een zeurderige toon. 'Hoe laat is het?' vraagt ze. 

'Tijd om te gaan.' Zeg ik gemeend. Ze grijnst en komt zuchtend overeind. 'Rustig maar Milan. Ik had geen romantisch sprookje verwacht. Niet met jou.' Ik haal mijn schouders op. 'Mooi, dan denken we hetzelfde.' Ze staat op en komt voor me staan. Ze legt haar handen op mijn buik. 'Maar als je niet zo van de one night stands bent wil ik het best overdoen hoor.' Ik grijns en trek haar handen van me af. 'Sorry babe, maar verder dan 1 tel ik niet.' 

Een tikje teleurgesteld trekt ze haar jurk die op de grond lag aan. Ze knijpt haar ogen samen en wankelt een beetje. 'Oh my god ik ben misselijk.' Ik kijk haar met donkere ogen aan. 'Als je er ook maar aan denkt om hier te kotsen...' 

Ze was gisteren leuker... 

Het is heet. Een benauwd gevoel. Er is de lucht die wordt gevuld met rook. De warmte van ons drukt tegen mijn lichaam aan. Het is donker. Felle lampen knipperen op een hoog tempo aan en uit, dit geeft een onduidelijk beeld. Wanneer ik om me heen kijk zie ik niets meer dan een volle ruimte vol jongeren. Uit de boxen komt de muziek er op een enorm hoog volume uit. De beat is op de grond te voelen. Jongeren dansen, springen, schuren en drinken aan de overvolle bar bij de zijkant van de zaal. 

Drank wordt aangeboden. Spul gaat in een slok of twee naar binnen en ik raak aangeschoten. Een geweldig gevoel. Niks is belangrijk. Niks op dit moment na. Er is de flikkering in mijn ogen en een sexy glimlach op mijn mond. Mijn lichaam, mijn geest; het wilt maar één ding. 

Ik zet een paar stappen naar voren. Mijn benen lijken het even te begeven, maar ik kan mezelf nog net overeind houden. Ik kan de alcohol haast van mijn hoofd naar mijn benen voelen stromen en andersom. Tussen de dansende jongeren spot ik een slachtoffer. Nou ja, slachtoffer? Bruin haar, bijna goudkleurige ogen en een uitdagende uitdrukking op haar mooie gezichtje. En dat lichaam... Wauw. 

Ze maakt wilde bewegingen op de muziek. Ik kom achter haar aan en we laten ons gaan. Haar aanraking. Mijn aanraking. Alles gaat soepel en gemakkelijk. Drank, muziek en warmte: meer heb je niet nodig. Een nieuw nummer wordt gedraaid, de beat gaat omhoog en een lekker ritme klinkt in mijn oren. Ik pak haar schouders, draai haar om, trek haar tegen me aan en druk mijn lippen zonder pardon op de hare. Ze zoent me gewillig terug.

03:20. Dat is de tijd waarin ze met mij de club verlaat. De koele lucht van buiten geeft een lekker gevoel. Het laat ons heerlijk afkoelen en half strompelend gaan we naar mijn auto. Achter mij lopen Lorenzo, de boys en nog wat meiden waar ik de naam niet van weet. Allemaal lacherig, knap, schaars gekleed en aangeschoten. 

Ze komt naast me zitten. 'Kan je nog rijden?' vraagt ze lacherig. Ik kijk haar met een brede grijns aan en voel de duizeligheid opkomen. 'Bang dat ik ons de dood in rij?' Ik wacht haar antwoord niet af en druk het gaspedaal in.

Ik heb de woorden nog niet uitgesproken of ze rent richting de badkamer. Het is te laat. Halverwege de gang hoor ik haar overgeven. 'Godverdomme, oh dit ga je niet menen !' roep ik razend. De boys blijken om mijn geschreeuw wakker te worden. De deuren gaan een voor een open. Meteen roepen ze walgend: 'oooh!' 

Eens een badboy altijd een badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu