Een nieuw boek: De Roddel

5.6K 123 9
                                    

Hallo lieve lezers!

Ik wil jullie graag vertellen dat ik bezig ben met het creëren van mijn derde boek op Wattpad: De Roddel. Op dit moment (28-5-2016) heb ik de belangrijkste gebeurtenissen en personages van het verhaal bedacht, maar het uitschrijven van de hoofdstukken moet nog gebeuren. Hoeveel tijd het uiteindelijk gaat kosten voor ik begin met publiceren weet ik niet.

Hieronder volgt een korte beschrijving van het verhaal:

'Wat is je naam?'

'Elena.'

'Ik erger me aan je Elena. Een stomme fout van je. Iedereen weet dat je mij niet boos moet maken.'

'Waarom zou ik je serieus nemen? Niks geeft je het recht om je beter te voelen dan andere leerlingen. Of heb ik als "nieuwe" iets gemist en ben jij hier de koning?'

Hij grijnst. 'Je hebt geen idee Elena. Maar dat komt nog wel. Sneller dan je denkt.' Hij knipoogt. 'Sneller dan je wilt.' ...

Twee tieners komen op de allereerste dag van het schooljaar met elkaar in botsing. De verlegen Elena van Doorn krijgt het voor elkaar om de brutale Kenzo de Jong te irriteren. Hun kleine ruzie loopt uit tot een langdurige strijd, met de ogen van 800 leerlingen als getuige.

Terwijl ze hun haat naar elkaar uiten op de meest hilarische maar ook extreme manieren, komen er langzamerhand gevoelige geheimen naar boven. Zo ontdekt Kenzo dat de knappe Elena niet zomaar van school is veranderd. Iets of iemand heeft haar zo ver gekregen dat ze haar examenjaar ergens anders wilt maken.

Ondertussen komt Elena erachter dat haar vijand beroemd is geworden met het bekendste verhaal van school. Een duistere dag uit zijn leven wordt van oor tot oor door gefluisterd:

Heb jij het al gehoord?

Als het je leuk lijkt om te lezen is dat super =). In dat geval zou je mijn profiel af en toe in de gaten kunnen houden om te kijken of ik ben begonnen met publiceren. Ook kan je me volgen, dan krijg je vanzelf een bericht binnen op het moment dat ik iets heb geplaatst.

Ik hoop dat mijn derde verhaal net zo enthousiast wordt ontvangen als deze! Jullie lezers zijn de motivatie <3 (te klef om te zeggen? Ik meen het wel =P)

X Sandy

PS: Misschien zou je ook mijn al voltooide verhaal "Het is mijn kind" willen lezen? Het is het tweede verhaal dat ik op Wattpad heb gemaakt. 

...

Het is inmiddels 7 augustus 2016 en ik heb vandaag het eerste hoofdstuk van "De Roddel" gepubliceerd! 

Eens een badboy altijd een badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu