Ik doe mee met de Wattys 2016!

4.3K 121 25
                                    

Hallo lieve lezers,

"Eens een badboy altijd een badboy" is mijn allereerste verhaal dat ik op Wattpad heb geschreven en voltooid. Na iets meer dan een jaar is het volledig uitgegroeid tot een redelijk populair verhaal in de genre "Tienerfictie". We zijn al heel wat dagen verder en nog steeds wordt het verhaal ontdekt en krijg ik super leuke, positieve reacties van jullie lezers. 

Omdat het naar mijn mening nog steeds super goed wordt ontvangen heb ik besloten om mijn verhaal te nomineren voor Wattys 2016! 

Voor de mensen die niet weten wat dit is: het is de grootste online schrijfwedstrijd van de wereld! De Wattys bestaan uit talloze awards en ik kan als schrijfster zelf bepalen voor welke award ik mijn verhaal wil nomineren. Ik heb dit gedaan door mijn verhaal te taggen met #Wattys2016 en #Trailblazers. In de herfst van 2016 worden de winners bekend gemaakt. Voor meer informatie kan je naar het profiel van WattysNL gaan. 

Jullie kunnen mij helpen met het winnen van een award, door simpelweg het verhaal te lezen, erop te stemmen en reacties te plaatsen. Hoe bekender het verhaal wordt, hoe groter de kans is dat ik in aanraking kom voor een award.

Wat belangrijk is om te weten: ik vind het super leuk als je me zou willen helpen, maar voel je niet verplicht! Ik probeer jullie natuurlijk niet massaal te dwingen om populair te worden ;). Denk dat alsjeblieft niet...  

Verder is er een award waarvan de winner door het publiek wordt bepaald! Het is mogelijk om deze award te winnen als jouw boek de meeste tweets (op Twitter dus), stemmen en hartjes van Wattpadders heeft gekregen. Op 22 augustus 2016 vindt dit plaats. Je kan stemmen door het volgende te taggen: #MyWattysChoice. Vervolgens zet je hierbij de titel van het verhaal (en de link). Na 24 uur wordt er gekeken naar de verhalen met de meeste stemmen. 

Zouden jullie op mijn boek willen stemmen?  

Alvast ontzettend veel bedankt! Jullie geven mij ontzettend veel motivatie en inspiratie om te schrijven <3. Ik hoop dat dit niet nep klinkt, want eerlijk waar: ik meen het. Op mijn tiende ben ik begonnen met schrijven en na zes jaar weet ik zeker dat schrijven mijn passie is. 

X Sandy 


Eens een badboy altijd een badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu