3. Het pashokje

14.6K 619 99
                                    

3. Het pashokje

'Jones?! Wat the hell bezielt jou?!'

'Je spot niet met mij meisje, als jij iets tegen mij doet doe ik iets twee keer zo erg terug.' Daniel grijnsde. Ik kon hem niet uitstaan. 'Dus wat waren jullie van plan te gaan doen?' vroeg hij na een tijdje.

Ik was even vergeten dat het de bedoeling was om met Ellie te shoppen en ik was al helemaal vergeten dat Ellie op de achterbank zat met een andere dude.

'Wie is hij daar achter?' vroeg ik toen met een spottende ondertoon. 'Naha babe, eerst beantwoord je mijn vraag en dan beantwoord ik heel misschien jou vraag.' Ik zuchtte luid. Echt ongelooflijk is dit!

'shppwn.' zei ik binnesmonds zodat hij het niet kon verstaan. 'Mens doe toch een normaal en praat als een echte vrouw!' zei Daniel. Ik keek hem met open mond aan. 'Oké klootzak des klootzakken, doe jij maar eens lekker normaal en gedraag je zelf maar als een echte man, want dat ben je totaal niet op het moment.' Daniel's ogen werden donker. Oh oh.

Ik keek naar de achterbank en zag Ellie en die andere gast ons alleen maar aanstaren. Ik keek terug naar Daniel's gezicht. 'Oké schatje, je wilt dat ik me als een echte man gedraag? Dan zal ik dat doen. Wacht maar af. Dus zeg eens, wat waren jullie ook alweer van plan?'

Ik zuchtte verslagen. 'Shoppen.' zei ik met een zachte stem. Daniel startte zijn auto en we reden toen naar het winkelcentrum. 'Max doe eens die bivakmuts af.' zei Daniel. Ofcourse Max, wie anders? Max is één van zijn beste vrienden waar hij mee rondloopt en meisjes mee "scoort". Hij heeft blond haar, groene ogen en is redelijk gespierd maar Daniel toch wel ietsje meer.

Ik werd uit mijn gedachte gehaald doordat er een hand op mijn bovenbeen lag. Ik keek er naar en zag dat het Daniel's hand was. Zijn vingers waren warm op mijn huid. Nu ik er zo naar kijk, hij heeft best wel mooie handen.

Zo zacht en...

Nee, Ariana niet aan denken. Je irriteert je dood aan die gast. Ik duwde zijn hand van mijn been en keek hem woest aan. Hij gaf me een scheve grijns die ik er maar al te graag af wou slaan. 'Blijf van me af Daniel.' 'Moeilijke opdracht met de kleding die je nu draagt.' zei hij en knipoogde naar mij.

Darn it. Waarom moest ik nou persé vandaag een korte broek en hempje aan doen? Ik zuchtte.

We arriveerden bij het winkelcentrum. Ik stapte uit de auto en keek even om me heen. Het was niet heel druk en het begon al een beetje donkerder te worden. 'Dus waar willen jullie dames naar toe?' vroeg Max.

Ik keek naar Ellie en we grijnsden duivels naar elkaar. Dus de jongens willen shoppen? We laten ze wel zien wat shoppen is.

'Zijn jullie eindelijk klaar?' vroeg Daniel. 'Alsjeblieft zeg dat jullie klaar zijn.' smeekte Max. Jup, eigen schuld boys. We waren de H&M, miss Etam, de C&A, Espirit de V&D en nog veel meer andere winkels in gegaan. Ja, ik weet zeker dat ze zijn uitgeput. Eigen schuld.

Ik stond in een paskamer en bekeek mezelf in de spiegel. Ik had een schattige roze t-shirt aan met een aapje erop waarbij stond "Have you seen my banana?" en een zwarte jeans. Ik twijfelde toen of ik de roze of de rode variant zou nemen maar besliste uiteindelijk om de rode te nemen. Ik deed net mijn shirt uit toen het gordijn opeens opzij werd geduwd en iemand naar binnen stapte.

'Daniel! Ik sta me hier wel om te kleden!' riep ik. Daniel's blik ging over mijn lichaam heen. En ik zag dat zijn blik verduisterde.

Oh oh, ik zit hier in een paskamer. Met de badboy van de school. In mijn bh. Mijn wangen werden meteen rood toen ik besefte dat ik in mijn bh stond.

Daniel zette een stap dichterbij waardoor ik automatisch reageerde door een stap achteruit te zetten. Maar natuurlijk, we staan in een pashokje van misschien anderhalf bij anderhalf dus ik knalde met mijn rug tegen de muur.

Darn it.

'Jij wilde toch dat ik me als een echte man zou gedragen?' zei Daniel en sloot me toen tussen hem en de muur in. Ik slikte. Ik was zeker bang. Daniel stak zijn vingers in de lusjes van mijn broek en duwde mij dichter tegen zich.

Hij keek me vol lust aan en kwam dichter met zijn hoofd. Zijn grijze ogen staarden mij aan. Ik bloosde nog meer dan eerst en het leek net een sauna hier.

'D...d-daniel.' kreeg ik er met een trillerige stem uit. Hij antwoordde niet en begon een spoor van kusjes op mijn kaak te zetten. Zijn zachte lippen drukten op mijn huid en zijn axe parfum vulde mijn neus met zijn geur. Een zachte kreun ontsnapte uit mijn lippen. Damn it. Ik voelde Daniel grijnzen tegen mijn huid. Wat bezielt je Ariana?! Je kan hem niet uitstaan!

Hij zette één van zijn handen op mijn onderug waardoor die plek meteen begon te tintelen. Zijn zachte handen streelden mijn blote huid. Het voelde zo goed. Ariana dit mag niet laat het stoppen! Ik deed mijn hand op zijn borst waardoor ik nog dichterbij hem stond.

Hij kwam steeds dichter bij mijn mond en kuste mijn mondhoek. Dit trok me meteen uit mijn dagdroom. 'Jones! Stop!' riep ik. Daniel trok zijn gezicht ietsje terug en wou me toen gaan zoenen. 'Jones, ik meen het, als je dichterbij komt dan...' Hij onderbrak mijn zin. 'Ja ja, dan castreer je mijn ballen. Ik heb dat wel vaker gehoord schatje, maar de meeste meisjes wouden wel iets anders met mijn ballen in plaats van castreren.'

Oké, nu wist ik het zeker.

De. Grootste. Klootzak. Ooit.

Ik probeerde hem van mij af te duwen alleen dat lukte niet.

Ping! Hoor je dat geluid? Dat is mijn "ik heb een geniaal idee" geluid. Let op. Jones als je het zo wilt spelen, ik kan dat ook hoor!

Ik begon met mijn vinger over zijn buik te gaan. Omg, six-pack. Ariana blijf erbij! Met mijn andere hand streelde ik zijn wang en ik kwam dichter bij hem met mijn gezicht. Ik staarde hem even in zijn ogen aan. 'Ik wist wel dat jij ook zou toegeven.' zei hij toen. Oooh, dat moest jij eens weten.

Ik grijnsde naar hem. Ik voelde dat zijn grip op mij een beetje ontspande en dat hij mij wat losser vast hield. Toen draaide ik hem om zodat hij nu met zijn rug tegen de muur zou staan. Ik deed mijn ogen dicht en deed net alsof ik hem wou zoenen. Onze lippen waren een paar millimeter van elkaar verwijdert.

'Het is 2-1 voor mij Jones.' fluisterde ik toen tegen hem.

Ik deed mijn ogen open pakte mijn eigen kleren, en het shirt dat ik wou kopen, zo snel ik kon en rende het pashokje uit. Ik deed snel mijn hempje aan. Geluk was het niet te druk in de winkel dus had niemand mij gezien in mijn bh behalve een ouwe opa die opeens begon te fluiten naar mij. Ik rolde met mijn ogen. Mannen.

Ik rekende alles af bij de kassa en ging naar buiten waar ik Max en Ellie zag staan. 'Eindelijk je bent er!' riep Ellie. Max keek me vreemd aan. Oh oh, ik was toch niet rood ofzo?

'Waar is Daniel?' vroeg hij toen. Ik grijnsde. 'Hij zag een leuk rokje en wou hem toen gaan passen, waarschijnlijk is hij vastkomen te zitten door zijn veelste dikke kont. Ga hem maar helpen, hij zit in pashokje nummer drie.' Max keek me verbaast aan en ging toen de winkel weer in.

'Kom mee Ellie we hebben wel genoeg geshopt.' zei ik met een grijns. Ellie keek mij met open mond aan. 'M-maar...' stotterde Ellie. 'Ik leg het je zo wel uit. Kom nou gewoon.' 'Je droeg net toch een kort broekje?' vroeg Ellie omdat ik niet op haar eerste vraag antwoord gaf. 'Ja inderdaad, ik heb deze net gekocht.'

En toen stonden we weer bij een bushalte. Ik lachte. 2-1 Jones, 2-1...

---------------------------------------------------------------
Helluuu!!

Ff weer een hoofdstukje geschreven. :)
Hoop dat het een leuk hoofdstukje was. Eigenlijk moet ik allang slapen

Dus Jones dacht dat hij Ariana slim af was... #girlpower!!!

Ik heb een natuurkunde Repetitie morgen.
Wish me luck!

Laat een comment achter als je het leuk tot nu toe leuk vindt en een vote zou natuurlijk ook fantastisch zijn. ;)

Vlveka (val lachend van een kameel af) iedereen!!

War with the badboy (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu