5. Bijna...

15.4K 602 91
                                    

5. Bijna...

Ik sta te wachten totdat de wekker overgaat om hem dan met mijn hamer kapot te slaan. Ik ben de hele nacht op gebleven zodat ik zeker wist dat ik niet te laat zou zijn. 06:59 nog één minuut en hij gaat over. Ik wacht geduldig tot de één minuut over is. 07:00. 'RIIIIINNNGGGG!!!' Ik sla zo hard ik kan en zo vaak ik kan met mijn hamer op de wekker. 'Stomme wekker stop met afgaan!' roep ik als ik zie dat hij door blijft rinkelen.

Ik sta op en sla op mijn wekker. Dat was echt de beste droom die ik ooit had gehad totdat de wekker door bleef rinkelen. Ik stapte uit mijn bed en bekeek mezelf in de spiegel. Mijn blonde haren zaten helemaal door de war en ik had wallen onder mijn ogen. Ik kon gister gewoon niet slapen na mijn grote ontdekking. Mijn broer heeft verkering met de zus van de grootste eikel op aarde.

Waarom moet mij dit nou overkomen?! Het lijkt net alsof Daniel me niet met rust kan laten. Me misschien niet met rust wil laten. Ik zuchtte. Ik stapte de douche in en de warme stralen begroetten mijn lichaam. Als ik klaar ben met douchen doe ik een zwarte jeans aan en een wit t-shirt met een schattige kitten erop. Ik doe mijn haren in een vlecht en pak dan mijn tas in-ik was zo moe gisteravond dat ik het niet kon doen en meteen in mijn bed dook-. Wanneer ik klaar ben met inpakken, hol ik de trap af.

'Goeiemorgen pap.' 'Morgen.' antwoordde mijn vader. Ik gaf mijn vader, die een krant las een kus. Ik smeerde snel wat brood en at een appel ondertussen. Ik deed mijn schoenen aan en een zwart leren jasje. Ik pakte mijn tas en zwiepte het op mijn rug.

'Ethan! Schiet nou eens een keertje op!' riep ik aan de trap. Geen antwoord. 'Ethan!!' Ethan was nergens te bekennen.

'Pap, waar is Ethan?' vroeg ik. 'Oja, hij is wat eerder vertrokken. Hij moest blijkbaar wat eerder op school zijn.' zei mijn vader. Serieus?! Hij heeft me gewoon verlaten! Hoe kon hij?! Ik keek naar de klok. 08:05 uur. Fijn nu moest ik ook nog eens binnen 20 minuten op school zijn.

Ik rende naar de schuur en pakte haastig mijn fiets eruit. Ik sprong op mijn fiets en weg was ik. Ik was een paar keer door grasveldjes heen gefietst zodat ik een kortere route kon nemen. Ik was nog nooit zo snel op school geweest te fiets. Ik zette mijn fiets in de stalling en rende naar de schoolingang. Helaas was er een stoeptegel losgekomen en struikelde ik er over.

Mijn linkervoet klapte dubbel. 'Au!' riep ik het uit van de pijn. Een jongen kwam naar me toe en hielp me opstaan. 'Gaat het wel?' vroeg hij. 'Ja hoor, dankjewel.' zei ik. Ik probeerde op mijn rechterbeen te staan en keek recht in de jongen zijn ogen. Hij had blauwe ogen en donkerblond haar. Schattig was hij zeker. 'Graag gedaan.' zei hij. 'Ik ben David trouwens, tis mijn eerste dag hier op school.' 'Echt waar? Leuk! Ik ben Ariana.' zei ik. Hij lachte. Ik probeerde op mijn linker voet te staan maar dat lukte niet. Een pijnkreetje schreeuwde ik uit. David keek mij bezorgd aan. 'Weet je zeker dat het gaat?' 'Ik red me wel.' zei ik. 'Wacht ik help je anders wel. Je moet naar de schooldokter.' Ik knikte. David deed een arm om mijn middel en hielp me met lopen. Zijn hand was warm om mijn middel.

We liepen het schoolplein op. Ik zag Daniel staan met zijn vrienden en een paar hoeren om ze heen. Ik rolde met mijn ogen. Daniel keek mijn kant op en onze ogen kruisten. Ik keek meteen weg. We waren bijna bij de schoolingang toen ik zijn stem hoorde. Mijn spieren verstijfden.

'Hey Ariana, ben je weer eens onhandig geweest?' zei hij. 'Dat gaat jou niks aan.' siste ik tussen mijn tanden door. Ik keek naar David. 'Kunnen we gaan?' zei ik. David knikte en draaide zich om. 'Hé, wacht eens even. Ik neem het over. Die klootzak mag jou niet aanraken.' Hij deed zijn arm om mijn middel en rukte me uit David's greep. Ik keek Daniel woest aan. 'De enige klootzak die mij niet moet aanraken ben jij!' riep ik. Daniel lachte. 'Ik denk dat je het mis hebt.' Hij kwam dichterbij mijn oor. 'Ik moet niks, ik mag alles en jou aanraken is nu een hobby van me.' fluisterde hij hees.

Ik slikte. Ik draaide me om en zag dat David al weg was. Ik keek recht in de ogen van Daniel. Ze stonden donker en vol met lust. Ik probeerse me uit zijn greep te rukken maar dat lukte niet. 'Daniel laat me verdomme los!' riep ik. Daniel luisterde niet en begon gewoon te lopen. We liepen langs de schooldokter. 'Daniel je liep net la...' 'Stil nou gewoon.' onderbrak hij mij. Ik keek hem ongelovig aan. 'Nee, ik ga niet stil zijn voor jou. Jij bent de grootste eikel van de school. Je gebruikt meisjes als speelgoed en nu zit je ook nog een achter mij aan. Wat moet je van me?!' zei ik aan een stuk door. Door mijn uitbarsting had ik niet door dat Daniel mij naar een leeg lokaal had gebracht. Hij grijnsde alleen maar en drukte mij tegen de muur aan. Ik bleef op mijn rechter voet staan. Ik keek recht in zijn ogen maar wendde toen mijn blik van hem af. Daniel pakt mijn kin vast en liet me weer naar hem kijken. Zijn ogen glommen. Ze waren zo helder. Zijn rode volle lippen leken tegen mij te zeggen dat ik de mijne erop moest plaatsen. Zijn dikke bruine haren wou ik meteen met mijn handen doorheen. Ik slikte. Waarom moest hij er zo goed uitzien?

Hij plaatste zijn hand op mijn onderrug waardoor er miljoenen kleine schokjes ontstonden op die plek, en begon een spoor van kusjes op mijn kaaklijn te zetten. Het bloed steeg naar mijn wangen en ik begon het heel warm te krijgen. Zijn heerlijke geur vulde mijn neus weer. 'Alsjeblieft stop.' kreeg ik er met moeite uit. Daniel keek op. Opluchting schoot door me heen. Maar het verdween weer toen hij gewoon verder ging. Hij ging naar mijn nek en langzaam naar mijn sleutelbeen. Ik onderdrukte een kreun en begon zwaar te ademen. Hij ging naar mijn mondhoek en kuste me daar. Waarom laat ik het niet stoppen?! Ik wil dit niet!

Ik had niet eens door dat de bel allang was gegaan en dat we zeker te laat waren. Ik plaatste mijn handen op zijn borstkas en begon zijn six-pack af te gaan. Daniel grijnsde op mijn huid en plaatste zijn lippen ruw tegen de mijne. Ik verstijfde. Omg, zijn lippen zijn op de mijne en ik kan het niet stoppen, ik wil het niet stoppen. Een bal met vlinders ontplofte in mijn buik. Zijn lippen waren zo zacht maar zo ruw tegelijk. Hij drukte me meer tegen de muur aan waardoor ik mijn evenwicht verloor en ik mijn benen rond zijn heupen slingerde. Ik zoende hem vurig terug en begon met mijn handen door zijn zachte haren te gaan. Ik kon een kreun niet meer onderdrukken en kreunde toen. Daniel grijnsde nog meer tegen mijn lippen. Mijn hart ging tekeer terwijl onze lippen synchroon gingen. Hij vroeg met zijn tong om toestemming en die gaf ik hem. Onze lippen versmolten en dansten vurig met elkaar.

Daniel deed zijn handen onder mijn benen en begon me naar een tafel te brengen. Hij legde me op de tafel neer en duwde me naar achter. Hij zoende me weer en zijn handen schoten onder mijn shirt. Zijn warme handen op mijn huid. Schokjes gingen door mijn huid heen. Hij streelde mijn borsten en trok toen mijn shirt over me heen. Daniel keek me vol lust aan en ging hongerig met zijn blik over mijn lichaam heen. Ik voelde nog meer bloed naar mijn wangen gaan. En als het kon werd ik nog roder dan dat ik al was. Daniel kwam met zijn gezicht bij mijn oor. 'Ik denk dat ik deze oorlog ga winnen.' zei hij.

Ik verstijfde bij zijn woorden. Ik duwde hem opzij en pakte mijn shirt. Ik deed het gauw aan en rende het lokaal uit. Ik ging naar de meisjeswc. Tranen prikten in mijn ogen. Waar was ik mee bezig? Hoe kon ik hem nou zo snel en makkelijk toelaten?

Hij kreeg me al zo ver in een klaslokaal, hoe zou het dan niet gaan als ik nu bij hem thuis was? Ik keek mezelf in de spiegel aan. Ik voelde me vies. Mijn haar was helemaal verward en mijn wangen waren nogsteeds rood. Ik zakte neer op de grond en begon mijn tranen de vrije loop te laten gaan. Ik snikte en ik kon niet stoppen met huilen. Ik voelde Daniel's warmte nogsteeds tegen mij aan en ik wou het er meteen vanaf wassen. Ik stond op en waste mijn gezicht. Ik voog mijn tranen weg en keek mezelf vastberaden aan in de spiegel.

Hij had bijna gewonnen. Bijna...

------------------------------------------------------------
Hoihoi iedereen!

Hoop dat jullie het hoofdstukje wel leuk vonden. Ik had er eerst niet echt veel inspiratie voor maar dat kwam gelukkig langzaamaan wel.

Laat een comment achter als je het leuk vond en mss ook een vote? *lacht heel lief naar jullie*

Vlveka iedereen!!

War with the badboy (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu