8. Je gulp staat open

13.3K 575 46
                                    

8. Je gulp staat open

Ariana

Ik keek recht in Daniel's grijze ogen. Mijn ogen schoten naar zijn volle, zachte lippen. Ik zette een stap dichterbij en ik deed het gewoon. Ik drukte mijn lippen tegen de zijne. Hij deed gelijk zijn armen om mijn middel en zoende me terug. Mijn hart klopte als een gek en het bloed steeg naar mijn wangen. Mijn neus werd gevuld met zijn heerlijke geur. Ik deed mijn armen om zijn nek en Daniel ging met zijn tong over mijn onderlip. Ik deed mijn mond een stukje open en liet hem binnen. Onze tongen vochten vurig met elkaar. Het was anders dan hiervoor. Ik voelde het gewoon. Het was minder ruw, bijna teder.

Daniel haalde één van zijn handen weg van mijn middel en pakte zijn pet ermee. Hij deed de pet op mijn hoofd en ik deed meteen mijn handen door zijn roze haren. De bal met vlinders was allang ontploft en het leek net alsof het steeds opnieuw en opnieuw bleef ontploffen. Ik voelde me veilig in zijn armen en wou vooraltijd zo blijven staan, maar iets in me zij dat dit mijn allergrootste fout was die ik ooit kon maken.

Daniel streelde mijn wang en trok toen terug. We waren allebei buiten adem en ik was helemaal rood. Ik staarde in zijn ogen en hij in de mijne. Ik grijnsde. 'Ik krijg wat ik wil Jones.' zei ik. Daniel bleef verbluft naar mij staren.

Ik liep langs hem met zijn pet op mijn hoofd. Jup, die krijg je vandaag niet meer terug. Ik gaf hem een knipoog en liep toen terug naar de boom. Ik heb je verslagen met je eigen spel Jones.

Ik ging op mijn plek zitten en schetste verder. Daniel kwam naast me zitten. 'Ik geef toe, je verbaast me steeds meer en meer.' zei hij. 'Denk maar niet dat ik dit deed omdat ik het wou, ik deed het alleen om jou te vernederen.'

Daniel's blik verduisterde. 'Het leek er anders wel op.' zei hij met een grijns.

Daar komt zijn ego weer terug. *zucht*

Hij sloot mij tussen de boom en hem in.
'Jones, ik zal nooit voor je vallen. Geloof me. Als ik van de chinese muur moest vallen of voor jou, dan koos ik de chinese muur.' Daniel lachte. 'Die is nieuw. Maar ik weet het zeker, ook jij zal voor me vallen schatje.' Ik rolde met mijn ogen. 'Noem me geen schatje.' 'Ik zeg wat ik wil, schatje.' Daniel kwam dichter met zijn gezicht. 'Ik zeg wat ik wil en ik krijg wat ik wil.' fluisterde hij met een hese stem. Ik huiverde toen hij met zijn tanden langs mijn oorlel ging.

'Jones stop.' zei ik met een bibberende stem. 'Neh, ik vermaak me zo.' Hij legde een spoor van kusjes langs mijn kaaklijn. Op elke plek waar hij me kuste ontstonden er duizenden tintelingen. Ik probeerde hem van me af te duwen, maar hij verzette zich geen haar.

Hij ging langzaam naar mijn sleutelbeen en begon me daar te kussen. Ik ademde zwaar en mijn hartslag was waarschijnlijk boven de honderd. 'Daniel, alsjeblieft stop.' smeekte ik hem wanhopig. Geen antwoord. Hij deed allebei zijn handen om mijn wangen. Onze hoofden raakten elkaar. Ik keek in Daniel's ogen. Ze zaten vol verlangen en lust. Hij sloeg zijn ogen neer waardoor zijn wimpers zijn wangen bijna raakten. Onze lippen waren een aantal millimeters van elkaar verwijdert en ik wachtte af totdat hij de zijne op de mijne plaatste, maar dat deed hij niet.

Zijn onderlip raakte zachtjes de mijne aan. 'Ik bewaar dit nog wel voor later.' zei hij met een zware, hese stem.

Bewaren?! What the hell? Hij heeft me toch al eens eerder gezoend dus waarom deed hij dat nu dan niet?! Niet dat ik het wil, maar waarom zoent hij mij eerst wel en wilt hij het nu "bewaren"?

Daniel trok zijn gezicht terug en stond op. Ik keek hem vreemd aan. Daniel kreeg een grijns op zijn gezicht. 'Zie je wel dat je het wilt.' zei hij. Mijn wangen werden rood. 'Ik wil het niet! Jij bent gewoon zo verwarrend en zo volgestopt met ego dat het lijkt alsof je ego op je brood smeert en het als ontbijt, middag- en avondeten eet!'

'Ik eet het alleen als ik weet dat ik een meisje mijn bed in zal krijgen.' zei Daniel en knipoogde toen naar mij. 'Ugh, ik word zo gek van jou!' riep ik. 'Ik wist wel dat je gek op me was, ik had alleen nooit geweten dat je het zo snel zou toegeven.' zei hij met een grijns.

Adem in, adem uit, adem in, adem uit.

'Jones, je bent de grootste eikel die ik ooit heb gezien.' Daniel sloot me weer in tussen de boom en zijn lichaam. Mijn hart ging tekeer. 'Zeg dat nog eens.' zei hij met een diepe hese stem. Ik slikte. 'Heb je het dan niet gehoord?' zei ik met een hoge piep stem.

'Nee, ik was te druk bezig met het uitkleden van jou in mijn gedachte.' fluisterde hij in mijn oor. Rillingen gingen door heel mijn lichaam en ik begon hevig te blozen. Daniel drukte een spoor van kusjes op mijn kaaklijn. 'Jones.' zei ik nogsteeds met een hoge piepstem. 'Hmm?' 'Je gulp staat open.'

Daniel stopte direct en keek toen of zijn gulp openstond. Ik raapte direct mijn spullen op en ging naar het lokaal. 'Mijn gulp staat helemaal niet open!' hoorde ik hem nog roepen. Ik moest giechelen. Toen ik voetstappen achter mij hoorde, versnellde ik mijn passen.

'Jezus Ariana, ik kan je zo echt niet bijhouden.' Ik draaide me om en zag David uitgeput achter mij. 'Gelukkig jij bent het.' zei ik. 'Ja, wie moet ik anders zijn?' keek hij me vragend aan. 'Daniel.' zei ik. 'Je moet echt op hem passen. Als ik jou was, zou ik echt niet met hem omgaan.' zei hij met een bezorgde blik.

'David, maak je geen zorgen. Ik probeer echt al een tijdje uit zijn buurt te blijven en na deze kunst opdracht zal dat zeker makkelijker worden.' David lachte.

Ik draaide me om om weg te gaan. 'Wacht, Ariana.' zei hij. Ik draaide me om. 'Ja?' David stond er een beetje nerveus bij. Hij slikte en krabde zijn achterhoofd, wat hem best schattig maakte.

'Uhm, Ariana. Volgende week is er een schoolfuif, zou je met mij willen gaan?' zei hij twijfelachtig. Ik knikte. 'Ja, lijkt me leuk.' zei ik met een glimlach. 'Echt waar?' zei David. 'Ja, echt waar.' David glimlachte breed waardoor al zijn mooie witte tanden bloot kwamen te staan. Ik moest lachen om zijn reactie.

Ik ging terug naar het lokaal en zette mijn spullen terug op de plek waar ze hoorden. Vlug daarna zag ik Daniel binnenkomen. 'Waar is die nieuwe zo blij om?' vroeg Daniel.'Niks dat jou aangaat.' zei ik met een grijns.

En toen liep ik het lokaal uit.

Met zijn mooie pet...

----------------------------------------------------------------
Hey iedereen!

Sorry weer voor de late update, alleen ik heb echt geen tijd. Tis het einde van het jaar en alle leraren willen zo veel mogelijk maken. Zij weten ook niet echt dat we een leven hebben. *rolt met ogen*

Verder, spijt het me ook omdat het niet zo'n heel lang hoofdstuk is, maar ik moest ff zoeken tot ik iets wist om over te schrijven.

Ik hoop dat het leuk was en ik wil zeggen dat ik echt mega blij ben met jullie en dat jullie de beste zijn.

Vlveka iedereen!!

Xxx ZahraTa

War with the badboy (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu