4. Je vangt vliegen zo

14.8K 609 107
                                    

4. Je vangt vliegen zo

Ellie keek me met grote ogen aan. 'Je hebt wat?!' zei zei. 'Ellie ik heb het je al drie keer verteld!' 'Ja ja, dat weet ik maar ik kan het gewoon niet geloven.' We zaten in de bus op weg naar huis. Kleine regendruppeltjes begonnen uit de lucht te vallen. 'Oja, en de keer daarvoor heb ik hem een knietje in zijn ballen gegeven.' zei ik toen.

Ik grijnsde. Ik zie zijn gezicht weer voor me toen ik dat deed. De pijn die hij toen had was gewoon van een kilometer afstand nog duidelijk te zien. Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in het zien van iemand die pijn leed. *kuch* sadist *kuch*

Ellie keek me met nog grotere ogen aan. 'Waarom vertel je me dit nu pas?!' schreeuwde Ellie door de bus. Iedereen begon ons vreemd aan te kijken. 'Ik was het vergeten?' zei ik. Het kwam er meer uit als een vraag dan als een antwoord. Ellie zuchtte. Het was heel even stil.

'Hoe zag zijn gezicht eruit toen je dat met hem deed? Dat in het pashokje en dat met het knietje.' zei Ellie zacht na een tijdje.

Ik grijnsde nog breder dan dat ik kon waardoor mijn kaken pijn begonnen te doen. 'Oh Ellie, je moest er echt bij zijn...' en zo legde ik heel zijn gezichtsuitdrukking uit tot op de details.

Ik was eindelijk thuis. Het was stukken kouder geworden en ik was helemaal nat geregend. Ik bibberde hevig en trok toen mijn schoenen uit. 'H-hey pap.' zei ik toen ik de woonkamer inliep, nog bibberend van de kou. 'Hey lieverd. We gaan zo eten help je straks met de tafel te dekken?' vroeg hij. 'Ja, tuurlijk.' 'Hoe was het shoppen trouwens?' 'Heel erg leuk hoor.' zei ik. Pap, je moest eens weten...

Ik ging snel naar boven en deed mijn hempje en broek uit. Ik deed een joggingsbroek en een simpel zwart shirt aan. Mijn haar was nog helemaal doorweekt maar dat was niet zo erg. Ik keek heel even naar de spiegel en staarde een tijdje naar mijn spiegelbeeld. Waarom zit Daniel achter mij aan? Was hij moe van die andere meiden en wou hij mij als een stuk vuil behandelen? No way Jones. Dat gaat niet gebeuren.

Ik schudde mijn hoofd en stopte met staren. Ik holde naar beneden en hielp mijn vader met tafeldekken. Ik liep de keuken in en de zalige geur van kip vulde mijn neus. Mijn vader kan echt geweldig koken. Ik pakte drie borden en zette ze op tafel.

'Oja Ariana, het vriendinnetje van Ethan is er ook.' Oh je meent het. Ik heb ze zelfs bezig gezien. 'Oh echt?' zei ik alsof ik er niks vanaf wist. 'Ze eet mee, dus pak maar een extra bord.' Ik deed wat mijn vader zei en pakte nog bord.

Ik hoop echt dat Ethan deze keer een fatsoenlijke vriendin heeft gekozen.

Ik riep Ethan naar beneden toen we klaar waren met het tafeldekken en hij kwam meteen met zijn vriendin naar beneden hollen. We gingen allemaal aan tafel zitten en aten rustig ons eten.

'Dus, wat is jouw naam ook alweer?' vroeg ik om de stilte te verbreken. 'Kelly. En jij bent Ariana toch?' vroeg Kelly. Ik knikte en lachte vriendelijk naar haar. Ze was anders dan alle andere vriendinnetjes van Ethan. Ze keek vriendelijk naar me, was heel aardig en was ook niet echt zo bitchy als de anderen. Ze had lichtbruin golvend haar en donkergrijze ogen. Iets in haar kwam me bekend voor, geen idee wat. We kletsten nog wat verder en gingen toen weer eten.

Ik moest lachen toen ik naar Ethan's nek keek. Ik barstte nog meer in lachen uit toen iedereen mij raar aankeek. 'Uhm, lieverd gaat het wel?' vroeg mijn vader. Ik knikte en probeerde mijn lach in te houden maar dat was veel moeilijker dan ik dacht. Ik stond maar snel op en nam mijn bord mee. Voordat ik naar de keuken liep ging ik nog bij Ethan staan. 'Leuke zuigplek.' fluisterde ik toen in zijn oor en probeerde toen niet weer in lachen uit te barsten. Ethan greep met beide handen naar zijn nek en begon langzaam rood te worden. Ik probeerde niet naar hem te kijken en liep snel weg omdat ik straks niet meer met lachen kon stoppen.

Ik wastte mijn bord af en ging toen naar de woonkamer. Ik zette de tv aan en keek 19 kids and counting op tlc. Ethan en Kelly kwamen er ook bij zitten en zaten stil mee te kijken. Na een tijdje ging de bel. 'Ah, daar zul je mijn broertje vast hebben.' zei Kelly. Ik stond op en liep naar de voordeur. Ik kon niet geloven wie ik zag staan toen ik de deur open deed.

Ik keek hem met open mond aan.
'Jij? Zit ik aan het verkeerde adres ofzo?' vroeg Daniel. 'Hey Danny, je bent er.' zei Kelly die nu achter mij stond. Ethan was er ook bij gekomen ondertussen.

Ik wist wel dat Kelly mij bekend voorkwam! Ethan gaf Kelly een afscheidskus en ging toen terug naar de woonkamer. 'Kelly ik kom er zo aan ik moet eventjes nog met deze dame hier praten.' zei Daniel. Kelly ging naar zijn auto en daar stond ik weer met Daniel. Helemaal alleen. Fijn. En, hoe vaak kun je dezelfde persoon op één dag tegenkomen?!

'Oké, ten eerste, doe je mond dicht. Je vangt vliegen zo. Ten tweede, je bent slimmer dan ik dacht.' zei Daniel. En kwam toen dichterbij mij staan met zijn gezicht. Mijn wangen werden rood door zijn eerste opmerking en doordat hij zo dichtbij mij stond.

Hij stopte een plukje haar achter mijn oor. 'Je bent slim, maar ook jij zal voor me vallen schatje. Ik zal je zeker krijgen, ookal speel jij het hard-to-get.Ik kan dat ook.' zei Daniel met een grijns.

Ik staarde hem aan in zijn grijze ogen. Ik merkte op dat hij wat blauwe spikkeltjes in zijn ogen had wat het heel schattig maakte. Zijn parfum vulde mijn neus weer en zijn bruine haren stonden verward waarmee ik met mijn hand doorheen wou gaan. Hij was zeker knap.

Nee Ariana, let op de persoonlijkheid niet het uiterlijk. Met deze woorden in mijn hoofd keek ik hem vastberaden aan.

'Dus jij wilt oorlog? Dan zul je die krijgen ook...'

-----------------------------------------------------------
Heyhey iedereen!

Weer een update! Ik had niet heel veel inspiratie voor dit hoofdstuk gehad dus misschien zit het een beetje aan de saaie kant. Het spijt me daarvoor :(

Ik zal zo snel mogelijk proberen om weer een hoofdstukje te uploaden maar ik weet niet zeker wanneer.

Laat een comment achter als je het leuk vond, of misschien zelfs niet leuk vond (dan weet ik waar ik de volgende keer op moet letten.) en een vote is ook leuk natuurlijk.

Vlveka iedereen!!

Ps. Volgens mij update ik een beetje te vaak Sorry daarvoor, ik verveel me Soms een beetje

War with the badboy (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu