27. War with the badboy

12.9K 515 104
                                    

27. War with the badboy

Ariana
'Kom maar op.' zeg ik vastberaden. Hij grijnst. 'Je gaat dit zo verliezen.' zegt hij. Ik lach spottend. 'Had je gedacht.' antwoord ik. 'Laat de oorlog beginnen.' zegt hij met een grijns. Ik pak mijn waterpistool stevig vast. Snel zoeken we een verstop plek.

'Oké. Ellie, jij gaat de schutter zijn en dekt mij. Selma, jij gaat in de verdediging en beschermt de frontlinie's en ik, ik ga ten aanval in hun basis. O ja, en als ik fluit zet Kelly plan b in.' zeg ik. 'Ja, commandant!' roepen ze. De fijne lente bries gaat langs mij heen. De zon schijnt heerlijk op mijn huid terwijl de vogels tjierpen. 'Go, go, go meiden!' zeg ik en ga naar mijn plaats.

Voorzichtig zet ik een stap in hun grondgebied. Niemand. Ik kijk om me heen en hou het pistool voor me gericht. Even schrik ik als ik een beweging in mijn ooghoek zie. Snel richt ik het waterpistool op die plek, maar haal opgelucht adem als ik zie dat het gewoon een vogeltje was. 'Ze zijn verdwenen!' roep ik. Selma komt als eerste tevoorschijn en even later komen Ellie en Kelly er ook bijstaan. 'Waar zijn ze wel niet gebleven?' vraagt Selma. 'Ja, we hadden net zo'n geniaal plan.' zegt Ellie. 'Waarschijnlijk zijn ze opzoek naar eten, want jongens hebben altijd honger. Dat is hoe hun leven eruit ziet. Eten, slapen, gamen en naar de wc gaan.' zegt Kelly. We lachen alle vier.

'Ik denk dat jullie je hebben vergist.' hoor ik Daniel achter ons zeggen. We draaien ons alle vier om en richten onze pistolen naar ze, maar in plaats van dat zij nat worden gemaakt, worden wij elk met een hele emmer water doorweekt. Daniel, Ethan, Cameron en Max kijken ons alle vier grijnzend aan en geven elkaar een high-five.

We rollen met onze ogen. Even gaat er een idee door mijn hoofd en ik grijns. Ik kijk de andere meiden aan en ze weten precies wat ik denk. 'Wat staan jullie nou zo eng te grijnzen?' vraagt Max. 'Oké, jullie hebben gewonnen. Maar, wij verdienen toch wel een troostknuffel?' zeg ik. De vier gorilla's kijken ons geschrokken aan. 'Nee, dankje. We slaan over deze keer.' zegt Ethan en doet een stap achteruit.

'Ethan hierkomen!' roept Kelly en rent zo hard ze kan achter Ethan aan. We lachen alle drie en gaan nu ook achter de overgebleven jongens aan. Ze schreeuwen alle drie terwijl wij ze achterna zitten. Lachend rennen we ze achterna. 'Daniel! Ik krijg je nog wel!' roep ik. 'Had je gedacht!' roept hij terug. Vermoeid stop ik met rennen. Ik hijg als een gek en mijn hart klopt zo snel als een sneltrein. Daniel komt joggend naar me toe en doet zijn hand op mijn rug. 'Moe?' lacht hij. Ik kom op adem. 'Nee, helemaal niet zelfs.' zeg ik en adem een keertje diep uit. Hij lacht. Zijn O zo heldere lach. Het geeft me de kriebels in mijn buik. 'Kom hier.' lacht hij. Hij doet zijn vingers in de lusjes van mijn broek en drukt me tegen zich aan. Ik doe meteen mijn armen om zijn nek en verdrink in zijn grijze ogen. De blauwe spikkeltjes lijken net licht te geven. Ik bijt op mijn lip. 'Je vermoordt me nog eens met je schattigheid.' lacht hij. Ik lach. 'Jij zorgt nog eens voor een hartstilstand bij mij.' zeg ik. 'Weet je, ik denk dat we maar beter elkaar niet de dood in jagen.' zegt hij lachend. 'Ben ik helemaal mee eens.' zeg ik en kus hem. Zijn lippen lijken net perfect op de mijne te passen. Ik streel met mijn duim zijn nek en ik voel zijn spieren opspannen op die plek. Ik lach tegen zijn lippen aan. Miljoenen, nee miljarden kleine schokjes gaan door heel mijn lichaam heen terwijl onze lippen synchroon gaan. Daniel gaat met zijn tong over mijn lippen heen en ik open mijn mond voor hem. Onze tongen dansen vurig met elkaar terwijl al het bloed zich ophoopt in mijn hoofd. Vlinders schieten als vuurwerk door mijn buik heen en knallen in kleurrijke explosies uiteen.

Langzaam trek ik terug. We doen allebei onze voorhoofden tegenelkaar. Daniel tilt me uit het niets op en draait een rondje met mij. Een hoge gil verlaat mijn mond maar wordt meteen omgezet in een lach. Daniel legt me rustig neer en ik duw hem speels opzij. Hand in hand lopen we naar de rest. Ellie zit op Cameron's rug en Selma knuffelt Max bijna dood. 'Zo nat.' zegt Max. 'Veelste nat.' zegt Cameron. 'Stelletje aanstellers.' zegt Ethan die hand in hand staat met Kelly. 'Hé, jij was degene die net keihard wegrende voor Kelly.' lach ik. Ethan rolt met zijn ogen. Kelly kijkt mij met een duivelse grijns aan en ik knik. 'Ik ga even naar de wc.' zegt ze en loopt weg.

War with the badboy (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu