17. Een theefeestje

15K 523 158
                                    

17. Een theefeestje

Ariana
Ik word wakker doordat Nacho mij helemaal onderlikt. 'Ugh, Nacho.' mompel ik. Nacho blaft vrolijk. Ik kijk even naar rechts en zie Daniel in mijn kamer staan. 'Goeiemorgen Daniel.' zeg ik. Wacht?! Daniel?!

Ik schrik op en ga gelijk onder mijn deken. 'Wat doe jij hier?!' roep ik. 'Goed, als eerste, je vader heeft me binnengelaten. Zegt hij. 'Als tweede, kom van onder die dekens vandaan.' Daniel trekt het deken van mij af. Een hoog gilletje ontsnapt aan mijn mond. 'Geef mijn deken terug!' roep ik. Ik pak mijn deken vast en probeer het van Daniel los te krijgen.

'Je weet toch dat ik sterker ben?' vraagt Daniel met een opgetrokken wenkbrauw. 'Niet, dat ben je niet.' 'Ow echt wel.' grijnst Daniel. Ik kijk geschrokken achter Daniel. Daniel kijkt mij vreemd aan. 'Wat is er?' vraagt hij. Ik wijs met mijn vinger naar achter. Daniel kijkt naar de plek waar ik wees. Ik zie mijn kans schoon en trek dan zo snel en zo hard ik kan aan het deken. Helaas was dat niet zo'n goed idee achteraf.

Daniel valt door de plotselinge beweging precies bovenop mij. Een pijnkreun ontsnapt aan mijn mond. 'Daniel, je verpletterd mijn ribben.' piep ik. 'Hé, niet mijn fout dat je zo graag je deken terug wou.'

Daniel rolt van mij af en gaat naast me liggen in mijn bed. 'Kan je nu nog uit mijn bed?' 'Neh, ik lig wel lekker zo.' Ik begin een beetje zenuwachtig te worden en probeer hem eruit te duwen. Daniel valt van mijn bed, maar trekt mij ook mee waardoor ik deze keer op hem val.

We kijken elkaar even aan. Mijn wangen beginnen rood te worden en ik weet zeker dat het hier een graad of vijtig stijgt. 'Ik vind dit nog lekkerder liggen.' zegt hij met een grijns. Ik zucht. Ik wil net van hem af wanneer hij zijn armen om mij heen slaat en me stevig vasthoudt. 'Daniel, laat me los.' zeg ik. 'Kom op schatje, gun mij ook wat plezier.' zegt hij. Ik word nog roder.

'Jongens, wat is er?! Ik hoorde een harde knal, gaat het?' Mijn vader komt mijn kamer binnen stormen. Hij kijkt ons aan met een opgetrokken wenkbrauw.

'Hé, kom op jongens, als jullie willen neuken, doe de deur dan dicht of moet ik dat voor jullie doen?' Daniel laat me meteen los en ik ga zo snel ik kan van hem af. We kijken allebei mijn vader geschrokken aan. 'Pap!' roep ik.

We blozen allebei terwijl mijn vader in lachen uitbarst. 'Sorry sorry, het is gewoon zo leuk om te zien dat jullie je schamen.' zegt hij en lacht ons nog harder uit. Daniel kijkt mij aan en lacht dan ook keihard mee terwijl ik daar nogsteeds vol met schaamte sta.

'Maar jongens, jullie halen het niet in je hoofd. Als jij mijn kleine meid aan raakt,' zegt mijn vader en wijst naar Daniel. 'dan word je door mij achtervolgd voor de rest van je leven. Begrepen?' zegt mijn vader serieus. Daniel knikt. Mijn vader loopt de kamer uit en laat ons dan weer alleen.

'We gaan winkelen.' zegt Daniel. 'Wat? Winkelen? Hoezo?' vraag ik. 'Weet je nog over dat fantastische plan waar we het gister over hadden?' Ik knik. 'Dus hup, kleed je om en dan gaan we naar de stad.' Ik zucht en doe wat hij zegt.

Als ik klaar ben met omkleden ga ik naar beneden. Ik zie Ethan net het huis binnenkomen en wanneer hij in de woonkamer komt staat hij vreemd naar Daniel te kijken.

'Wat doe jij hier?' vraagt Ethan. Daniel staat op van de bank en kijkt Ethan aan. 'Hey, Ethan.' zeg ik voordat Daniel antwoord kan geven. 'Daniel kwam heel even langs om samen met mij te winkelen.' zeg ik terwijl ik naar ze toe loop. Ethan kijkt Daniel met gespleten ogen aan. 'Ik hou je in de gaten.' zegt hij en loop dan de keuken in.

Daniel zucht. 'Pff, je broer wordt met de dag enger.' zegt hij. 'Geen wonder, ik bedoel hij weet hoe jij met meisjes omgaat.' Daniel slikt en bijt daarna op zijn lip. 'Uhm ja, dat zal het vast zijn. Hoe ik omga...met andere meisjes.' zegt Daniel ongemakkelijk. 'Laten we maar gewoon gaan.' zucht hij dan uiteindelijk.

War with the badboy (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu