Capitolul 8-Fac ce vreau !

8.3K 560 33
                                    

Trrr... Se aude alarma in toata camera , trezindu-ma la realitate... Defapt facandu-ma sa-mi cunosc mai bine podeaua , care nu e asa de moale pe cat speram , gandesc eu , taraindu-mi picioarele pana la baie . 

-Peste o ora va veni Josh pentru cursul de engleza . Il veti tine in clasa de engleza , va fi goala atunci , imi spune tata , iar eu aprob si ies din noul lui birou incarcata cu toate manualele si cartile de care voi avea nevoie pentru orele sustinute cu Josh . E un baiat bun , sigur imi vor placea orele cu el . Clar nu trebuie sa ascult de Adam , pe care nici nu l-am mai vazut de cateva zile . Adica , nu-mi poate interzice nimic... mai ales dupa ce am aflat  de la Clara , fata de care m-am ciocnit acum cateva zile si care se pare ca imi e singura prietena aici...  

   E luni , iar eu ma duc spre cantina pentru micul dejun , urmand ca in 45 de minute sa ma intalnesc cu Josh . Intru in cantina si ma asez la masa de pana acum . Tata mi-a spus sa nu-l astept azi la masa , caci nu are timp sa manance , deci voi sta singura . Desfac cutia de suc de portocale si iau o gura , in timp ce ma uit prin incapere . Majoritatea profesorilor sau supraveghetorilor sunt aici . Cursurile incep tot peste 45 de minute , deci toti adolescentii de aici sunt la masa . 

         Dupa ce mananc , ma ridic de la masa si-mi arunc resturile la cosul de gunoi , apoi ies din cantina , indreptandu-ma spre camera mea pentru a-mi lua cartile de engleza . Mai am doar 15 minute pana la ora cu Josh . Imi scot cheia din buzunar si o bag in broasca , apoi invart o data , dar observ cu stupoare ca usa e deja deschisa . 

-Ce dra... spun eu , apasand pe clanta , inca nevenindu-mi sa cred ca e deschisa pentru ca stiu sigur ca eu am inchis-o inainte sa plec . Bag mana in foc pentru asta !  

     Deschid usa larg , iar ochii mei devin cat rotile de caruta cand vad cine e in camera mea , intins pe pat . 

-Adam ?! exclam eu , inghitind in sec . Ce... ce cauti aici ? intreb , iar el se ridica in fund , pe marginea patului ranjind .

-Nu crezi ca nu ne-am vazut demult ? Mi-a fost dor de tine ... Tie nu ? spune el , punandu-si coatele pe genunchi si privindu-ma cu atentie . 

-O sa chem un gardian , Adam... Pleaca ! Nu ai voie aici... reusesc eu sa spun , lipindu-ma de peretele rece . El imi zambeste , apoi se ridica de pe pat , iar eu rasuflu usurata , crezand ca a inteles , dar el se opreste in fata mea si-mi spune serios : 

-Tu nu ai aflat ce sunt eu pe aici ? Tu nu stii cine sunt eu ? Ma dezamagesti... Credeam ca esti la fel ca inainte... curioasa si perseverenta , spune el , iar eu ma incrunt , apoi zic :

-Credeai prost ! Eu nu mai sunt ca inainte , tu nu mai esti ca inainte , concluzie : nimeni nu mai e ca inainte si toate se schimba ! Deci iesi odata !  Lui Adam i se largeste ranjetul , apoi spune , atingandu-mi obrazul cu palma sa mare: 

-Dar vad ca inca esti la fel de vulcanica . Dar imi place ca esti mult mai tupeista si a dracului de sexy .  

-Pleaca , jur ca o sa chem gardianul . 

-Cheama-l , posibil sa ma si incurajeze sa ti-o trag aici ... Nu intelegi ? Nu o sa imi faca nimic . Dar voi pleca , am niste treaba ce nu poate fi amanata . Dar te avertizez din nou , nu te duce la idiotenia aia de ora cu idiotul ala de Josh , caci o vei incurca ! spune el , apoi iasa din camera mea , trantind usa si lasandu-ma cu ochii cat cepele si socul inca prezent . Sa mi-o traga ?! Ce dracu e in capul lui ?! Eram cei mai buni prieteni...

Cartierul crimei...(+18)Where stories live. Discover now