37

896 57 6
                                    


Ma imbrac destul de rapid intr-o rochie neagra, nu prea scurta sau mulata, dar destul de departe de zona mea de comfort, chiar daca ea era foarte frumoasa...in mare parte. Nu stiu de ce am dorinta asta atat de mare de a-l da pe spate pe Adam, motiv pentru care am si imbracat rochia asta. Ma felicitam pentru decizia inteleapta de ieri de a ma epila pe picioare. Imi dau seama ca o pereche de tocuri ar fi mult prea exagerat, iar Adam si-ar fi dat seama ca am incercat prea mult sa atrag atentia, asa ca iau in picioare tot tenisii mei negri. Decid ca se potrivesc cu rochia, pentru ca era simpla si nu din cale afara de eleganta, plus ca Adam nu merita sa imi omor picioarele pe tocuri! Imi trec cu mana prin par si decid ca arata destul de bine pentru claia mea de par de obicei, asa ca plec din camera, uitand complet de machiaj. Eh, nu ca as fi vrut sa pierd timp cu asta. 

Era destul de tarziu cand am iesit din casa, pe varful degetelor, pentru a nu o treci pe matusa mea. Nu voiam sa isi faca o parere proasta despre mine. Adica...pe bune dreptate, mergeam doar la o petrecere, la 22:15, singura, intr-o zi de scoala. Tata ar fi mandru de mine, gandesc aproape zambind. 

...

Ajung la casa lui Cross si rasuflu usurata ca petrecerea chiar era la el acasa. Nu as mai fi participat la ea daca era la unul dintre cei doi tipi de azi, pentru ca nu as fi stiut unde stau ei. Nu intrebati de ce stiu unde sta Cross, nu...

Muzica se auzea din strada. Usa de la intrare era mai mult deschisa decat inchisa, diverse persoane intrau si ieseau permanent pe ea. Am intrat si eu, lasandu-ma orbita de luminile colorate care veneau dintr-o parte a camerei, dar si asurzita de muzica puternica. Dintii imi clantaneau in gura de la bass-ul puternic din boxe, dar am inaintat, ochii mei uitandu-se in multime dupa Adam. Aproape ma uram ca am decis sa vin aici. Nu stiam exact scopul, nu stiam ce aveam sa fac cand il gaseam, dar m-am lasat "purtata de val" si am continuat sa il caut prin multime.

Am intrat in bucatarie, unde bufetul si masa erau pline de pahare si bautura, chiar si de cateva fete cocotate pe ele care vorbeau si radeau. De masa se sprijinea Adam, cu mainile in buzunar si vorbind cu Cross, care era in fata lui si avea un pahar rosu in mana. In dreapta lui Adam era o fata blonda, inalta si foarte frumoasa, daca trebuia sa recunosc, ceea ce mi-a facut corpul sa se infierbante din cauza nervilor. Desigur, fata nu il atingea pe Adam sau mai rau, doar ca mie nu imi trebuia prea mult sa ma aprind din cauza lui, sa fim seriosi, e Adam, nu ai nevoie de un motiv sa fii nervos pe el! Merg cu pasi mari spre ei si cu doi pasi inainte sa ajung la ei imi dau seama ca nu stiu ce vreau sa fac, ma panichez si incerc sa ma intorc, dar e prea tarziu, pentru ca minunatul Cross ma vede si imi spune, facand semn cu mana:

-Hei, ma bucur ca esti aici! Credeam ca nu poti sa...incearca el sa spuna, dar observ ca Adam m-a zarit in sfarsit si deschise gura sa spuna ceva, scotandu-si imediat mainile din buzunare, asa ca eu m-am panicat, din nou, si am facut cel mai prostesc lucru din lume. M-am ridicat pe varfuri, am pus mana pe ceafa lui Cross si l-am sarutat.

Cartierul crimei...(+18)Where stories live. Discover now