43

796 48 0
                                    

-Adam, cred ca ar trebui sa te duc in pat, spun eu, încercând sa ignor ceea ce tocmai am auzit.
-Nu...spune-mi...ti-a tras-o bine? Adam avea capul razamat de brațul stâng, iar in mâna dreapta avea o sticla pe jumatate goală. Te futi cu oricine acum? Adaugă-mă si pe mine pe lista, atunci. Spune si nu apuc sa zic nimic pentru ca Adam se ridica, se clatină de câteva ori, apoi ma apuca de brat si ma trage in sus. Aproape cădem amândoi, dar Adam ma împinge spre perete.
-Adam?! Ce naiba...zic eu, uimita. Ce faci?! Aproape strig eu, încercând sa ii împing mâinile.
-Nu, scumpo, nu te mai împotrivi, sunt sigur ca iti place. Sau nu? Cross o făcea mai bine? Repeta el, in timp ce trăgea de bluza mea.
-Oprește-te! Strig eu. Adam, tu nu esti asa! Oprește-te am spus! Adam se apleacă spre buzele mele, le săruta cu pasiune, aproape ma face sa imi pierd mințile, dar gustul de alcool din gura lui ma trezește la realitate. Il împing mai tare si el se clatină pe picioare dar nu se îndepărteza de mine, ci imi apuca nasturele de la pantaloni si daca nu as fi in situația asta, as rade la fetele si la munca pe care o depune in momentul asta, beat fiind, sa dovedească un amărât de nasture.Incerc sa ma calmez, sa imi amintesc ca e Adam si ca nu m-ar răni in niciun fel si nici nu m-ar obliga sa fac ceva ce nu imi doresc, băutura este cea ce-l controlează acum asa ca  imi pun mâinile dupa capul lui, ii ridic privirea spre mine, apoi ii șoptesc:
-Adam, nu m-am culcat cu Cross. Doar pe tine te doresc...Aproape ca trec peste mirosul atât de puternic de alcool si il sărut, dar Adam ma prinde de barbie si aproape icnesc.
-Stii care e cea mai rea combinație? Nu așteaptă sa răspund, si continua: Aceea in care curva ta mai e si mincinoasa. Spune fiecare cuvânt atât de clar încât pentru o secunda am uitat ca e mort de beat. Imi săruta fruntea, apoi iasa din baie, trântind usa dupa el. Ramân câteva momente socata. Imi privesc chipul in oglinda si aproape ca nu ma mai recunosc. Am sentimentul asta de luni bune, de fapt. Am privirea pierdută si inima franta. Incerc sa dau vina pe Adam, dar stiu ca eu sunt vinovata pentru asta. Eu am mințit in legătura cu asta. Deci, felicitări mie. Totusi, nici Adam nu e nevinovat. Asa ca, ies din baie, arunc o privire scurta spre camera in care toate lucrurile sunt in dezordine, apoi ma îndrept spre usa, cand il aud strigând:
-Iubito? Încremenesc. Nu uita sa te protejezi. Aproape ca lovesc usa cu pumnul. Plec cat de repede pot. Stiu ca e beat, dar oare doar din cauza alcoolului mi-a spus lucrurile alea? Sau e ceea ce crede mereu despre mine? Sunt uimita de ce tocmai s-a întâmplat. Adam ma crede o curva... O Doamne! Aproape încep sa plâng pe strada, dar imi spun ca nu e locul potrivit in care sa le dau lacrimilor voie sa curgă asa ca grăbesc pasul spre casa.

...

  Ora de mate a trecut mult mai repede acum cand nu am fost nici o secunda atenta, mintea mea fiind complet in alta parte. Ies din clasa, cu un singur gând in minte. Trebuie sa il găsesc pe Cross.
Nu il caut prea mult pentru ca la intrarea in cantina, era el, de brat cu o roșcata înaltă, cu o pereche de sâni impresionabila. Ea încerca sa ii atragă atenția folosindu-si toate armele. El părea de-a dreptul cucerit de ea. Pufnesc, apoi merg spre ei, il prind pe Cross de celălalt brat si il trag dupa mine.
-Scuze, o sa-l fur pentru un moment, ii spun fetei, încercând sa zâmbesc, cand ea ma privea atât de urat încât aproape ca am regretat ca am intrerupt-o din "cucerire".
-Toate femeile il vor pe Seb. Ușor doamnelor, sunt destul pentru toate! Zice el, râzând.
-Calmează-te! Zic eu si il trag intr-o sala goală. Închid usa si ignor zâmbetul lui idiot.
-Ce gânduri murdare ai cu mine? Întreaba el.
-Cum ai putut sa ma minți? Întreb eu punându-mi mâinile in piept.
-Eu nu mint, draguto.
-Pe bune? Atunci ce s-a numit faza pe care ai făcut-o cu casa lui Adam? De ce mi-ai dat alta adresa? Mai ales a lui Dany, știai ca eu credeam ca e ceva intre ei! Strig eu, cat se poate de nervoasa.
-Încurcătură, Kara. Oh, si se pare ca v-ați împrietenit, observa el si rade.
-Pe bune acum, ce a fost in capul tau?!
-Chiar credeai ca o sa te ajut sa il recucerești pe Adam? Știai ca te vreau pentru mine, cat de prost sa fiu sa te duc in brațele lui?
-Ce? Nu o sa se întâmple niciodată ceva intre mine si tine! Spun exasperata.
-Mai vedem noi asta, spune el infricosator de serios, apoi trece pe lângă mine si iasa din clasa.

...

Ma îndrept spre casa lui Dany, dându-mi seama ca ii datorez niste scuze si mulțumiri ca m-a ajutat zilele trecute. Bat la usa si ea iasa zâmbitoare sa ma întâmpine.
-Hei! Ce mai faci? Ma întreaba.
-Buna! Bine, am venit sa...Cred ca iti datorez niste scuze.
-Scuze? Pentru ce?
-Ca am intrat acum câteva saptamâni la tine in casa. Spun eu.
-Oh, am si uitat despre asta. Nu-ti face griji, lucrul asta e mai comun decat crezi la mine in casa, spune si rade. Prietenii mei niciodată nu suna la usa. As fi surprinsă sa aflu ca ei stiu macar ca exista asa ceva. Rad si eu la mica ei glumița, apoi continui:
-Si voiam sa iti mulțumesc pentru ca m-ai ajutat cu adresa lui Adam.
-A, da. Cum a mers? Întreaba ea.
-Ăăă, nu stiam ce sa spun asa ca mint: foarte bine, mulțumesc.
-Pentru nimic, Kara. Auzi, ai treaba in seara asta?
-Nu, nu am, de ce?
-Ma gândeam daca vrei sa vii la petrecerea mea.
-Aici? Întreb eu de parca nu ar fi evident.
-Da, sigur. Ce zici?
-Mi-ar face placere, spun si vorbesc serios. Imi place sa stau cu Dany, e o fata foarte draguta. Cat poate fi de rau la o petrecere?

...

Ma îmbrac in niste blugi negri skinny si un tricou de la secțiunea de bărbați pe care il ador si pe care l-am înnodat in fata pentru a nu mai fi chiar atât de larg. Mi-am luat in picioare Conversii, iar parul...are propria lui personalitate asa ca nu am avut prea multe de făcut cu el. Nu m-am machiat, nu pentru ca nu as fi vrut, ci pentru ca nu prea ma pricep la asta asa ca am lasat-o balta. Am iesit din casa la 21:12, asigurând-o pe mătușa mea ca o sa ma întorc pana la miezul nopții.
Muzica se auzea de la o distanta de 2 străzi. Am intrat in casa fara sa sun la usa pentru ca era larg deschisă, iar persoane necunoscute mie tot intrau si ieșeau pe ea.
Am luat un pahar de plastic si mi-am pus bere in el de trei degete. Nu voiam sa par ca nu ma integrez, dar nici sa exagerez, asa ca...
O caut pe Dany din priviri, ba chiar il întreb pe un tip daca a vazut-o, dar era deja prea beat ca sa imi răspundă.
-Hei, ai vazut-o pe Dany? O întreb pe o fata cu parul negru si scurt, asezat foarte dragut.
-Cine e Dany? Întreaba si ea, dar nu așteaptă sa răspund ca imi întoarce spatele.
"Persoana in casa căreia esti?" Gândesc eu aproape râzând. Nu o sa inteleg niciodată petrecerile.
   In căutarea mea, il vad pe Adam stand pe cel mai îndepărtat fotoliu, discutand cu o fata. Ma întorc repede pentru a nu ma observa si încep sa iau drumul spre ieșire cand aud:
-Mai, mai, pe cine aveam noi aici?

Cartierul crimei...(+18)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن